Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ateşimin yüksek olmasınıda gizlidden gizliye bi enfeksiyon geçiriyor olmama bağlıyoruum.gebelik yoksa niye ateş yüksek olur ki?

eski ateş tablolarından birini göndersene naz ..yumurtlama olmamış olabilir diyorsun ama 36,8 yüksek bi atş bnm kendimde gördüğüm en yüksek ateş 36,8 ..
belki geç çatlamışsındır :26: ki öyle görünüyor keşke tam ölçseydin ateşini o zman daha net yorum yapardık ama artık o iş geçmiş yarın netleşir herşey ...

aynen tatlım bnm içinde yarından sonrası çok önemli ..
hadi bakem görem bizi

özeline şifremi ve kullanıcı adımı yolluyorum.bi kaç ay var hepsine bak istersen..

tatlım baktım msj attım ...ama burdanda yazayım şuanki ateş ortlamana göre çatlama olmuş görünüyor yani 36,7 senin gördüğün en yüksek ateş ve 36,3 le fln yumurtluyorsun bugünki ateşin 36,8 flnsa bence yumurtlama olmuştur...
ovul testiyle yumurtlama gününü tayinde ettiysen:26:

oliii cevabı burdan yazayım.ben adetimin 13. günü ov testi yapmıştım.ikinci çiizgi birinciye göre biraz açık renkteydi.14.günü tekrar yaptım. ikinci çizgi birinciye göre çok daha açık çıkınca ben bi daha testi yapmadım.çünkü 12.gün herhalde çift çizgiydi diye düşündüm.çünkü önceki adet döngüm 25. günde gelmişti.yani erken yumurtlamıştım.bu ayda öle olmuştur die düşünmüştüm.keşke testi yapmaya devam etseydim.çok pişman oldum şimdi..yarına kadar beklicez napalım

kızlaaaarrr selamlar ne habersiniz benim bat bugundu ama gelmedi.. ama hiç belirtim olmadığı için test almadım yarın gelir diye düşünüyorum çok tuhaf göğüslerim bu ay 2 3 kez şişti ağrıdı geçti yine aynı.. bide sivilcem çıkmadı.. onu da biraz önce farkettim.. ama ben aslında yarın olur die düşünmüştüm çünkü ben ovulas.testinde 15.günü gördüm çift çizgiyi yarında 14.gün olucak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım.. hala akıntım yok çok garip.. her ay hep akıntım olurdu o neden yok acaba.. tuhaf

:26::26::26::26::26::26::26::26:
düşün düşün yaştır işim demi?

anladım tatlım ...bu ay böle heyecan yapmak varmış nasipte bkalım hak ne eyler ,ne eylerse güzel eyler ..
bence uyumaya çalış yoksa gece sana çok uzun gelecek
bahar kız gittinmi loooo...
melis nabersin datlum..

nazcım ateşin yeniden yükselmiş ne güzel...yarınki sonucun inşallah pozitif çıkar tatlım..bak ben ne düşündüm bence yumurtlaman 15.gün falan oldu geç yumurtladın teste göre ve dünkü ateşinde yerleşme düşüşüydü bugün yeniden yükseldi..inşallah bu teorim doğru çıkar
bahar geldiğin gibi uçmuşsun ...
hadi kolay gelsin bi an önce dön aramıza ..
merak eden olmamış tır ama tablomm
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

olicim yarın ve sonrası ateşlerin inşallahhhh merdiven gibi fırlar ve güzel haberini alırız

haaa kızlar bu arada benim bugün sarı krem kıvamında akıntım vardı. adet belirtisi mi?

yahuu bi ateş ölçsene kuzummmmmmmmmmmmm
anladım tatlım ...bu ay böle heyecan yapmak varmış nasipte bkalım hak ne eyler ,ne eylerse güzel eyler ..
bence uyumaya çalış yoksa gece sana çok uzun gelecek
bahar kız gittinmi loooo...
melis nabersin datlum..

iyiym canım sen napıyosun bakem kızlar bu ay heyecan kattınız bize sen naz bahar ve bdroner
inşallah gebesinizdir canlarımmmm

valla bir yıldır burdayım hiçböle heyecan yapmamıştım topikte..ama hepiniz merak ediyorsunuz şimdi sizinde aklınızı karıştırdım..

evet canım..yarın 2 de alacam sonucu.buraya yazarım artık...

hadi hayırlısı Allah tan.. naz bugün bi topikte okudum kızın tek belirtisi sarımsı akıntısıymış ümitlenme sen yinede ama ben ümitleniyorum senin adına :) Allah ımm hepimize kısmet etsin inşAllah tez vakitde.. baaaharı da çok merak ediyorum karanfilce nin de heralde yakın di mi batı.. kendimi hiç hesaba katmıyorum sanki adetim gelmiş gibi hüzünlü içim.. bir his oluyor insan gebeyken hamile olduğuna dair bu ay hiç o his yok bende.. o yüzden koydum teşhisi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…