hayır canım imalciyle tanışıklığım ama :) kendimi amanedeye benzettim onda sedef takıntısı var bende de kaynana takıntısı ben o tepkiyi misal olarak verdim mesela dedim tiye alsam gülsem söylediklerine belki bana laf sokmaktan belki vazgeçer diyorum yanlış mı düşünüyoruum ki :)
İlla bir tepki verecekseniz susmayı deneseniz...
Kısa cevaplar verip sussanız bu zaten yeterince büyük bir tepki olur.
Ama kahkaha atmak, o şekilde laf sokmak hoş olmaz.
Yaşlı başlı insan sonuçta... Size ciddi anlamda kötülüğü olduğunu düşünmüyorum...
Lütfen amanedeye de benzemeyin imalci hanıma da...
Gerçekten onların psikolojilerinin yerinde olduğunu düşünmüyorum.
Sinirlerinizi çok da bozuyorsa kayınvalideniz, Allah a havale edin, ya sabır çekin... Sakinleşmek için dua edin.
Gerçekten gerek yok böyle tepkilere...
Size yazık.
Allah o arkadaşlara sabır versin gerçekten zormuş bu işler ben mesela evlenemden önce sevmediğim insanların tlfnunu açmaz siler atardım ama kaynanamın tlfnunu açmasam eşimi arayıp bilerek açmıyor diye eşimi dolduruyor açsam sinirlerim laçkalaşıyor ne yapacağını şaşırtıyor insanaAllaha havale ttim zaten ama kendimcede artık onu biraz olsun insan etmeye çalışacam :) bu kadın 50 yaşında genç yani yaşlı değil kendisi çok iyi pc kullanıp kızkardeşleriyle dedikodu yapıyor netten :) ben böyle bişeyde yeni duyuyorum mesela netten nasılsın iyisi misin dersin özlem giderirsin ama onlar dedikodularına alet ediyorlar teknolojiyi :) ciddi anlamda kötülüğü olmadı derken ne yapmalı sizce daha beni bir dövmediği kaldı birde boşansak eşimle daha bir mutlu olacak ama Allah ona bu fırsatı vermesin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayır canım imalciyle tanışıklığım ama :) kendimi amanedeye benzettim onda sedef takıntısı var bende de kaynana takıntısı ben o tepkiyi misal olarak verdim mesela dedim tiye alsam gülsem söylediklerine belki bana laf sokmaktan belki vazgeçer diyorum yanlış mı düşünüyoruum ki :)
evli olmayan arkadaşların herşey dilerim gönüllerince olur, evli olupta kv ile sorun yaşayan buna rağmen kendini kaybetmeyen arkadaşlarımada sabırlarının devamını dilerim
Evet 1 yıllık evliliğin ardından kaynanamın laf sokmalarıyla eşimi doldurup üzerime yollamalarıyla geçen tam 1 yıl geçti emeklerim heveslerim, hislerim, hepsi söndü gitti. Anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin .... Şimdi memlekete gidiyoruz bana laf sokarsa kaynanak bende dalga geçecem kızlar kararlıyım meselaaaaam örnek verelimkaynanak genelde şunu söyler niye geleceğinizi haber vermediniz kış günü geldiniz ( halbuki işimizin yoğun olduğunu izin alamadığımızı biliyor ) benim cevapta onun yüzüne doğru ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYEREK KAHKAHA ATACAM HE HE artık çarem bu olacak yoksa başedemicem artık dayanacak gücümde kalmadı kızını evlendirdi bana dediği kızımın hiçbir istediği olmadı daha ne olmalıydı acaba kızına bir yığın altın takmış erkek tarafı ban ise bir teli çok gördüler ne eşya ne düğün yapıldı üstüne üniversite mezunuyum neyse üniversite okumakta artık bir işe yaramıyor karşında ki moloz olduktan sonra işte kızçeler benim taktiğim bu olacak sizce işe yarar mı :) ? sevgiyle hayırlı geceler :)
hayatını zindan etmeye yemin etmiş bir kayınvalide ile karşı karşıyaysak önce onun hayatını zindan edelim sonrada mümkün mertebe görüşmeyelim..
böylece ödeşmiş oluruz..yok öyle hep bana hep bana.......
e birazda bana dimi yani :)
yani ben gerçekten bazı konularda dumura uğruyorum, bu demek değilki her lafa çemkiricez her şeye tepki vericez ama ne biliyim belkide ben yanlış düşünüyorum
bu tarz bir soruya sizin yanıtınız saçma olacaktır..bence en iyi yaklaşım bu tarz bir cümleye karşılık " annecim haber verip seni yormak istemedik..sizi görmemizin yazı,kışımı olur.iznimiz bu zamana uydu ve biz sizi görmeye hasret gidermeye geldik..gezmeye dolaşmaya değil.." bu şekilde ki ılımlı,karşınızdakinin istediği cümleleri kurarsanız aranızın ısınması dahada çabuklaşacaktır..yoksa atışmalarınız ömür boyu sürer rahatsızlığını siz çekersiniz..
şimdi belki bana kızacaksın konu sahibi ama kaynananın habersiz gitmenizle ilgili söylediği sözde bişey yok ki. oğlu gelini de olsa belki ansızın çatkapı gidilmesini hoş karşılamıyor olabilir ya da hazırlık vs. yapmak için vakit kazanmak için öyle diyor da olabilir. ama sizin düğün gecesi eşine söylediği sözlerden cahil bir kadın olduğu anlaşılıyor. bazı şeyleri cahilliğine verip geçiştirmek daha iyi olur. cahille muhatap olunmaz çünkü ne derdini anlatabilirsin ne soktuğun laftan da ders alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?