BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

benim 3 haftam akapunturda ama sanki yavaş kilo veriyorum. anlamadım gitti ben sabah kahvaltısı yapmıyorum sevmiyorum çünkü acaba ondanmıdır? off alması kolay vermesi niye zor bu kilolarıı
Kilo na bagli ola bilir eger kilon cok fazla degilse yavas yavas vere bilirsin ama bende mubarek bol oldugundan hemen etkisini gosteriyor.. Ya sen zaten biliyorsundur uzmanlarda hep soyler gunun en onemli ogunudur kahvaltı , istedigin seylere ulasmak icin hicde zor degil bi kahvalti yapmak , inan bende sevmezdim hic kahvaltiyi tek basimayim bide onlami ugrasacam derdim ama yanlıs onu anladim simdi zaten 5 dk almiyorki zeytin peynir yesillik yumurta bitdi.. usenmeeee ve basla hadi arkadaşım bu kiloları vercez vercez baska caresi yokkk :)))

Evett gelelim bugune diyete son hızla devam kalktıgımda limon ılık su
Kahvaltı 1 yumurta biraz peynir zeytin domates salatalik 1 bardak sut 3 tane ceviz
Simdi oglen yemegi yok 2 bardak ayran ictimm aksama allah kerim artık ) ahh kesge su kilolardan bi an once kurtula bilsemm cabucakkk

bu sabah kahvaltımı yaptım. akapunturda 1. hafta 2,5 kilo 2. haafta sadece yarım kilo verdim şuan 3 haftadayım cumartesi belli olcak nekadar verdiğim. bugün perşembe pek vermiş gibi değilim sanki. boyum 175 kilom şuan 84 87ile başladım bende limonlu suyu içmeye başlayım bakalım sabahları..

Cok guzel bence kahvaltiya devam etmelisin ki doktorunda bunn soylemistir sana insallah vereceksin beraber basarcaz ben kendime dustugum kiloda giyecegim bi kıyafet aldım kendime bunun icine gireceksin diyorum oyle gaza getiriyorum sende dene faydası oluyor ve canının cektigi bi sey oldugunda soyle dusun" bu zamana kadar yedim ne oldu istegin sonu gelmiyor zayıflamak istiyorsak artık iradeli olmalıyız ve basarmalıyız cnm :)

Ve bugunun egzersizi daha yapilmadi simdi haydi bayanlar hayalimize karsi yururyuse ) ne kadar cok yurursek okadar cabuk varırız hedefee :))

30 dakika egzersiz ve 100 kere ip atlamanın sonucunda yorgun ve nefes nefeseyim bu kadar halsizligim normalmi acaba aranizda bilen varmi yoksa cok kilolu oldugumdan bedenime fazlami geliyor??? Yardimlarinizi bwkliyorum arkadaslar

Ve aksam yemeğinde ; 1, 5 parca tavuk pirzola 2 yemek kasigi makarna ve salata ve artık yatana kadar bi sey yokk :)

Ve kesinlikla yemememiz gereken seyler arkadaslar ; ekmek , pirinc, seker, tatlı hic bi sekilde cikolata , bal, pekmez vs hazır gıdalar abur cubur, meyve suları, kolalar meyveli maden suları eee haliyle bunlara dikkat edince ne olacak kilolar yavas yavas gidecek Hadi gonderelim artık sunları))

Insan gerçekten istedikten sonra başaramayacağı birşey yoktur. Zaman alan işlerde azim ve sabır çok önemli. Sizde bu istek olduktan sonra eminim 50 kiloya düşersiniz

Insan gerçekten istedikten sonra başaramayacağı birşey yoktur. Zaman alan işlerde azim ve sabır çok önemli. Sizde bu istek olduktan sonra eminim 50 kiloya düşersiniz

Aynen oyle simdi farkediyorumki daha onceki diyete baslayıp bırakmalarımda gercekten istememisim hep sey derdim herkez zayıf olacak diye bi kaide yokk karısmasın kimse bana ama gun gectik yapmakta zorlandıgım seyler oldukca dedimki kendime boyle nereye yerimdem bile zor kalkıyorum 2 adımda yoruluyorum inan ayak tırnaklarımı bile zor kesiyorum bu hayat degil daha 27 yasındayım ve yapmam gereken cok sey var bu kiloyla degil saglıklı bi sekilde yapmalıyım

Ve kilolarımı ıstedigım kilo ya ulasmak icin capalıyacagım bı gun daha belki daha erken ama sanki karnımın toplandıgını hissediyorum yok olacaagı gunleridegorecegim insallah :))
Evet bugun gune herzamanki gibi ılık limonlu suyla basladım
Kahvaltıda omlet peynir zeytin ve domates 1 b sut az once 1 kahva ictim ara ogun yermiyim bilmem bugunki durumuma bagli artık

Ama kimse yokmu yaa bana yoldas olacak beraber zayıflayacagimız yoksa ben boyle kendi basıma devammı edicem

Aksam 1 tabak ıspanak ve yogurt la gunu kapatmis bulunmaktayım bi gun daha bitdii ) hic bozmadan bugunlerin devamini diliyorumn

30 dakika egzersiz ve 100 kere ip atlamanın sonucunda yorgun ve nefes nefeseyim bu kadar halsizligim normalmi acaba aranizda bilen varmi yoksa cok kilolu oldugumdan bedenime fazlami geliyor??? Yardimlarinizi bwkliyorum arkadaslar

canım diyete başlamadan önce spor yapmıyorduysan eğer böyle olması normal
bu kadar ağır spor yapmana gerek yok bence canım
sadece yürüyüş yeterli

bnde ip atlamaya çalıştım 1 2 defa öyle yorulmuştum ki

alternatif buldum 1 haftadır yapıyorum
arkadaşlar başladığımdan beri söylüyorlardı
bende dna mda yok diyordum ama
ebru şallı ile plates çok hoşuma gtti öneririm
yada sadece yürüyüşşş

Suan bana hepsi lazim ya ) acil haziran 1 kadar 18 kilo vermem lazim ondan ne yaparsam kar yuruyusede pazartesi baslıyorum ins sence vere bilirmiyim okadar ya bu sefer gercekten diyet yapıyorum digerlerinda hakketden salliyordum pazartesini iple cekiyorum gelsede tartılsam ne kadar vermisim

bn ilk 2 ay 15 kilo falan verdim canım
senin kilon fazla olduğu için 30 kilo kadar verirsin
kaçamak yapmazsan aç kalmazsan su içersen
istediğin kilonun altına da inersin

doğru söylüyorummmmm
devamlı zayıflayacağım deyip beynine iyi sinyaller yolla

günlüğüne yazan olmasa bile sen aksatma
emin ol takip edenlerin olacaktır
kilo verdikçe arkadaşın da artar

emin ollll

bnde senin gibi günlük açıp başladım ve verdim canım

ama günlüğünü aksatma

kesinlikle kilo vericeksin

Ayyy cok guzel ya senin icin cok sevindim peki istedigin kiloya ulastimmi insallah suanlik sade hazirana kadar 80 olmak istiyorumm gunlugumude aksatmıcam tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim sen neler yaptin ben gunde sade 2 ogun yiyorum ve bol su icmeye calisiyorumn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…