Tesekkurler diliyorummm bendeeetebriklerimi koyuyorum sanaaa
Bide zayıfladıgımda yapmayı haya etdigim seyler var benim)
Bikini giycem ozgurce , esim beni kucagına ala bilecek :))) beyendigim hersey bana olacak ve cok istedigim geceligi alacagım devamlı biyerlerimi gizlemek zorunda kalmıyacagım en onemli saglıklı bi bedene sahip olacağım, yururken nefes nefese kalmayacagım , ozgurce kosacagımmmmm bennnn mutlakaaa zayiflayacagimmmmmmm
sanırım senin takipcin olmak hoşuma gidecekhemen hemen aynı durumları yaşıyoruz. bir farkla tüm bunların yanında bende istikrar yok kaçamak çok bu yüzden de başaramıyorum senin başarın beni gaza getirir belki
tebrikler ve sakın pes etme
çok haklısın canım benim herkesi bir güzel susturmalı:) yarında pazartesi ama :)) yarından itibaren yanındayım haydi bakalım:)))Etmicemmm ins sende etme gele beraber basaralım artık bunu haketdik ne zamana kadar gitcek boyle saglıgı gectim artık su milletin cenesi kapatmak istiyorummmm ya sen ???? Gorsunler isteyince nasıl oluyoruzzz)
çok haklısın canım benim herkesi bir güzel susturmalı:) yarında pazartesi ama :)) yarından itibaren yanındayım haydi bakalım:)))
Cokkk guzell yarin guzel kararlı bol diyetli bi hafta baslangıcı ozman ozgurluge ilk adım) daima burdayim ben yardima ihtiyac oldugunda sevkin azaldıgına kendinde yeme istegi duydugunda seni durdamaya hazırım )
evet bende kendime senin dediklerini dedim ve motivasyonumu yükselttim bakalım yarın göreceğiz. umarım ikimiz içinde güzel bir hafta olur canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?