bu sefee benim bebegime oje surdu

O eltinizin ciddi sorunları var gibi bence. Şaka gibi ya az bile etmişşiniz bence

Elini ağzına götürmesine gerek yok ojenin kokusu bile çok zararlı asetonun da öyle. Ayrıca ne hakla yapar bunu.Bi de siz görmeden çıkarmaya çalışmış. Hadi densizin teki diyelim kendi de demiş zararlı olduğunu öğrendim diye. Sorunlu bir kadın bence . Kv nasıl izin veriyor buna peki. Bence çocuğunuzu bir daha o evde bırakmayın.

Eltinin yaptığı şey çok kötü de kolundan tutup atmak nedir? Bir de kucağında bebeği varken. Siz nasıl insanlarını z pes cidden. Ben olsam cocugu alırdım bir daha da onlarla bırakmazdim. Bu kadar da agresif olmaya gerek yok. En az o kadın kadar suçlusun. Sen kadını kovarken o an onun bebeğine bişey olsaydi ne olacaktı? Kendinize gelin bence

sizin tepkiler de korkunç. nasıl bir elti ilişkiniz var anlamadım.

sigara çocuğa gelse ne olacaktı oje daha mı önemli dicektiniz???

ya biz hamileyken bile nelere dikkat ediyoruz.. şu kadının yaptığına bak..
o babaanneye de kocaman bravo!

Konu sahibi nin yazdığı artık en masumu :) Kadının yüzüne kezzap atmak isteyenler,kolunu kafasını kıracaklar, balkondan atacaklar var burada.Durum çok vahim Allah ,memleket olarak sonumuzu hayır etsin.Acayip bir şiddete meyil var.Çok ürkütücü.

Kucağında bebekle sigara içmiş içeri gidip bence konu sahibi az bile yapmış. Ne demek oje sürmek ne demek küçücük çocuk kucağında sigara içmek! Iyi olmuş!

Kucağında bebekle sigara içmiş içeri gidip bence konu sahibi az bile yapmış. Ne demek oje sürmek ne demek küçücük çocuk kucağında sigara içmek! Iyi olmuş!
Tabi az bile yapmış Öldürmeliydi aslında kesin çözümBöylece başka çocuklara yapma ihtimali de ortadan kalkar

Tabi az bile yapmış Öldürmeliydi aslında kesin çözümBöylece başka çocuklara yapma ihtimali de ortadan kalkar
Doğru canım çocuğuna oje sürme dedikten sonra tamam deyip bu sefer konu sahibinin bebeğine oje sürdü gizli gizli. Bi de bebeğinin yanında sigara içme lütfen der kavga anında bi daha da içmez kesin yani. Siz de haklısınız. Tatlı dille çözülmüş çünkü.

Kafının oje takıntısı var ama sizin yaptığınızda hiç hoş değil

Başkasının evinden bibaşkasını kovuyosunuz onekadar rahatsa sizde okadar rahatsınız

ellerine sağlık çok güzel yapmışsın ama sigara korkuttu beni hemde çok dumanından zehirlenen bebekçik ateşiyle de yanabilirdi. doğurmakla anne olunmadığının güzel bir ıspatı eltin

Serinin devami soyle olur heralde eltim esine oje surmus

Kadin manyak midir nedir

bebişler o dönemlerde parmaklarını emerler. iyice yıkasaydınız ellerini. aseton kalıntısı vs kalmışsa çocukcağız allah korusun zehirlenir. iyi yapmışsınız. deli mi ne ufacık çocuğa oje sürmek falan. insan cahil olur da bu kadar mı olur anlamıyorum. bir de çocuğun yanında sigara içmiş. madem doğuruyosun o çocuğu düşün biraz. eski kafalılık işte, amaan yemini suyunu veriyorum kendi kendine büyür diye düşünüyorlar herhalde.

Teorimi söyluyorum
Eltiniz kendi bebeğine oje surdukten (tovbe yazarken bile elim gitmedi)ve sizin tepkinizi gordukten sonra ojenin bir bebeğe ne kadar zarar verebileceğini arastirmis ve icine dert olmus.Aynisini sizin bebeginize de yapmis ki bir sey olursa sizinkine de olsun.Açık açık surmus siz gelmeden de delilleri hemen ortadan kaldirmak icin alelacele silmeye koyulmus.Peki o bunlari bebeginize yaparken Kv. Neredeymiş?Küçücük bir bebeğe oje suren birinin akli dengesinin pekte yerinde olduğunu dusunmuyorum bunun cahillikle alakasi yok en cahil insan bile bunu yapmaz bence.Bebeginizi kv. Birakirken dikkatli olun elti musfettesinden de olabildigince uzak tutun.Cok tuhaf konular bunlar okurken agzim acik kaliyor vallahi

Eltiniz notmal değil de sizin de ondan geri kalır yanınız yok. kayınvalidenizin misafirini nasıl kovuyorsunuz.madem öyle alın çocuğunuzu dönün evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…