Bu Sebeple Boşanılır Mı?

canım ben 1,5 ayda bosanan bırıyım oyuzden soluyorum sana bızzat ama bende sıddet hakaret vardı ben dayanamadım. ama senın olayında bunlar yok . bı anlık ofkeyle solemıstır belkı . oyuzden dıyorum bosanmak cok zor bır olay gercekten.ben bukadar olaydan sonra bıle ıykı kurtuldum dıyemedım. cok uzuldum ve hala uzuluyorum zaman zaman.ıyı dusun derım ben . tabı senın kararın

canım ben 1,5 ayda bosanan bırıyım oyuzden soluyorum sana bızzat ama bende sıddet hakaret vardı ben dayanamadım. ama senın olayında bunlar yok . bı anlık ofkeyle solemıstır belkı . oyuzden dıyorum bosanmak cok zor bır olay gercekten.ben bukadar olaydan sonra bıle ıykı kurtuldum dıyemedım. cok uzuldum ve hala uzuluyorum zaman zaman.ıyı dusun derım ben . tabı senın kararın

Anladım canım Allah sana da kolaylık versin.
Benim niyetim tabiki de boşanmak değil, ama o bu kadarcık sebepten giderse, beni de ona bağlayan bişey yok.
Yoksa gelirse tabi ki kabul ederim,öbür türlü içimde kalan o kadar çok şey olur ki

ben de olsam o lafın üstüne kesinlikle giderdim.
ve asla aramazdım.

hem suçlu hem güçlü olunmamalı.

Sizin yaşadıklarınızı sabır taşı yaşasa çatlardı; siz hala seviyorum, kopamıyorum diyorsunuz.. Sizinki sevgi değil; zulum.. Kendinize zulmetmekten vazgeçin derim..

tesekkur ederım ay_gırl hanım.sanırım bıraz acele karar verdık ben onun durulmasını hıc bekleyemedım. sımdı cok pısman durulcaktım ben dıyo bekleseydın bırazcık daha dıyor ama .bıraz bahsedeyım yasadıklarımdan bız daha once de bosanma safhasına geldık zor toparladık toplam 1,5 ay aynı evı paylasabıldık. ozaman bosanmaya cok az kala vazgectık.ama ben artık dayanamdım hersey bı anda oldu daha 3,gun gozume kan oturdu tokatından.her gun ayrı yerım morarıyordu.ona gore sen benım kolemsın. ben ne dersem yapıcaksın .bu evde sen yoksun artık babnın evıde yok dıyordu. gece arkadaslarıyla cıkıyor gec donuyordu ben tek basıma kalıyordum.hergun ayrı yemek yapılcak vay efendım bu koltugun tozu ne nebıcım kadınsın. halbukı hergun temızlık yaparım ben .cok asırı tıtızımdır hatta aılem bu huyumu hıc sevmez.sonra maas kartımı kredı kartımı aldı elımden .bole bole buyudu kavgalar.en son telde baskalarıyla yazıstıgını okudum. kızlar bıde ne yazıyor ınanırmısınız karın kızmazsa goruselım dıyorlar.yanı hepımız kadınız da bazıları gercekten cıg sut emmıs. evlendıkten sonra kıymetlı oluo heralde erkekler.eskı manıtaların aklı basına gelmıs gıbı usustuler . bende evde teror estırıordum.yalan yok.aama dayanamıyordum napıyım.ole bole derken karakolluk bıle olduk.ama ıste evlerı ayırdık felan en fazla bır hafta ayrı kaldık bırakmadı benı hala gorusuoruzıstemıyorum dıye kac kere soledım yapamam sensız dıye agladı hep.pısman oldu ama bosandık genede .anlasırsak umuduyla mı desem kopamadık mı desem olmadı ıste bosandık ama kagıtta.cok canım yanıyor.ben cok gıttım psıkologa her seferınde o benı dondurdu. devam etme kafanı yıkıolar dedı.ya bıde cahıl bı bayanda dıılım aslında baskalarına akıl verırken cok guzel solerım dobrayımdır ama kendıme yapamadım bunu hala.kanser olan kısmı kesıp atamıyorum.ya antıdepresanılacları alıp saatlerce uyucam dusunmucem ama oda ısımı etkılıyor ya dagıldım cokdagıldım acınacak hale geldım kızıyorum kendıme cok kızıyorum. eh be adam dıyorum cok sey mı ıstedım yanımda ol dedım ya yanımda sımdı pısmanlık neye yarar artık.

Ay kızlar içim bi tuhaf oldu ya ne yapayım nası bi tavır takınayım yarın arıycak annemi ne konuşcak acaba

Hadi bana akıl verin kızlar

Sizin yaşadıklarınızı sabır taşı yaşasa çatlardı; siz hala seviyorum, kopamıyorum diyorsunuz.. Sizinki sevgi değil; zulum.. Kendinize zulmetmekten vazgeçin derim..

asude hanım haklısınız evet gecmıste yazmıs oldugum seylerı bana hatırlattınız bu yazınızla . ben zaten bılıyordum bunları tekrar hatırlatmanız canımı acıtmaktan baska bı ıse yaramadı. ben burda arkadasın benım kadar kotu gunler gecırmedıgı ıcın bosanma safhasına bukadar gelmemesı ıcın ıyı dusunsun dıye konustum. ben zor gunler yasasamda evlılıgımde bosanmak belkı benım yapımdan kaynaklanıo benı cok yıktı. yavas yavas toparlanıyorum artık. dılerım kımsenın basına gelmez.

Şimdi annemi aradı kızlar.

Sizde mi diye sordu. Annem baya kızdı, yarın tekrar arıyım şu an sinirlisiniz demiş hey Allah'ım yaa

Aradımı sevindim :) Bakalım yarın neler olucak fazlada katı olmayın olurmu telefondada yıpratmayın lütfen birbirinizi ...

asude hanım haklısınız evet gecmıste yazmıs oldugum seylerı bana hatırlattınız bu yazınızla . ben zaten bılıyordum bunları tekrar hatırlatmanız canımı acıtmaktan baska bı ıse yaramadı. ben burda arkadasın benım kadar kotu gunler gecırmedıgı ıcın bosanma safhasına bukadar gelmemesı ıcın ıyı dusunsun dıye konustum. ben zor gunler yasasamda evlılıgımde bosanmak belkı benım yapımdan kaynaklanıo benı cok yıktı. yavas yavas toparlanıyorum artık. dılerım kımsenın basına gelmez.

Siz bunları yazalı daha 1 ay olmamış.. Siz yazarken içiniz acımadı da ben alıntıladım diye mi acıdı?

Ben yaşadıklarınıza üzüldüm, o adamla devam etmeyin diye kendimce uyarmak adına yazdım.. Yani sizi düşünerek.. Sizi ne diye yaralamak isteyeyim? Hiç tanımadığım dertli bir insanı üzmeyi neden isteyeyim?

Canım tekrar teşekkür ederim, lütfen üzülme bak geçmiş gitmiş, gelecek çok daha güzel olacak inşallah, lütfen olumlu düşün.

Anneme sizde mi demiş
Annem de evet bizde şükür aklına gelebildi deyip biraz sesini yükseltince, şu an sinirlisiniz anne ben yarın arıyayım daha sakin konuşuruz demiş.
Annem de ara ara beni değil babasını ara dedi:)
Ve kapandı..

O zaman yarını beklemek lazım..

Annenize olumlu da olumsuz da konuşabilir.. Yani olumlu şeyler mi söyleyecek, olumsuz mu bilemiyoruz şu aşamada..

Evet aradı canım ne yapayım ne önerirsin:)

Bence bize gelmek ister yarın..

Canım herzaman bence yüzyüze konuşmak daha mantıklı telefonda sen onun suratındaki ifadeyi göremiyorsun ki mimikler bile aslında çok şey anlatır unutma.Beden dili önemli.Telefonda annen konuşsun ama sakince kızgın değil işler iyice sarpa sarmasın.Seni isterse telefona bence gel yüzyüze burda konuşalım de tatlım :)Hakkında hayırlısı olsun canım

Siz bunları yazalı daha 1 ay olmamış.. Siz yazarken içiniz acımadı da ben alıntıladım diye mi acıdı?

Ben yaşadıklarınıza üzüldüm, o adamla devam etmeyin diye kendimce uyarmak adına yazdım.. Yani sizi düşünerek.. Sizi ne diye yaralamak isteyeyim? Hiç tanımadığım dertli bir insanı üzmeyi neden isteyeyim?

asude hanım zaten burdaa hepımız dert ortagıyız bırbırımzden akıl almak ıcın yazıoruz. ıcımız dokuyoruz. saolun dusundugunuz ıcın .benı takıp etmıssınız bayag ılgınız ıcınde tesekkurler. toparlıyorum artık bende

Canım herzaman bence yüzyüze konuşmak daha mantıklı telefonda sen onun suratındaki ifadeyi göremiyorsun ki mimikler bile aslında çok şey anlatır unutma.Beden dili önemli.Telefonda annen konuşsun ama sakince kızgın değil işler iyice sarpa sarmasın.Seni isterse telefona bence gel yüzyüze burda konuşalım de tatlım :)Hakkında hayırlısı olsun canım

Çok sağ ol canım ya, inşallah doğru düzgün toparlarız daha fazla elimize yüzümüze bulaşmadan

Back
X