bir arkadasim basardi, rahat 15 kilo verdi simdi top model gibi..
umarim sen de basarirsin
ben varım tatlım 2 haftadır akapuntura gidiyorum doğum yapalı 1,5 yıl oldu yapıştı kilolar gitmiyor..
günaydın arkadaşımm
bu işe başlamak için önce kendine güvenmelisin dışarıdan gelen olumsuz konuşmalara kulaklarını tıka
sen yapamazsın bu boğazla zayıflayamazsınn vs vs vs bu sözler senin azmini kırar
hedeflerini küçük tut 50 kilo deyip baştan gözünü korkutma önce 90 düşecem de mesela evdeysen bol bol hareket kat hayatınaaa
canın arada bişey isterse hemen yeşil çay iççç
allahım azmini artırsınnn
Ozaman beraber devam ede biliriz eger bi destege guc ala bilecegin birine ihtiyacin varsa ben burdayım :)
hayırlı uğurlu olsun öncelikle diye bir giriş yapmak istiyorum.
çok güzel bir şeye karar vermişsiniz Rabbin bizlere verdiği emanete zaman zaman ettiğimiz işkencelerin bedelini sağlığımızla kendimize güvenimizin eksilmesiyle ödüyoruz.
ve Rabb bizlere irade de bahşettiyse bu kötü durumları (kilo) aşabiliriz, aşmalıyız!
"eşim ailem bırakırsın diyorlar ben de evvelden çok bıraktım" öncelikle bu negatif düşünceleri aş, kov gitsin..
çünkü artık hayatında bırakmak gibi bir şey söz konusu olmamalı şuan adım attığın hayatı benimse, kendine ait kıl ve onunla mutlu ol ve nacizane son tavsiyem bu durumu diyetten ziyade sağlıklı yaşam olarak nitele. bu sayade hem strese girmeyeceksin hem doğru sağlıklı şeyler yaptığın için mutlu olucaksın ve en önemlisi azim ve sabırla dilediğin bünyeye kavuşacaksın..
ben inanıyorum inanırsan yaparsın ..
tabikide beraber kurtulalım bu kilolardan akapuntura gelince diyetini yapıyosun ama en azından baş ağrım ve halsizliğim yok. 2haftada 3 kilo verdim.
şeytana uymamak lazım
güzel gidiyorsun seni takip edecem ona göreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?