Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar adetim gelmedi.ateşim 36,7 çıkınca sabah hemen bi erken gebelik testi alıp yaptım.ama sonuç negatif...ben bu işten hiçbiişi anlamadım.sağlık ocagına gittim.kan verdim.yarın çıkıcak sonucu.ama erken gebelik testindede negatif gördükten sonra bilmiyorum..sanırım bebiş yok.ama ateşim niye yüksek?acaba enfeksiyonmu geciriyorum?farkında degilim belki...

allah allahh diyorum ben bu durumu çok yaşadım ama ben alışığım
ama senin hep düzenli diyosun onun için bende anlamadım :26:
bence sen doktora git bütün çelişkilerindende kurtul

KISLAAR iyi haftalar olsunnnnnnnnnn
mutlu haberlerleeee gobuslerrrrrr bebislerleee dolsunnnnnnnnnnnn
muckssss

kislarr sizde hamislik haberleri varmi merak ettimmmm BAHAR nedir durum cnmcmm ?? NAZ cim idrarda cikmayip kanda cikan bi suru hamis varrr
sen benim topiklerdeki ilkkkkkk batdasimsinnnnnnn insallahh hamissindirr ve hamisdassss oluruzzzzzzzz ( tabii bende beklemedeyimmdee :))))

herkesi opuyorummm
allaha emanet olunnnn
mutlu kalinnn

kızlar ben 6 haftalık hamileyim bu sabah birden su gibi kahverengi akıntım oldu ama kısa sürede bitti bi bilgisi olan varmı

CANIM BENİM DÜŞÜK yaptığım zaman ööle akıntım olmuştu ama sakın korkma benim durmadan sürekli oldu bi kaç gün sürdü.. hatta ilk kahverengi akıntım olduğunu söylediğimde yerini sağlamlaştırıyor rahmi temizliyor demişti ama benim durmadı maalesef kahve akıntım yani sürekli değilse sıkıntı yok.. hatta bi ebe bana çok gebe var kahverengi akıntıyla doğuma kadar giden demişti yani kahve akıntıda sıkıntı yokmuş..

allah allahh diyorum ben bu durumu çok yaşadım ama ben alışığım
ama senin hep düzenli diyosun onun için bende anlamadım :26:
bence sen doktora git bütün çelişkilerindende kurtul

ya canım benim adetlerim saat gibidir.maksimum 2 gün sapar.bi gecen ay 25.günümde geldi şaşırdım o kadar...28-29-30 benim döngümdür..dua edin yarın saat 2 de alacam kan sonucunu..eğer gebeş degilsem gelecek olanadetim muhteşem olacak!!!! malum bu kadar bekledigine göre... bu arada diğer kan değerlerine de bakacaklar..gitmişken 2 tüp kan aldılar..

Son düzenleme:
selam canlar nasılsınızzz.
ben çok yoğun ve yorgunumm koşturmaya devam ediyorum.
şu işlerim bi bitsin dönücem aranıza.sizinle sohbet etmeyi özledim.
idilgam bende durumlar aynı canım beklemedeyim cumartesi ye kadar.
nazcım hadi inşallah yarın güzel bi değerle dönersinn

bende değişik bişey yok kızlar.umudumda yok adet öncesi en belirgin olan belirtimi yaşıyorum
neyse zaten mümkün olduğunca düşünmüyorum.progestanıda çok düzensiz içtim.
ateşimi bu sabah ölçtüm yataktan kalktım geri yatınca ölçtüm ama
bu seviyede olması lazım bugünlerde.yarında ölçebilirsem net bişey çıkar ortaya
12. 13.gün düşüşe geçtimi hayır çıkmıyor benim.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde
hepinizi öpüyorum....................

baharım özledim seniiiii
tablona baktım inş düşmez ateşin canımmm

Son düzenleme:
kızlarrrrr iki gündür yoktum telden fln takip ettim sizi...
naz ateşin umut verici umarım kandada güzel sonuç alırsın...
ben dpo 10 .dayım ama adet belirtilrim var göğüslerimin yanları acıyor ayaklarım donuyor ateşimide ölçemedim 2 gündür bugünde 5.30da ölçtüm yarından sonra sağlıklı ölçümler yapacağım inşallah...adet belirtileriyle aynı zaten gebeşlikte tam bir muamma yaniii
öpüldünüz..

bahar geldiğin gibi uçmuşsun ...
hadi kolay gelsin bi an önce dön aramıza ..
merak eden olmamış tır ama tablomm
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş yüksek ama erken gebelik testi negatif..kafayı yememe az kaldı
nolur bu ay en az 3 gebeş çıksın

ateş yüksek ama erken gebelik testi negatif..kafayı yememe az kaldı
nolur bu ay en az 3 gebeş çıksın

yeme cnm ..sadece herşeye hazırlıklı ol ...
rabbim yardımcın olsun gçndermiş olsun sana bu ay meleğini inşallah ...
ne çok isterim şöyle arka arkya güzel haberler almak ve tabiki vermek
bnmde son dört geri sayımda sonu güzel olsun bu yorucu ve üzücü bekleyiş son bulsun ..amin...

koskocaman AMİN diyorum canım.senin de çok uzun süre olmuş.Rabbim daha fazla bekletmesin inş..ben kendimi kötüye hazırladım merak etme..bugün ateş ilk ölçtüm 36,8 çıktı.bidaha ölçtüm 36,7 çıktı..erken gebelik testini yaptım ne yalan söyliyim pozitif bekliyordum.ama o negatif çıkınca kandan da çok ümidim yok açıkçası.bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum artık.

ateşimin yüksek olmasınıda gizlidden gizliye bi enfeksiyon geçiriyor olmama bağlıyoruum.gebelik yoksa niye ateş yüksek olur ki?

baharım özledim seniiiii
tablona baktım inş düşmez ateşin canımmm
malesef canım benim adet öncesi bi belirtim var onu yaşarsam kesin geleceğine emin oluyorum.
rahimde böyle bağırsaklardan gelir gibi sesler oluyor benim adet öncesi.o benim en büyük belirtim.
bende özledim canımm hadi yarın bakıcam sonuca inşallah hepberaber seviniriz

bahar geldiğin gibi uçmuşsun ...
hadi kolay gelsin bi an önce dön aramıza ..
merak eden olmamış tır ama tablomm
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yok ttatlım burdayım ben aşılamayada baktım hamiş varmı diye.
sende benim gibi yanlış ölçmüşsün.ama zaten bugünler pek önemli değil.
benim için yarın öbür gün önemli.

bahar yarın ki ateşini bildir mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…