Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayırrrrrrrrrrrrr sabah 6-8 arası pleaseeeee

yaa şu ana kadar hiç ölçmedim ölçsemde bi sonuç çıkar mı sanmam bi de ben adet olmadan kendimi çok sıcak hissediyorum benim sanırım adetim gelince yükseliyor ateşim.. bugunde yandım resmen klima falan bişey ifade etmedi.. şimdi ölçseydim sizde tamam yada devam deseydiniz keşke

KISLARRR herkesee iyi aksamlarrrrrrrrr

NAZZZZZ cimmmm seni ve BAHARCIMM ikinizide merakla bekliyorummmmmmmmm allahh insallahh hayirli oolan haberleri aldirsinnnn hepimizeeeeeeeeeeeee

BUGUN OGRENDIKLERIMMM

COENZIM Q 10 600MG lik kullanicaginiz multivitaminin yaninda hamile kalmak isteyenlerin kullanmasi gereken vitamin
OMEGA 3 buda hamileligi kolaylastiran
kullanacaganiz multivitaminlerde A vitamini olmamasina dikkat edinizzzzzz
ben bugun buldum HARworda yapilan arastirma sonucuymus kislar kendi topigimle birlikte sizlede paylasmak istedimm

veeee gelelim yememeiz gerekenlereee
buda cok ilginc geldi bana ama
YAGI ALINMIS SUT ve yagi alinmis sut urunlerinden yapilan herseyyy
sutun yagi cekilirken kadinlik hormonlarida yagla birlikte gitmesinden dolayi sadece erkeklik hormonlari kaliyormus sutte buda bize gecince hamisligi zorlastiriyomusssss
tam yagli sute devammmmmmm

NISASTALI urunlerrr , beyaz ekmek , pirinc , patatesssssssssssssss ,seker....... YOKHHHHHH

tatlilarrrrrr yokkkkkkkkkkk
stresss yokkkkkk

aslinda bizim gibi bilgic olmakda yokkk )P))))))) bilincsizz suursuzca bu ise baslayanlarin hamislik orani cok yuksek :))))))

opuyorumm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
paylasmak istedimmmmm

ben gidaci yimmm hemde iyi bir gidaci oldugumu dusunurum ki heleki sut deneyimim coktur ama yillardir az yagli sut ve az yagli sutten yaptigim kefiri tuketiyorummmmmmmmm sasirdimmmmmm ilginccccccc

YAHUUU sizin topikcaninnnnnn haftaninnn FALIIIIII kosesiiii yokmuuuu ????
haniii falimiz fallansinnnnnnnn gobusumuz senlensinnn gibii bi koseeeeeeeee

varsa benimmm fincan hazirdaaa

öyleyse bizi izlemeye devam et bebeğimmmmmmmmmmmm
oyyy bugünde bişeyler öğrend,k lanet olsunnn cahilliğimi geri istiyorummm
ne geldiyse başımıza bu bilgiçlikten geldi.
yıllarca düşünsem şu pis akıntımı takip edeceğimi düşünmezdimmm ama insanoğlunun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor
neyse bunada şükür.ne olacaksan en iyisi olacaksın
doktor olacaksan uzman olacaksın
avukat olacaksan en iyisi
evhanımı olacaksan en iyiisi
gebe kalacaksan en bilgilisi...............
oldumu şimdi buuuuuuuuuuuuuuuu

haaa kızlar bu arada benim bugün sarı krem kıvamında akıntım vardı. adet belirtisi mi?
bnm adet belirtim cnm ..ama bi çok gebenin belirtilerini yazarken sarı koyu kıvamlı akıntıdan bahsederler...
aminnn melisimmm aminnnnn
yahuu bi ateş ölçsene kuzummmmmmmmmmmmm

iyiym canım sen napıyosun bakem kızlar bu ay heyecan kattınız bize sen naz bahar ve bdroner
inşallah gebesinizdir canlarımmmm

valla ben bu ay hiç umudum yok aşılama tarihimi fln hesaplaıyorum ..eşimle bi haftasonu kaçamağımız olsun istiyoruz adetime gçre ayarlamaya çalışıyoruz fln fln oderece yani...
o derece yaniii...
bu arada eşim diyorki adet olunca haber verde randevuyu hmn alayım diyor ...bende zaten ağlıycam zırlıycm o gün ilk günü olyo ona göre bana bişi sormadan randevuyu alırsın dedim

en son öğrendiğim bilgimi paylaşmak istiyorum izninizle..
klomeni mlomeni sallayın bol bol sütt için yumurtlamaya yardımcı oluyomuşşş...

ya sen bi sabah ölç bakalım ortalama bişey söyleriz yanii

en son öğrendiğim bilgimi paylaşmak istiyorum izninizle..
klomeni mlomeni sallayın bol bol sütt için yumurtlamaya yardımcı oluyomuşşş...

ya zaten yavrucum eski kadınlar nasıl çatır çatır 5 10tane doğuruyordu
şimdikilerde iş yok neden ay diyetteyim ay çok kilo alıyorum süt ürünleri yemeyim
eskiler ölemiymiş balı kaymağı yağı sütü yoğurdu en doğalından yermiş.vee
bu hormon olayları bizi bozdu kısırlaştırdı.yoksaki hepimiz çok şükür sağlıklı bayanlarız

ya inann bi ultrason aleti alsamm yumurta takibimiii ardindan catlatma ignemii basariyla evde yapabilecek duruma geldim yaaa pesssssssssssssss diyorum kendimeee pesssssssssssss

bu arada kislarrrrrrrrrrrrrrrr adetin ilk gununden itibaren ADACAYI icip yumurtladiginizda birakiyosunuzzzzzzzz buda yumurta kalitesini arttirooo
vee isirgan otu cayiiiiiiiiii onuda kendi kendime karar verip basladimmm

ay artik herseyi icerkendee ya bismillahhh sifa olsun yumurtalarima insallahhhhh heryerime sifa olsunnnnn falan diyorum yaaa komedi gibiiiiiiiiiiiii

veeee hergun spor amacli 1 saat yuruyussss ve dua seansi o yuruyustee inanin sizede ediyorum dua eden ve isteyen hepimize icimize verdigin bu duyguyu yasamamizada izin ver diyeeee
allahim duyuca sesimiziiii insallahh en hayirli zamandaa en hayirli bebeislerle insallahhhh kislarr

aminnnnnnnnnnn bebeğimmmmm ağzına yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canlar ben kaçar.hepinizi çokkk öpüyorum
şimdiden berat kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

can'lar ben yatar çok uykum geldi öptüm sizi bye.. hayırlı bereketli günler ibizimle olsun inşAllah yarabbim.. Allah ne verirse hayırlısını versin. içimizden umudumuzu eksik etmesin. herşeyden önce sağlık versin inşAllah.. herbirimize de tez vakitde sağlıcakla kucaklarımıza alacağımız bebeklerimizi nasip etsin.. Amin.

bugun sabah maranki vardi tw da oda ayni seyi soyluyoooo karpuz yiyin ama kabak olmasin dikkat edinnnn kabak tan asilama karpuz yapip hanimlarimizin uremesinide durduruyolar diyooooo
yaniii herseyin genleriyle oynayarak bitiriyoruz kendimizii

SUT evet ama yagi alinmis olmicakmiss aman dikkatttttttttttt
ve sadece ZEYTINYAGI kullanin kislarrrrr
misir yagindan ozellikle uzak kalin ve misir urunlerindennnnn

cilegin tumm yan urunlerindende uzak kalin cilekli sut-silekli yogurt-cilekli puding sakiz seker dondurma.............................
buda tarim bakanliginca aciklandi yasaklilar listesiiiiii esasnsinda kanserojen iceriyoooo

bu arada ben durumumdan bahsetmedimmm en son 18 haziranda adet oldum buay ilk defa yumurtlama testi mesti yapmadim
halvetler tamammmmmm simdi beklemedeyim
ama 4-5 aydir hep soldan yumurtuyodum bu ay sagdanda oldu biseyler hayirlisi bakalim
ama hep olan sol yumostaki sizi sizi agri ara ara yine oluyooooo
hayirlisii diyorumm ve bekliyorum bakalimm

saç boyama yok..parfüm deo vırt zırt yok (bu arada bunlarda yumurtlama ve sperm sorunlarına neden oluyormuş)
ev temizliğinde kullandığımız ozon ve benzeri temizleyicilerin solunması iyi durulanmaması..
Gdo besinler çok rafine edilmiş yiyecekler yapay yapay...
Biz kendi kendimizi harcıyoruz ..
Bu arada çok kısır yedim ben halada yiyorum acaba ondan olabilirmi?

bende kaçtım kızlar beni özleyin anacım baaayyyyyyyy...
yarın sezon finali ile karşınızda olacagım.
naz hamile mi?
naz hamile degil mi?
biletler biletix te...

canlar ben kaçar.hepinizi çokkk öpüyorum
şimdiden berat kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

görüşürüz kızlarrr ..güzel haberle gelin inşallah...

tamam canım benim Allah kısmet ederse sabah kalkınca ölçücem inşAllah unutmam.. yazarım buraya sabahleyin.

bende kaçtım kızlar beni özleyin anacım baaayyyyyyyy...
yarın sezon finali ile karşınızda olacagım.
naz hamile mi?
naz hamile degil mi?
biletler biletix te...

iyi geceler kızlar inşallah yarın çifte kavrulmuş güzell haber alırız naz ve bdroner...öpüyorum siziiii sabah hemen yazın burayaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…