BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Havvber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
382
0
46
İstanbul
Evet ben daha 27 yasinda ama 98 kg her gecen gun kilom artiyor 1 hafta evvelinde 100 gordum tartida dedim nereyeee boyle karar verdim ve 1 haftadir diyetdeyim zorlaniyorum biraz ama pes etmek istemiyorum esim ailem yapamazsin diyor yine birakirsin diyorlar haklilar okadar cok kez diyete basladim biraktimki, ama simdi oyle olsun istiyorum , basarmak istiyorum aynada kendime baka bileyim istiyorum magazaya girdigimde bisey ala bileyim istiyorum basarmakk istiyorum ve sizden yardim destek istiyorum varmı benim gibi???

ben varım tatlım 2 haftadır akapuntura gidiyorum doğum yapalı 1,5 yıl oldu yapıştı kilolar gitmiyor..

Bende gecen sene bi ara gitmistim akapuntura bilmiyorum tam olarak ama sanki bana yarari yokmus gibi geldi yani o yedirmemezlik yapmiyor yine kendi iradenle savasiyorsun dimi

günaydın arkadaşımm

bu işe başlamak için önce kendine güvenmelisin dışarıdan gelen olumsuz konuşmalara kulaklarını tıka

sen yapamazsın bu boğazla zayıflayamazsınn vs vs vs bu sözler senin azmini kırar

hedeflerini küçük tut 50 kilo deyip baştan gözünü korkutma önce 90 düşecem de mesela evdeysen bol bol hareket kat hayatınaaa

canın arada bişey isterse hemen yeşil çay iççç

allahım azmini artırsınnn

Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim bende inat etdim ve onlara inat basaricam dedim olduklarini gorcekler ilk hedefim 15 kg haziranda tatile gidicem iste ozamana kadar ilk 15 kiloyu vermis olacagım allahı izniyle gerisi yavad yavas gelir insallah

hayırlı uğurlu olsun öncelikle diye bir giriş yapmak istiyorum.
çok güzel bir şeye karar vermişsiniz Rabbin bizlere verdiği emanete zaman zaman ettiğimiz işkencelerin bedelini sağlığımızla kendimize güvenimizin eksilmesiyle ödüyoruz.
ve Rabb bizlere irade de bahşettiyse bu kötü durumları (kilo) aşabiliriz, aşmalıyız!

"eşim ailem bırakırsın diyorlar ben de evvelden çok bıraktım" öncelikle bu negatif düşünceleri aş, kov gitsin..

çünkü artık hayatında bırakmak gibi bir şey söz konusu olmamalı şuan adım attığın hayatı benimse, kendine ait kıl ve onunla mutlu ol ve nacizane son tavsiyem bu durumu diyetten ziyade sağlıklı yaşam olarak nitele. bu sayade hem strese girmeyeceksin hem doğru sağlıklı şeyler yaptığın için mutlu olucaksın ve en önemlisi azim ve sabırla dilediğin bünyeye kavuşacaksın..

ben inanıyorum inanırsan yaparsın ..

Cok sagol cnm guzel dileklerin icin evet artık kabullendim bu benim yasam bicimim olacak artik boyle yasamaya alismaliyim eski yok artık

Evett ben geldim arkadaslar bugun diyete basladigim 10. Gunum hic bozmadim kacamak yapmadim sukur, her pazartesi tartilma gunum, 1 hafta uzerine tartilinca 101.7 dim pazartesi tartildigimda 98.1 ciktim bu bi hafta icin cok fazla ama sanirim ilk tartildigimda tokdum yine sonuc guzel ) simdi gelecek pazartesiye kadarda cok guzel bi sonuc cikmasi lazim cunku haziran 1 de tatile gidicem ve ben 80 ne dusmek istiyorummmm ( yediklerimi sizlerle paylasicam ama biraz benimki klasiklerin disinda bakalim boyle kilo vermeye devam edersem ne ala yoksa mevbur duzen degisecek ve bugunden baslayalimm
Kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu su ictim ama 11 de kalktim malesef gec yatip gec kalkiyorum tek sorun bu simdilik, yarim saat sonra kahvaltı
Kahvaltida ; peynir 5 zeytin 2 ceri domates 1 kucuk salatalik haslanmis yumurta 3 ceviz ve 1 b sut
Aksama kadar bisey yemek yok eger acikirsamki dayanamayacak sekilde olursam bi avuc kabuklu fıstık yiyorum

Aksamada ; bi tabak bezelye ve salata yicem
Sanırım arada ve sonrasında hic bi sey kacırmam sizi yarın bilgilendiririm ama kacırmam ben kacırmam )

Vee bugunden bi ozet daha 25 dk gobek ve basenler icin hareket yaptim ve 100 kere ip atladim ip atlarken nefesim kesilcek gibi oldu ama alısicam gun gectikce. Okadar cok gobegim varki kızıyorum kendime simdi boyle olana kadar aklım nerdeydi diye??? Bunlar gidecek insallah yavas yavas ama sabırla

Ayrıyetden bugun ara ogun yok canan karatay ı dinledim mumkun oldugu kadar ara ogununuz olmasın diyor bırakın vucudunuz ara ogunde karin yaglariyle beslensin )) suan yaglarim yakılıyor olmasını bilmek guzel :) ve gunde 2 ogun en az aralarin 4-5 saat olmasi gerekmis ve yatmadan 4 saat evvelinde yemek yemis olmamiz gerekli yatdıkdan 2 saat sonra vucudumuz tekrardan yag yakmaya baslıyor yani uyurkende zayıflıyoruz bu harikaaa :))

Vee bir önemli bilgi daha yemek hormanıyla su hormanı aynı yerdelermis oyuzden aclık hissetdigimiz zaman hangisini hissetdigimizi anlayamaya biliyormusuz bu nedenle sık sık su icmeliymisizki açlık hissetmeyelim ve yemeyelim ve zayıflayalımmm :))

Aksam bunlarin yanina birde yogurt yedim... bazen onume hersey gelse ve yesem diye dusunuyorum mesela suan patetes kızartmasını ve sogan halkasını cok ozledim amaa tabi yemek yokk ( zayıflamamm lazimmmmm

benim 3 haftam akapunturda ama sanki yavaş kilo veriyorum. anlamadım gitti ben sabah kahvaltısı yapmıyorum sevmiyorum çünkü acaba ondanmıdır? off alması kolay vermesi niye zor bu kilolarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…