Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hepimizin kandili mubarek olsun allah butun dualarimizi kabul etsin ins.
hepnizi opuorum kizceleeerr
kız özlem maşallah kocaman olmuşsunuz siz
hamileyim dediğin günü hatırlıyorum
sağlıkla al kucağına inşallah

Kan sonucumu aldım kızlar....

1,20
şu mübarek günde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
belki düşmeeezzz
nasılsın kuzummm

kızlar siz yoksunuz ben sizden bir şey rica edeceğim mümkünse.. gebelik testi aldım hayal gibi görünen 2.bir çizgi var.. hiç heyecanlanmadım.. aksine içime korku geldi.. benzetmek gibi olmasın dış gebelik geçirdiğimde de belirtim hiç olmadı ama gebeydim ve dıştı.. çok korkuyorum.. bu test gerçekten pozitife döner mi bilmiyorum.. dönerseee ne our dualarınıza benide katın hayırlısıyla inşAllah sağlıklıca kucağıma alacağımız bebeğimizi Allah göndermiş olsun bize inşAllah yarabbim.. Allah hepimize hayırlısıyla sağlığıyla kısmet eder inşAllah bebeklerimizi..
ben bu akşam kayınvalideyim net yok orada.. yarına görüşürüz.. sabah bi test daha yapıcam bakalım netleşicek mi.. eşim hayal gibi bence bu çizgi bile değil dedi bu arada ama bakalım Hayırlısını versin Mevlam..

beklemediğimiz sonlar bunlar umarım bu son olsun ...hadi inşallah dyerek açtım tablonu dedim bu kız şaka yapıyo belki ama nafile işte..benimde lekelenmelerim başladı malum bi kaç gün önceinden olan ateşimde berbat hayırlısı olsun diyorum ve şu mübarek günde bu sıkıntılarımızdan beraat etmeyi diliyorum annelik özlmiyle yanan her kadına babalık özlmiyle yanan her erkeğe ......amin ecmain...

BAHARCIM okuyunca kendi topigimize yazdigim bu yaziyi sizin topiginizede yazmak istedim canimmmmmm

Bu gecenınn onemı
Âişe vâlidemiz tekrar sordu:

- Bu gecenin diğer gecelerden üstünlüğü nedir yâ Resûlallah?

Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:

- Bu sene içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu sene içinde öleceklerin isimleri bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip edilir. Bu gece herkesin ameli ve işleri Allahü teâlâya arz olunur

ALLAHH HEPIMIZ ICIN HAYIRLI YAZILAR YAZSIN INSALLAHHHH
ualarimi yaptim gecede yapicam insallahhhhhh
ALLAHH tum gunahlarimizi affetsinnnnnnnnn , bizleri yuva sahibi yapan yuce rabbim en hayirli zamanda en hayirli bebeklerle yavru sahibide yapsin insallahhhhhhhhhh ALLAH emeklerimizi Umutlarimizi bosa cikartmasinn insallahhhh
hakkimizda hayirli yazilar yazilsin bu gece

ALLAHA emanet olunuzzzzzzzzz
bol dualiiiiii bir gece diliyorummmmmmmmmmmmm

CANIM ben clomenle ayni islevi goren femara kullanmistim ve ayni ayda doktora gittim (teksan camlibel ) bana istersen adetin 10. gunu filmi cekelim dedii femaraya devam et bi tasla iki kus vurmus oluruz bu ay dediii
yanii film cekilirken ilaca devam halvetlere devam dediiiiiii
konusunda iyi bi doktor oldugu icin dediklerine guvendigimden sana yazmak istedimmmmmmmm

optummmmmmm
hayirli kandillerrr
uzulmek yilmak yokkkkkkkkkk denemeler devammmmmmmmm allahin izniyle olucak insallahh

saol canım.bakalım doktor bana ne dicek.yola devam dedigin gibiiii

Kan sonucumu aldım kızlar....

1,20

bu ay olmadıysa bir ay gelecek olacak inşallahh ama stres yapıyoruz ben kesin buna karar verdim..
sende adet gelmeyince doğal olarak üzüldün.. ama iyikide diğer testlerini yaptırdın bak temizde çıkmış maşallah..

ben hsg i 10.günümde çektirmiştim..
bende senin gibi bi doktora gidiyordum ama bana bi kere bile hsg den söz etmemişti sadece klomen ovul takibi yapıyordu.
sonra ben başka bir hastanede iyi bir dr.buldum çok ilgiliydi ayrıca,o bir kere klomen denedi baktı olmadı hsg istedi işte isteyiş o isteyiş aradan 1.5 yıl geçti ben hsg için karar verdim.hsg mide o gittiğim hastanede yaptırdım dedim madem geldim sonucuda yine hsg isteyen doktoruma göstereyim meğer kadın gitmiş doktorum meme kanseri olmuş ağırlaşmış sanırım devam edememiş görevine

ama hatırlıyorum o ay bişey yapmayalım şu hsg çekil sonrada aşılamanı yaparız demişti. ben o ay direk aşılama olucaktım işte hsg kalınca yarım kalmıştı
velhasıl bence hsg çekilceğin ay bişey yapmayın derim ben ama korunmada

hepimizin kandili mubarek olsun allah butun dualarimizi kabul etsin ins.
hepnizi opuorum kizceleeerr

Özlemmm gelmişş ve gitmişş kız neden uğramıyorsun yaa yada uğrayamıyor musun nasılsın bu arada

günaydın kızlarrrrrr...
bdron diyebilecğeim tek şey inşallah düşündüğün gibi değildir..
ama bnm hatırladığım kadarıyla dış gebelik geçirdiğin ay idrar testinde kopkoyu ikinci çizgiyi gördün diye hatırlıyorum ..
idrar testindeki oo zorla görünen çizgi içindeki şerit olabilir..

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr
napıyorsunuz bakalım
ay ben çok mutluyum c.tesi ablam ve yeğenlerim geliyor
15 gün kalacaklar sonra da biz tatile gideceğiz

bdroner canım silik çizgi ve dış gebeliği nasıl bağdaştırdın anlamadım
yaşadığın talihsizliği düşünme artık
kötüyü çağırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…