bu sefee benim bebegime oje surdu

Damarıma bastın lazer i bende bekliyorum Recep İvedik olmadan kurtulsak bari
Ben bu tarz yorumlar yapanların sivrilmek dikkat çekmek derdin de olduğunu düşünüyorum artık , çocuğuna yapılana ses çıkarmaz ama eltim beni güne çağırmadı tepkimi nasıl göstermeliyim diye konu açarlar

Ya ben anlamıyorum ben ki anne olmamış halimle doğacak bebeğe patik örerken o kadar bebek yünü aradım yetmedi Tr den getirttim bu kadar özen gösterdim bunlar ne ya. Haydaaa

Cahil sensin bence burda bu kadar yirtindigina gore

Salakmı o ya?! Küçücük bebeğe oje sürmek nedir? Hemde sen başka bi bebeğe sürülmesine karşıyken. Asetonun kokusu bizi biler rahatsız ederken bebeği ona maruz bırakmak nedir? Kucağında çocuk varken sigara içmek nedir?! Bence resmen seni delirtmek için yapmış

Bir Recep İvedik olamam ama bilemiyorum..
O şahıs evli değil o yüzden boşver. Akrabalarımdan nefret ediyorum diye konu açıp akraba ilişkilerim önemlidir diyen biri. Pek konuşmaya değmez yani..

Bir Recep İvedik olamam ama bilemiyorum..
O şahıs evli değil o yüzden boşver. Akrabalarımdan nefret ediyorum diye konu açıp akraba ilişkilerim önemlidir diyen biri. Pek konuşmaya değmez yani..
Tam ben yazıcaktım aynı şeyi kendisiyle çelişiyor gelip millete atar yapıyor ,neyse konumuz değil yeteri kadar ilgi görüp dikkat çekmiştir

Canim haklisin ama tepkin biraz fazla diger mesajina hskli oldugunuda yazmstm ama ayip etmissin haklyken hksz oldun esleriniz bse demiomu bu durmlra

Eltiniz yanında oje mi taşıyor?
Kaynananız nerdeymiş o sürerken?
Siz neden o kadın sigara kullandığı halde, çocuğunuzu onla aynı evde bıraktınız?
sadece yorum yapmis olmak icin yazmasaniz konumu okuma zahmetine girseydiniz anlardiniz
kv ile birlikte yasiyorum ojeyi benim odamdan almis
kv tepki vermemis karismamis
ben evden ayrildigimda eltim yoktu onun yanina degil kv yanina biraktim isim var diye ve 1 2 saat icinde dondum

Eger olay dogru ise kadin sana gicikligina yapmis. Ayrica ne kadar yuzsuz biri ki kovunca da gitmemis. Peki sonrasinda neler oldu bir sey yok gibi oturup takildi mi? Bu itismeye kv ne dedi? Eslere duyuldu mu? Boyle kapanmadi sanirim.
eltimde zaten biraz eksiklik var kv yaptiginin yanlis oldugunu ama o anda bisey diyemedigini soyledi bana esim aksam gelince anlattim o da kardesiyle konusmus kaynim eltimle bu olay yuzunden tartismislar hanimefendi bir daha gelmeyecekmis evimize bende gelmezse gelmesin cokta lazimdi dddim

Ne alaka konuda ben bütün bunları nasıl bilebilirim. Yorum yapmak için yapmıyorum. Bütün konularınızı tek tek okumadım. Şecerenizi çıkaramam ki sadece bu konuyla. İyi günler.

iyi demişsin bırak sokma kapıdan yüzsüz değilse kovulduğu kapıya gelmez

Nasıl bir anne sizin bu eltiniz? Ya da şöyle sorayım nasıl bir insan?

Hadi kendi çocuğuna istediğini yaparsın, başkasından sanane ya?

Siz ne deseniz ne yapsanız haklısınız,bir daha görüşmeyin eltinizle ancak o zaman rahat edersiniz. Allah sabır versin yani.

**Kayınvalidenizle yaşadığınızı bilmiyordum, ne yapın edin çocuğunuzu tek bırakmayın.

odamda masamin uzerinden almis kv ile birlikte yasiyorum ben

Gelmezse gelmesin kafan rahat eder

Bence sıkıntıları var eltinizin. Sırf size inat olsun diye zararlı olduğunu, sizin karşı olduğunuzu bile bile yapmış. Art niyet olduğu kesin. Mesafe koyun ve mesafeyi korumaya çalışın. Yoksa mesele sadece oje değil.

hayir yani istedigim tepkiyi almam veya almamam bana ne katicak acaba?
sadece paylasmak krndimi sakinlestirmek amaciyla yaziyorum yoksa eltime tepki verilmesi veya eltimin desteklenmesi ne bana bir fayda saglar ne de bi zafar saglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…