Carrie sakinligin sasirtti beni...az cok taniyorum seni ama sinirli halini normal halini bilecek kadar degil..
yuvan yikiliyor farkindamisin ? sana ahlan vahlan demiyorumda,
bu kadar rahatlik biraz fazla yada burayami oyle yansiyor bilemedim...
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...
bilmemki, ama annemde çok şaşırdı, bu ne rahatlık ikinizde çok mutlu görünüyosunuz dedi.
tabi ousun ağladığını görmedi ama şu anda mesela oda çok rahat görünüyor.ben zaten sabahtan beri rahatım
belkide bu 4 ay içinde kendimi fazlasıyla kastığım için şimdi öle rahat oldum
Ben seni tebrik ediyorum cesaretini
Bende ilk evlendiğim zaman boyle seyler yasadim benim esimde issiz kaldi bi donem ve kayinvalidemle annem hic anlasamadi ben annemin arkasinda duramadim haaklilik konusuna gelirsek iki tarafta haksizdi esim annesi tutardi ben daha 20 yasindaydim cahillikten mi neden bilmiyorum ama ben annemi tutamazdim simdi annem vefat etti ve simdiki aklim olsun senin yaptiginin aynisini yapardim.
Bence sendeki firtina öncesi sessizlik...
Heralde saka gibi geliyor sana
annene soyledin mi ? daha 21.sayfadayimda o kisimlara gelmedim
4 ay once yazdıklarını okudumda bosanmayı secmıssın annen yuzunden esın engel olmus kolay vazgecebılmıssın esınden.Belkı deger verdıgını gormek ıstıyodur butun sorunu budur.
Yanlis anlamadiysam esiniz keyfi issiz degil anlasmissiniz ve o yuzden birakmis isi baska bi is ve sehir icin,yani hakki yenilmesin bence hem calismiyor hem konuyo diyee...ayyy offf ne bileyim üzüldüm halinize esinizinde hakli taraflarini bulmaga ugrasiyom...söyledikleri davranisi yanlis evet, ama bide onun tarafindan bakin, bi gelin kayinpederinin yaninda nasil kendi evinde rahat degilse bence damatta kayinvalideainin yaninda rahat edemez ayni evin icinde, keske daha önce ayri ev meselesine gizseydiniz...sanki ondasa hepsi toplaninca iyice bunalip böyle bi secenek sundu...ay ne bileYim...yazik bi yuva yikiliyor...cok üzücü...
bılmıyorum senın tarafından bakınca sen haklısın , onun tarafından o da haklı.bı olay kotuye gıdıyorsa onu o yola ıten nedenler vardır .umarım 2 nızde hayattan hakeetıgınızı alırsınız :)
canım dilekçeleri vermişsiniz artık hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor aklıma..ama ben çok üzüldüm inan..çünkü ikiniz de çok çaba harcadınız çok emek verdiniz bu evlilik için ama olmuyorsa da yapacak bir şey yoktur.
ikiniz içinde en hayırlısı olsun İnşallah.
Siz bir kac gune belkide 1 haftaya bence o kadar uzunda surmez barisir güle oynaya gidip dilekceyi geri cekersiniz soyliyim
verdik verdik
ailelerede söyledik
dönüşü yok
hayır ya deme öyle
ben içimden attım ve aksini aklımdan bile geçirmek istemiyorum
yazdım yukarda kankaaaa
annem maddi sıkıntılar çekiyo bi süredir, beyefendide anneni istemiyorum diyor. ya ben ya o dedi
bende tabiki o dedim
ulan elim ayağım tutuyor, çalışıyorum sen olmasanda ben anneme gül gibi bakarım
kimseye muhtaç değilim ki ben
allah rahmet eylesin....seninde yaşın baya küçükmüş o zamanlar ama
ben fırtınamı önceden yaşadım
ben kendi annemlerle altı üstü oturuyorum. senin soruna şöyle cevap verebilirim. anne- kız bir şekilde idare eder anne kızın hatasını düzeltmeye çalışır ama kv daha da gözüne sokmaya çalışır. bu hep böyledir. benim abim olmasına rağmen ona ev alındı ve aramızda 5 dk bir mesafe var. bunu isteyende annem oldu ben bir şey söylerim yanlış anlar kötü olacağımıza uzak olalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?