tesekkur ederım ay_gırl hanım.sanırım bıraz acele karar verdık ben onun durulmasını hıc bekleyemedım. sımdı cok pısman durulcaktım ben dıyo bekleseydın bırazcık daha dıyor ama .bıraz bahsedeyım yasadıklarımdan bız daha once de bosanma safhasına geldık zor toparladık toplam 1,5 ay aynı evı paylasabıldık. ozaman bosanmaya cok az kala vazgectık.ama ben artık dayanamdım hersey bı anda oldu daha 3,gun gozume kan oturdu tokatından.her gun ayrı yerım morarıyordu.ona gore sen benım kolemsın. ben ne dersem yapıcaksın .bu evde sen yoksun artık babnın evıde yok dıyordu. gece arkadaslarıyla cıkıyor gec donuyordu ben tek basıma kalıyordum.hergun ayrı yemek yapılcak vay efendım bu koltugun tozu ne nebıcım kadınsın. halbukı hergun temızlık yaparım ben .cok asırı tıtızımdır hatta aılem bu huyumu hıc sevmez.sonra maas kartımı kredı kartımı aldı elımden .bole bole buyudu kavgalar.en son telde baskalarıyla yazıstıgını okudum. kızlar bıde ne yazıyor ınanırmısınız karın kızmazsa goruselım dıyorlar.yanı hepımız kadınız da bazıları gercekten cıg sut emmıs. evlendıkten sonra kıymetlı oluo heralde erkekler.eskı manıtaların aklı basına gelmıs gıbı usustuler . bende evde teror estırıordum.yalan yok.aama dayanamıyordum napıyım.ole bole derken karakolluk bıle olduk.ama ıste evlerı ayırdık felan en fazla bır hafta ayrı kaldık bırakmadı benı hala gorusuoruzıstemıyorum dıye kac kere soledım yapamam sensız dıye agladı hep.pısman oldu ama bosandık genede .anlasırsak umuduyla mı desem kopamadık mı desem olmadı ıste bosandık ama kagıtta.cok canım yanıyor.ben cok gıttım psıkologa her seferınde o benı dondurdu. devam etme kafanı yıkıolar dedı.ya bıde cahıl bı bayanda dıılım aslında baskalarına akıl verırken cok guzel solerım dobrayımdır ama kendıme yapamadım bunu hala.kanser olan kısmı kesıp atamıyorum.ya antıdepresanılacları alıp saatlerce uyucam dusunmucem ama oda ısımı etkılıyor ya dagıldım cokdagıldım acınacak hale geldım kızıyorum kendıme cok kızıyorum. eh be adam dıyorum cok sey mı ıstedım yanımda ol dedım ya yanımda sımdı pısmanlık neye yarar artık.