bu sefee benim bebegime oje surdu

Eltiniz, bunlari uyardiginiz halde yapti oyle mi ? Bebege oje sur ,uyarilinca sanane de , ustune inadina yapar gibi eltinin bebeginede sur , ilgincmis .

konu sahibi haklı tebrik ederim,elini durmadan ağzına götüren bebeğe oje sürdüüğünde o bebek onun kurumasını mı bekleyecek eminim eli ağzına gidip ojeden yemiştir haliyle ve ASETON bu daha büyük bir sıkıntı ,eltiniz ağır ruh hastası mı intikam mı almış sizin bebeğinize de oje sürerken ,daha da sokmayın kapıya.oh olsun.

herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten

o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda

kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis

eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti

kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
Bekarım, çocuğum yok size hak verdim. Bence bu çocuğun olup olmamasıyla ilgili değil.

Daha önce elti kendi bebeğine yapmıştı siz tepki göstermiştiniz sağlıklı değil diye. Şimdi bundan rahatsız olduğunuzu biliyo kadın ve siz evde yokken sizin bebeğinize yapıyo. Burda kim olsa tepki gösterirdi. Belki daha az belki daha çok.
Uzak durun kadından deli yani rahatsız belli.

Eltinin çocuğuna ani büyük tepki vermiştin haksızsın demiyorum ama onun bebegı kımseyı ilgilendirmez.ben lisedeyken falan eve gelen çocuklar ojelerıme ozendıgınde surerdım .sizdeki hem bebek daha hem de tepkı verecegınızı bıle bıle yapmış resmen bılerek. Art niyet arardım artık. Ve aseton kokusuna ben bıle dayanamıyorum ya .gorusmeyı karşılaşma boyutuna tasıyın kvnın akrabaların evınde falan.

Kimse sizin bebeğinize sizin izniniz olmadan oje süremez hemde istemediğinizi bildiği halde, kesinlikle aranıza mesafe koyun biraz yoksa iyice tepenize çıkacak

herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten

o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda

kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis

eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti

kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.

Bu oje sürülürken k.valide nerdeydi acaba,hiç mi müdahale etmemiş sen ne yapıyorsun diyememiş..

Konuya pek inanasım gelmedi.
Eltiniz gördüğü bebeği ojeleyecek bir ruh halinde ve kucağında bebekle fosur fosur sigara içiyor, üstelik sizden başka kimse de müdahale etmiyor? Bir oje üzerine fazlaca tesadüf gelişiyor vs. İlginç. Neyse, olabilir diyeyim yorum yapayım:

Kovmak, bağırmak vs şu halde oldukça az tepkiler benim için. Kusura bakmayın, evire çevire, elimden biri alana kadar döverdim o eltiyi. Ciddiyim.

Vallahi çok iyi yapmışsınız.
Ben olsam belki döverdim bile.
Yaptığı yanlıştı kendi bebeğim karışma dedi.
Ee şimdi inadına sizin bebeğinize yapması kabul edilir bişey değil.
Ne münasebet yahu hadsiz kadın.

İçimin yağlarını erittiniz,tavrınız çok iyi.

Ojenin verdiği zarara mı üzüleyim yoksa asetonlu parmaklarını emince o asetonun vereceği zarara mı üzüleyim bilemedim.
Senin çocuğunu mu kucağına alıp mutfağa gitti orayı anlamadım. Yani bir de senin çocuğun ise az bile yapmışsın. Yolarım ben öyle eltiyi. :KK57:
Kadın manyak resmen !! :sinirli:

Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilim :KK43:Tamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
siz ciddi misiniz? konu sahibinin bebeğine oje sürmüş manyak mı ne kadın? ben olsam bir daha suratına bakmam . konu oje değil zararlı olduğunu bile bile başkasının bebeğine zarar vermek bir de gelmesine yakın asetonla silmiş hanfendi gizliyo güya.

Eltiniz yanında oje mi taşıyor?
Kaynananız nerdeymiş o sürerken?
Siz neden o kadın sigara kullandığı halde, çocuğunuzu onla aynı evde bıraktınız?

gerçek olduğuna inanmak istemiyorum, ne biçim insanlar var :silah:

çok iyi yapmışsın az bile yapmışsın

acimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum
Burası bilmece mi:KK53: hiç bişi anlamadım :KK14:

Back
X