- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Arkadaşım:)Arkadaşın mı kuzenin mi soruyor ona göre cvp vereceğim
Valla telefonuna virüs girmiş herhalde onu düzelt demiş kv si öyle olmuşGayet normal. Evlilik öncesi yapılmış sonuçta. Ama sormadan edemeyeceğim, arkadaşınız, kv'sinin telefonunu mu karıştırıyor?
Ben de verecegim o zaman diye çıkış yapılırsa ters teper insan psikolojisinde :) üslubunu iyi seçmek lazım. Mesela bu olayın detaylarını sorup öğrenip "aa ne güzel biseymis ben çok anlamazdim böyle şeylerden benim anneme de yapalım mı" diye sorarsa art niyeti yoksa mutlaka kabul edecektir :)O da aynı meblağı annesine versin.Kız annelerinin hakkı yok mu?
Ben de annemin bagkurunu ödedim, evlenmeden önce başlamıştım, bir yıl önce bitti ödemem. Ama ben eşime haber vermiştim evlenmeden...Kızlar selam
Arkadaşımın eşi annesine bireysel emeklik hesabı açmış 9 sene önce önce bunlarda 7 senelik evli arkadaşım yeni öğrenmiş kayınvalidesinin telefonunda görmüş. Eşine demiş aaa annenin hesabı mı var evet demiş. Boşver sen bakma falan demiş. Arkadaşımda bakmış faturaları bulmuş meğerse eşi ödüyormuş her ay bin küsür lira. Eşine demiş keşke haber verseydin diye. Eşi hiç bişey dememiş
Benim yanımda şimdi akıl ver diyor ne diyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?