- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.221
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
hayırrrrrrrrrrrrr sabah 6-8 arası pleaseeeee
KISLARRR herkesee iyi aksamlarrrrrrrrr
NAZZZZZ cimmmm seni ve BAHARCIMM ikinizide merakla bekliyorummmmmmmmm allahh insallahh hayirli oolan haberleri aldirsinnnn hepimizeeeeeeeeeeeee
BUGUN OGRENDIKLERIMMM
COENZIM Q 10 600MG lik kullanicaginiz multivitaminin yaninda hamile kalmak isteyenlerin kullanmasi gereken vitamin
OMEGA 3 buda hamileligi kolaylastiran
kullanacaganiz multivitaminlerde A vitamini olmamasina dikkat edinizzzzzz
ben bugun buldum HARworda yapilan arastirma sonucuymus kislar kendi topigimle birlikte sizlede paylasmak istedimm
veeee gelelim yememeiz gerekenlereee
buda cok ilginc geldi bana ama
YAGI ALINMIS SUT ve yagi alinmis sut urunlerinden yapilan herseyyy
sutun yagi cekilirken kadinlik hormonlarida yagla birlikte gitmesinden dolayi sadece erkeklik hormonlari kaliyormus sutte buda bize gecince hamisligi zorlastiriyomusssss
tam yagli sute devammmmmmm
NISASTALI urunlerrr , beyaz ekmek , pirinc , patatesssssssssssssss ,seker....... YOKHHHHHH
tatlilarrrrrr yokkkkkkkkkkk
stresss yokkkkkk
aslinda bizim gibi bilgic olmakda yokkk)P))))))) bilincsizz suursuzca bu ise baslayanlarin hamislik orani cok yuksek :))))))
opuyorumm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
paylasmak istedimmmmm
ben gidaci yimmm hemde iyi bir gidaci oldugumu dusunurum ki heleki sut deneyimim coktur ama yillardir az yagli sut ve az yagli sutten yaptigim kefiri tuketiyorummmmmmmmm sasirdimmmmmm ilginccccccc
bnm adet belirtim cnm ..ama bi çok gebenin belirtilerini yazarken sarı koyu kıvamlı akıntıdan bahsederler...haaa kızlar bu arada benim bugün sarı krem kıvamında akıntım vardı. adet belirtisi mi?
aminnn melisimmm aminnnnnnazcım ateşin yeniden yükselmiş ne güzel...yarınki sonucun inşallah pozitif çıkar tatlım..bak ben ne düşündüm bence yumurtlaman 15.gün falan oldu geç yumurtladın teste göre ve dünkü ateşinde yerleşme düşüşüydü bugün yeniden yükseldi..inşallah bu teorim doğru çıkar
olicim yarın ve sonrası ateşlerin inşallahhhh merdiven gibi fırlar ve güzel haberini alırız
yahuu bi ateş ölçsene kuzummmmmmmmmmmmm
iyiym canım sen napıyosun bakem kızlar bu ay heyecan kattınız bize sen naz bahar ve bdroner
inşallah gebesinizdir canlarımmmm
öyleyse bizi izlemeye devam et bebeğimmmmmmmmmmmm
oyyy bugünde bişeyler öğrend,k lanet olsunnn cahilliğimi geri istiyorummm
ne geldiyse başımıza bu bilgiçlikten geldi.
yıllarca düşünsem şu pis akıntımı takip edeceğimi düşünmezdimmm ama insanoğlunun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor
neyse bunada şükür.ne olacaksan en iyisi olacaksın
doktor olacaksan uzman olacaksın
avukat olacaksan en iyisi
evhanımı olacaksan en iyiisi
gebe kalacaksan en bilgilisi...............
oldumu şimdi buuuuuuuuuuuuuuuu
yaa şu ana kadar hiç ölçmedim ölçsemde bi sonuç çıkar mı sanmam bi de ben adet olmadan kendimi çok sıcak hissediyorum benim sanırım adetim gelince yükseliyor ateşim.. bugunde yandım resmen klima falan bişey ifade etmedi.. şimdi ölçseydim sizde tamam yada devam deseydiniz keşke
en son öğrendiğim bilgimi paylaşmak istiyorum izninizle..
klomeni mlomeni sallayın bol bol sütt için yumurtlamaya yardımcı oluyomuşşş...
öyleyse bizi izlemeye devam et bebeğimmmmmmmmmmmm
oyyy bugünde bişeyler öğrend,k lanet olsunnn cahilliğimi geri istiyorummm
ne geldiyse başımıza bu bilgiçlikten geldi.
yıllarca düşünsem şu pis akıntımı takip edeceğimi düşünmezdimmm ama insanoğlunun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor
neyse bunada şükür.ne olacaksan en iyisi olacaksın
doktor olacaksan uzman olacaksın
avukat olacaksan en iyisi
evhanımı olacaksan en iyiisi
gebe kalacaksan en bilgilisi...............
oldumu şimdi buuuuuuuuuuuuuuuu
ya inann bi ultrason aleti alsamm yumurta takibimiii ardindan catlatma ignemii basariyla evde yapabilecek duruma geldim yaaa pesssssssssssssss diyorum kendimeee pesssssssssssss
bu arada kislarrrrrrrrrrrrrrrr adetin ilk gununden itibaren ADACAYI icip yumurtladiginizda birakiyosunuzzzzzzzz buda yumurta kalitesini arttirooo
vee isirgan otu cayiiiiiiiiii onuda kendi kendime karar verip basladimmm
ay artik herseyi icerkendee ya bismillahhh sifa olsun yumurtalarima insallahhhhh heryerime sifa olsunnnnn falan diyorum yaaa komedi gibiiiiiiiiiiiii
veeee hergun spor amacli 1 saat yuruyussss ve dua seansi o yuruyustee inanin sizede ediyorum dua eden ve isteyen hepimize icimize verdigin bu duyguyu yasamamizada izin ver diyeeee
allahim duyuca sesimiziiii insallahh en hayirli zamandaa en hayirli bebeislerle insallahhhh kislarr
ya zaten yavrucum eski kadınlar nasıl çatır çatır 5 10tane doğuruyordu
şimdikilerde iş yok neden ay diyetteyim ay çok kilo alıyorum süt ürünleri yemeyim
eskiler ölemiymiş balı kaymağı yağı sütü yoğurdu en doğalından yermiş.vee
bu hormon olayları bizi bozdu kısırlaştırdı.yoksaki hepimiz çok şükür sağlıklı bayanlarız
ya zaten yavrucum eski kadınlar nasıl çatır çatır 5 10tane doğuruyordu
şimdikilerde iş yok neden ay diyetteyim ay çok kilo alıyorum süt ürünleri yemeyim
eskiler ölemiymiş balı kaymağı yağı sütü yoğurdu en doğalından yermiş.vee
Bu hormon olayları bizi bozdu kısırlaştırdı.yoksaki hepimiz çok şükür sağlıklı bayanlarız
ya sen bi sabah ölç bakalım ortalama bişey söyleriz yanii
can'lar ben yatar çok uykum geldi öptüm sizi bye.. Hayırlı bereketli günler ibizimle olsun inşallah yarabbim.. Allah ne verirse hayırlısını versin. Içimizden umudumuzu eksik etmesin. Herşeyden önce sağlık versin inşallah.. Herbirimize de tez vakitde sağlıcakla kucaklarımıza alacağımız bebeklerimizi nasip etsin.. Amin.
canlar ben kaçar.hepinizi çokkk öpüyorum
şimdiden berat kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canım benim Allah kısmet ederse sabah kalkınca ölçücem inşAllah unutmam.. yazarım buraya sabahleyin.
bende kaçtım kızlar beni özleyin anacım baaayyyyyyyy...
yarın sezon finali ile karşınızda olacagım.
naz hamile mi?
naz hamile degil mi?
biletler biletix te...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?