- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
hayir oje dusmanligi degil ben ojeyi cok severim ve kendimde surerdim ama kucucuk ve oral donemde olan bir bebek var ortada ve o benim bebegim ayrica daha once de yasanmis bir olay varSizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Biliyorum okudum önceki konunuzu da uyarıp Birdaha kesinlikle yapmamasını isteyebilirdiniz.Hatta bir daha yaparsa kalbini kırabileceğinizi..Ama kovmak bilmiyorum benim tarzım değil yani..hayir oje dusmanligi degil ben ojeyi cok severim ve kendimde surerdim ama kucucuk ve oral donemde olan bir bebek var ortada ve o benim bebegim ayrica daha once de yasanmis bir olay var
Sizin cocugunuz yok belliki ondan anlamamaniz nornal eltisi zararli oldugunu bildıgi halde bebege oje surmus farkindamisiniz bide asetonla siliyomus bebekler ellerini surekli agzina sokarlar ne kadar zararli bisey ya ben bile sinir oldum az bile yapmisBiliyorum okudum önceki konunuzu da uyarıp Birdaha kesinlikle yapmamasını isteyebilirdiniz.Hatta bir daha yaparsa kalbini kırabileceğinizi..Ama kovmak bilmiyorum benim tarzım değil yani..
Abartılı olduğu nu bir tek yazmışım :) Şaşırmaya devam edin ben evimden bir ahlaksızlık olmadığı sürece kimseyi kovmam.Kimsenin bir yerini de kırmam, hakaret te etmem .Kibarca uyarırım uymazsa ikinci de ters bir şekilde uyarırım.Düzüm ne kadar iyiyse tersim de o kadar pistir.Beni tanıyan bir daha da tekrar edemez zaten.Bu da benim tarzım .ay yine sinirlerim bosaldi resmen... tepkinin abarti oldugunu diyenlerede cok sasirdim...
onun kafasini ojeye sokarim ya o asetonu iciririm ben adama. nedemek aseton ben bile kokusunu alinca nefesim kesiliyor ya. bide bebegin yaninda sigara iciyor. Allahim sen akil fikir ver.
keske bende orda olsaydim siddete karisiyim ama kadinin sacini yolasim geldi resmen. nasil olur böyle birsey ya. bide okudum zararlarini demis. keske fake bi konu olsa cocuklara cok üzüldüm ya
Hı hı benim çocuğum yok..Çok haklısınız.Sizi anlayamıyorum.Sizin cocugunuz yok belliki ondan anlamamaniz nornal eltisi zararli oldugunu bildıgi halde bebege oje surmus farkindamisiniz bide asetonla siliyomus bebekler ellerini surekli agzina sokarlar ne kadar zararli bisey ya ben bile sinir oldum az bile yapmis
FarkindayimHı hı benim çocuğum yok..Çok haklısınız.Sizi anlayamıyorum.
Abartılı olduğu nu bir tek yazmışım :) Şaşırmaya devam edin ben evimden bir ahlaksızlık olmadığı sürece kimseyi kovmam.Kimsenin bir yerini de kırmam, hakaret te etmem .Kibarca uyarırım uymazsa ikinci de ters bir şekilde uyarırım.Düzüm ne kadar iyiyse tersim de o kadar pistir.Beni tanıyan bir daha da tekrar edemez zaten.Bu da benim tarzım .
İyi gecelerFarkindayim
kesinlikleeKadın deli galiba...Kendi poposunu açsın kaş göz çizsin.. Manyağa bak yahu.. El kadar bebeğer oje sür, bir de kucağındayken sigara iç.. O sigarayı burnunun deliklerinde söndürmek lazım.. Ben de sigara içiyorum evet ama asla bir çocuğun yanında sigara içmedim.. Eltinizin bence beyni eksik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?