BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Herkeze bol bol yag yakimli iradeli kacamalsız bi hafta sonu diliyorummn
Kahvaltım genelde klasik peynir zeytin yumurta domates sut ve ceviz ekemek artik hayatımdan çıkmış durumda bu harika ve tabikide tatlıda, suanlık cok guzel gidiyorum , ben bile kendime sasırıyorun yaaa hic kacamak yok allahım devamı gelsin nefsime yeniltme beniiiii

Bugun 20 dk yuruyus ve 15 dk hareket yaptim 2 lt suyumu icmeye devam aksam yemeyinde ne yesem diye dusunuyorum hafta sonu gelince icimde bi seyler hareketleniyorr ne yesemki canim cok sey istiyor ama benimm bozmamam lazim dayan ne olur dayan (

Hic sizede oldugu olurmu etrafınızda oyle insanlar olurki oda kiloludur tamam sizin kadar degil ama kilolu size encok onlar laf soylerya uyuz olurum onlar bu neyin cabasıysa artik baska larına laf atınca dahamı cok kendilerini tatmin ederler anlamam iste o kisilerin agzını kapatmak icin zayıflayacammmmmm

He bide senin hayatında yeri sade arkadas olan erkekler var ya onlarda soylerlerya ayyy cok sismansın onlara icimden Sananeeeee diyesim cok geliyor ben onları ne ilgilendiriyorsammmm bide onların inadına zayıflayacağımmmmmmmm

Birde kıl yılda seni bir goren akrabaları vardır insanın seni gorunce bi anda dert salar onları baslarlar anlatmaya zararlarına ya bunların hepsini toptan asasım var

Bide zayıfladıgımda yapmayı haya etdigim seyler var benim )
Bikini giycem ozgurce , esim beni kucagına ala bilecek :))) beyendigim hersey bana olacak ve cok istedigim geceligi alacagım devamlı biyerlerimi gizlemek zorunda kalmıyacagım en onemli saglıklı bi bedene sahip olacağım, yururken nefes nefese kalmayacagım , ozgurce kosacagımmmmm bennnn mutlakaaa zayiflayacagimmmmmmm

sanırım senin takipcin olmak hoşuma gidecek hemen hemen aynı durumları yaşıyoruz. bir farkla tüm bunların yanında bende istikrar yok kaçamak çok bu yüzden de başaramıyorum senin başarın beni gaza getirir belki
tebrikler ve sakın pes etme

Etmicemmm ins sende etme gele beraber basaralım artık bunu haketdik ne zamana kadar gitcek boyle saglıgı gectim artık su milletin cenesi kapatmak istiyorummmm ya sen ???? Gorsunler isteyince nasıl oluyoruzzz)

Guzel bir pazar sabahından herkeze gunaydin bugun pazar olmasi hasebiyle biraz gec kahvaltı yaptım gune ılik limonlu suyla basladim
Kahvaltıda' yumurta peynir zeytin domates
2 LT su icilecek harek yapılacak ve aksama kadar bi sey yemek yok kwndime ve sizlere boll iradeli gunlerr

20 dk yuruyus ve 20 dk spor tamamdir ) aksatmak yok yarin tartılacam acaba kac kilo verdim veya verdimmi cok heyecanlıyım :))

Etmicemmm ins sende etme gele beraber basaralım artık bunu haketdik ne zamana kadar gitcek boyle saglıgı gectim artık su milletin cenesi kapatmak istiyorummmm ya sen ???? Gorsunler isteyince nasıl oluyoruzzz)
çok haklısın canım benim herkesi bir güzel susturmalı:) yarında pazartesi ama :)) yarından itibaren yanındayım haydi bakalım:)))

çok haklısın canım benim herkesi bir güzel susturmalı:) yarında pazartesi ama :)) yarından itibaren yanındayım haydi bakalım:)))

Cokkk guzell yarin guzel kararlı bol diyetli bi hafta baslangıcı ozman ozgurluge ilk adım ) daima burdayim ben yardima ihtiyac oldugunda sevkin azaldıgına kendinde yeme istegi duydugunda seni durdamaya hazırım )

Cokkk guzell yarin guzel kararlı bol diyetli bi hafta baslangıcı ozman ozgurluge ilk adım ) daima burdayim ben yardima ihtiyac oldugunda sevkin azaldıgına kendinde yeme istegi duydugunda seni durdamaya hazırım )

evet bende kendime senin dediklerini dedim ve motivasyonumu yükselttim bakalım yarın göreceğiz. umarım ikimiz içinde güzel bir hafta olur canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…