Kilo na bagli ola bilir eger kilon cok fazla degilse yavas yavas vere bilirsin ama bende mubarek bol oldugundan hemen etkisini gosteriyor.. Ya sen zaten biliyorsundur uzmanlarda hep soyler gunun en onemli ogunudur kahvaltı , istedigin seylere ulasmak icin hicde zor degil bi kahvalti yapmak , inan bende sevmezdim hic kahvaltiyi tek basimayim bide onlami ugrasacam derdim ama yanlıs onu anladim simdi zaten 5 dk almiyorki zeytin peynir yesillik yumurta bitdi.. usenmeeee ve basla hadi arkadaşım bu kiloları vercez vercez baska caresi yokkk :)))benim 3 haftam akapunturda ama sanki yavaş kilo veriyorum. anlamadım gitti ben sabah kahvaltısı yapmıyorum sevmiyorum çünkü acaba ondanmıdır? off alması kolay vermesi niye zor bu kilolarıı
Kilo na bagli ola bilir eger kilon cok fazla degilse yavas yavas vere bilirsin ama bende mubarek bol oldugundan hemen etkisini gosteriyor.. Ya sen zaten biliyorsundur uzmanlarda hep soyler gunun en onemli ogunudur kahvaltı , istedigin seylere ulasmak icin hicde zor degil bi kahvalti yapmak , inan bende sevmezdim hic kahvaltiyi tek basimayim bide onlami ugrasacam derdim ama yanlıs onu anladim simdi zaten 5 dk almiyorki zeytin peynir yesillik yumurta bitdi.. usenmeeee ve basla hadi arkadaşım bu kiloları vercez vercez baska caresi yokkk :)))
bu sabah kahvaltımı yaptım. akapunturda 1. hafta 2,5 kilo 2. haafta sadece yarım kilo verdim şuan 3 haftadayım cumartesi belli olcak nekadar verdiğim. bugün perşembe pek vermiş gibi değilim sanki. boyum 175 kilom şuan 84 87ile başladım bende limonlu suyu içmeye başlayım bakalım sabahları..
Insan gerçekten istedikten sonra başaramayacağı birşey yoktur. Zaman alan işlerde azim ve sabır çok önemli. Sizde bu istek olduktan sonra eminim 50 kiloya düşersiniz
30 dakika egzersiz ve 100 kere ip atlamanın sonucunda yorgun ve nefes nefeseyim bu kadar halsizligim normalmi acaba aranizda bilen varmi yoksa cok kilolu oldugumdan bedenime fazlami geliyor??? Yardimlarinizi bwkliyorum arkadaslar
canım diyete başlamadan önce spor yapmıyorduysan eğer böyle olması normal
bu kadar ağır spor yapmana gerek yok bence canım
sadece yürüyüş yeterli
bnde ip atlamaya çalıştım 1 2 defa öyle yorulmuştum ki
alternatif buldum 1 haftadır yapıyorum
arkadaşlar başladığımdan beri söylüyorlardı
bende dna mda yok diyordum ama
ebru şallı ile plates çok hoşuma gtti öneririm
yada sadece yürüyüşşş
Suan bana hepsi lazim ya) acil haziran 1 kadar 18 kilo vermem lazim ondan ne yaparsam kar yuruyusede pazartesi baslıyorum ins sence vere bilirmiyim okadar ya bu sefer gercekten diyet yapıyorum digerlerinda hakketden salliyordum pazartesini iple cekiyorum gelsede tartılsam ne kadar vermisim
Ayyy cok guzel ya senin icin cok sevindim peki istedigin kiloya ulastimmi insallah suanlik sade hazirana kadar 80 olmak istiyorumm gunlugumude aksatmıcam tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim sen neler yaptin ben gunde sade 2 ogun yiyorum ve bol su icmeye calisiyorumnbn ilk 2 ay 15 kilo falan verdim canım
senin kilon fazla olduğu için 30 kilo kadar verirsin
kaçamak yapmazsan aç kalmazsan su içersen
istediğin kilonun altına da inersin
doğru söylüyorummmmm
devamlı zayıflayacağım deyip beynine iyi sinyaller yolla
günlüğüne yazan olmasa bile sen aksatma
emin ol takip edenlerin olacaktır
kilo verdikçe arkadaşın da artar
emin ollll
bnde senin gibi günlük açıp başladım ve verdim canım
ama günlüğünü aksatma
kesinlikle kilo vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?