- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.241
Günayddıınnnn kızlar bu sabah 5,30 da ölçtüm ateşimi ilk defa.. ateşim 36,50 çıktı.. adetim gelir mi bugüne...
normalde kaç çıkıyordu ateşin?ortalaman kaç yani?bende ölçtüm 36,6 çıktı...bana göre yüksek bi ateş.ben 36,1 36,2 ile falan adet oluyorum.
ya canım benim adetlerim saat gibidir.maksimum 2 gün sapar.bi gecen ay 25.günümde geldi şaşırdım o kadar...28-29-30 benim döngümdür..dua edin yarın saat 2 de alacam kan sonucunu..eğer gebeş degilsem gelecek olanadetim muhteşem olacak!!!! malum bu kadar bekledigine göre...bu arada diğer kan değerlerine de bakacaklar..gitmişken 2 tüp kan aldılar..
selam canlar nasılsınızzz.
ben çok yoğun ve yorgunumm koşturmaya devam ediyorum.
şu işlerim bi bitsin dönücem aranıza.sizinle sohbet etmeyi özledim.
idilgam bende durumlar aynı canım beklemedeyim cumartesi ye kadar.
nazcım hadi inşallah yarın güzel bi değerle dönersinn
bende değişik bişey yok kızlar.umudumda yok adet öncesi en belirgin olan belirtimi yaşıyorum
neyse zaten mümkün olduğunca düşünmüyorum.progestanıda çok düzensiz içtim.
ateşimi bu sabah ölçtüm yataktan kalktım geri yatınca ölçtüm ama
bu seviyede olması lazım bugünlerde.yarında ölçebilirsem net bişey çıkar ortaya
12. 13.gün düşüşe geçtimi hayır çıkmıyor benim.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom bu şekilde
hepinizi öpüyorum....................
kızlarrrrr iki gündür yoktum telden fln takip ettim sizi...
naz ateşin umut verici umarım kandada güzel sonuç alırsın...
ben dpo 10 .dayım ama adet belirtilrim var göğüslerimin yanları acıyor ayaklarım donuyor ateşimide ölçemedim 2 gündür bugünde 5.30da ölçtüm yarından sonra sağlıklı ölçümler yapacağım inşallah...adet belirtileriyle aynı zaten gebeşliktetam bir muamma yaniii
öpüldünüz..
en son öğrendiğim bilgimi paylaşmak istiyorum izninizle..
klomeni mlomeni sallayın bol bol sütt için yumurtlamaya yardımcı oluyomuşşş...
Tumm DUALARIMIZIN kabul olduguuuuuuuuuu tum gunahlarimizin affoldugu yeni adimlarimizinnn en guzel sekildeeee yazildigiiii hayirliiii boll duali bir kandil diliyorummmmmmmmmmmm
IYI KANDILLERRRRRRR
yan topik komsusuu
IDILGA
kızlaaaarrr selamlar ne habersiniz benim bat bugundu ama gelmedi.. ama hiç belirtim olmadığı için test almadım yarın gelir diye düşünüyorum çok tuhaf göğüslerim bu ay 2 3 kez şişti ağrıdı geçti yine aynı.. bide sivilcem çıkmadı.. onu da biraz önce farkettim.. ama ben aslında yarın olur die düşünmüştüm çünkü ben ovulas.testinde 15.günü gördüm çift çizgiyi yarında 14.gün olucak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım.. hala akıntım yok çok garip.. her ay hep akıntım olurdu o neden yok acaba.. tuhaf
Kan sonucumu aldım kızlar....
1,20
Kan sonucumu aldım kızlar....
1,20
kızlar çok sağolun..olicim dedigin gibi yoluma devam edecem yapacak bişeyim yok...:-(
adetim gelse bir an önce...çok sinir oldum.hiç böyle olmazdı.işin kötü yanı hala ateşim yüksek..36,8 ilk ölçüm 36,6 ikinci ölçüm düşüğü baz aldım.niye bölee yüksek :-( bu arada diğer tahlillerim de yapılmıştı.onlar normal çıkmış allahtan...
geç yumurtlamışsındır cnm..diğer tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim..
oli bişi sorcam.şimdi ben doktora gidicem yaaa.rahim filmi adetin 9. günü çekilo.ama klomen tedavisine adetin 5 günü başlanıyo.e nasıl olacak?benim yine 1 ayım boş mu gececek?rahim filmi olmadan klomene başlamazlar demi?
bnm adetim bittikten 3-4 gün sonra çektirmiştik yanlış hatırlamıyorsam, klomene gelecek ay başlarsın sende ben şimdi tam hatırlayamıyoum o ay klomen kullandımmı ama doktoruna sorarsın cnm aslında bi zararının olacağını düşünmüyorum ben ama doktorun en iyisini bilir tabi...
ben hsgden önce klomen kullnamıştım ama çektirmeden başlamanında bi manası yok aslında yollar açık değilse istediğin kadar kaliteli yomuş olsun bi işe yaramazki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?