Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Günayddıınnnn kızlar bu sabah 5,30 da ölçtüm ateşimi ilk defa.. ateşim 36,50 çıktı.. adetim gelir mi bugüne...

Günayddıınnnn kızlar bu sabah 5,30 da ölçtüm ateşimi ilk defa.. ateşim 36,50 çıktı.. adetim gelir mi bugüne...

normalde kaç çıkıyordu ateşin?ortalaman kaç yani?bende ölçtüm 36,6 çıktı...bana göre yüksek bi ateş.ben 36,1 36,2 ile falan adet oluyorum.

normalde kaç çıkıyordu ateşin?ortalaman kaç yani?bende ölçtüm 36,6 çıktı...bana göre yüksek bi ateş.ben 36,1 36,2 ile falan adet oluyorum.

canımm ben ilk defa ölçtüm.. normalde kaç oluyor bilmiyorum.. bebiş ölç dedi akşam bi fikir verir dedi ama sanırım gebelik için daha yüksek olması lazım.. amaannnn gelicekse adet gelsede hayırlısıyla şu işkence sona erse.. çünkü artık psikolojik belirtiler başladı başlıcak midem bulanıyormuş hissi var.. hisle olur mu hiç oysa.. ben bugüne bekliyorum adetimi de sen için inşAllah güzel haberler alırız bugün.. bu arada bsabah eczaneye uğradık test alıyım yinede dedim kapalıydı.. bunların hepsinde bir hayır vardır deyip heyecansızım..

bu arada kızlar..
KAndliliniz mübarek olsun.. Cenab-ı Allah edilen büttüün duaları bu mübarek günün hatrına kabul eyler inşAllah.. hepimize sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk, imanlı kalpler nasip etsin.. Allah inşAllah hepimize isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. Hastalara şifa versin, dertlilere derman versin.. Amin.

aynısını bende 2 ay önce yaşamıştım hatırlarsan ateş ölçüyorum yüksek test yaptım 2.çizgi silik ben kafayı yemiştim bayaa ee sonraa adetim bi geldi gümbür gümbür

saat 2 de beklenen sonucu hamile haberini bekliyoruuummm inşallah hakkında en hayırlısı olur bugün tatlım mübarek günde amin aminnn

aşkitomm nirelerdesin senn bizlerde seni özledik kuzumm allaha emanet ol kandilin mübarek duaların kabul olsun..

en son öğrendiğim bilgimi paylaşmak istiyorum izninizle..
klomeni mlomeni sallayın bol bol sütt için yumurtlamaya yardımcı oluyomuşşş...

kız bu ateşte bazen kafayı yiyor hee ben hani o silik çizgiyi gördüğüm ay ateş ölçüyordum sürekli yüksek gidiyordu hani diyordum adet olcaksam düşmesi gerekli diye
demekki adet düzensiz olup gecikincede öyle yüksek gidiyormuş bunu öğrendim

sütü ben değilde kocişim pek sever meyve suyu yerine süt içer yani o kadar
ben pek sevmem ve kızlar o saydığınız ürünleri bende pek severim yaa

Tumm DUALARIMIZIN kabul olduguuuuuuuuuu tum gunahlarimizin affoldugu yeni adimlarimizinnn en guzel sekildeeee yazildigiiii hayirliiii boll duali bir kandil diliyorummmmmmmmmmmm
IYI KANDILLERRRRRRR

yan topik komsusuu
IDILGA

Tumm DUALARIMIZIN kabul olduguuuuuuuuuu tum gunahlarimizin affoldugu yeni adimlarimizinnn en guzel sekildeeee yazildigiiii hayirliiii boll duali bir kandil diliyorummmmmmmmmmmm
IYI KANDILLERRRRRRR

yan topik komsusuu
IDILGA

canım senin ve tüm herkesin kandili mübarek
tüm dualarımız kabul olsun

NAZZZ naptın yaa geçmişi bi okuyayaım

benım de adet öncesi mutlaka bir tane sivilcem çıkrdı
hamile kaldığım ay çıkmadı

Kan sonucumu aldım kızlar....

1,20

CANIM BENİMMMM
yüreğim ağzımda okudum inan.. vardır bunda da bi hayır ya.. Allah inşAllah bizim yüzümüzü güldürecek.. hep hayal kırıklığı yaşıyoruz belki vücutlarımızı çok sıkıyoruz stres yapıyoruz. bak benimde adetim yok görünürde ama inan biliyorum ki kendi knedime geciktiriyorum inşAllah tez vakitde hepimize kısmet eder yüce Mevlam..

Kan sonucumu aldım kızlar....

1,20

nazcım üzülme diyemiycem bunlar boş teselliler olarak kalıyor..ama yıkılma yoluna devam et sadece, rabbime sığın bu mübarek günde el açıp bol bol dua et isyana düşmeden ..
inşallah önümüzdeki ayda buluşursun bebeğinle hsgni çektir ve bir yerden başla artık ilaç aşılama son noktadada artık tüp daha çok şey var yapılacak henüz yolun başındasın
ki umarım hiçbirine gerek kalmaz..

kızlar çok sağolun..olicim dedigin gibi yoluma devam edecem yapacak bişeyim yok...:-(
adetim gelse bir an önce...çok sinir oldum.hiç böyle olmazdı.işin kötü yanı hala ateşim yüksek..36,8 ilk ölçüm 36,6 ikinci ölçüm düşüğü baz aldım.niye bölee yüksek :-( bu arada diğer tahlillerim de yapılmıştı.onlar normal çıkmış allahtan...

geç yumurtlamışsındır cnm..diğer tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim..

geç yumurtlamışsındır cnm..diğer tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim..

oli bişi sorcam.şimdi ben doktora gidicem yaaa.rahim filmi adetin 9. günü çekilo.ama klomen tedavisine adetin 5 günü başlanıyo.e nasıl olacak?benim yine 1 ayım boş mu gececek?rahim filmi olmadan klomene başlamazlar demi?

bnm adetim bittikten 3-4 gün sonra çektirmiştik yanlış hatırlamıyorsam, klomene gelecek ay başlarsın sende ben şimdi tam hatırlayamıyoum o ay klomen kullandımmı ama doktoruna sorarsın cnm aslında bi zararının olacağını düşünmüyorum ben ama doktorun en iyisini bilir tabi...
ben hsgden önce klomen kullnamıştım ama çektirmeden başlamanında bi manası yok aslında yollar açık değilse istediğin kadar kaliteli yomuş olsun bi işe yaramazki...

evet canım haklısın.ama vakit kaybetmek istemiyorum artık..eşim benden fena yıkıldı.paramparça şuanda...benim adetim 6 gün sürüyo.hele ki şimdi gecikti içimde birikti gibi gelio.korkunç bi adet dönemi beni bekliyo gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…