boşanmak zor bir süreç boşandıktan sonraki daha zor bir süreç. mahkemem biteli 3 ay oldu benimde. düşünmek yaşamak zor...
mesajı bile yazdım sildim yazdım sildim. bunlar çıkabildi bende sadece. hakkında hayırlısı olsun.
ben ingiliz kaldım nieki
hayırlısı olsun carrie ikiniz içinde
bana ne dedi biliyon mu
madem annenin sorumluluğu vardı üstünde ne die evlendin benle hayatımla oynadın :44:
duyanda namusunu kirlettim attım der
anlaşlamı boşanmamıydı?
ne kadar sürdü?
geçmiş olsun bu arada
aman be carrie senin gibi dünya güzeline çirkin demişti senin kocan
kıymet bilmiyor gitsinde daha güzelini bulsun
senin annene göz yumamıyormuş bagrına basamıyormuş
elamalemın ablası abisi , cocugu cıkıyor(mesela ben) adam lar ses etmiyor yuvalarına bakıyor
kızdım senin kocana hayırsız..
saol canım. anlaşmalıydı evet.
02.01 de mahkemeye başvurduk.
20.02 de mahkememiz oldu
29.03 te boşanma ilamı çıktı...
ama ben zaten 2.01 de davayı açar açmaz çıkmıştım evde. aynı evde o süreci yaşamak çok zor olacak. umarım sıkıntısız atlatırsınız.
cariie seni tanımıyorum, ne yaşadığınıda bilmiyorum ama bu yazdıkların daha çok sinirden gibi geliyor bana. verdiğin cevaplarda bile çok rahatsın. deli cesareti gelir bazen insana, umarım seninki bu cesaret değil doğru verilmiş bir karar olur.
başkasını bulurum ben yaaaaa
KKdan az çok biliyorum nickinizi.Ne denir bilemedim ama sebep ne onu da çok anlayamadım.Babanıza maddi yardımda bulunuyormuşsunuz sanırım.Anneyle durum nasıl eşiniz niçin böyle birşey söyledi.Bence seviyorsunuz siz birbirinizi. Eşinizin işlemler bitene kadar evden çıkmaması da barışma umudundan.Herkesin hataları olabilir.Bence bir anlık öfkeyle bu işe kalkışmayın.kimsenin derdini küçümseyemem bana göre büyük olan sana küçüktür ama adam da annenize küfür etmemiş, saygısızlık etmemiş.Bi anlık bir patavatsızlık etmiş.İleride başıma kakar diye öngörü üzerine de boşanılmaz bence.Siz bilirsiniz yine de hakkınızda hayırlısı olsun.Ama önceki bir olayda hastanelik olacak kadaar üzüldüyse bu adam sizi çok seviyor.Bunu bir düşünün.
üfff ya ben 3-4 ay onunla durmak istemem ki bi evde
neyse belki gider annesinin yanına mahkeme günü gelir
gerçekten rahatım ben
burdakiler benim sinirli halimi bilir zaten
tanıyanlar var yani
kesinlikle ya
insan seninle hiç yaşlanmaz ben erkek olsaydım seni alırdım sende benim cocugumu kabul ederdın dımı annen benım ufaklıga bakardı bız senle gecınırdık
ya bırak carrie üc günlük dünya hiç üzülme kaşıyanı kaşıyacak kadar cesaretlisin sen
burada kocası ıstemıyor dıye yıllarca cocugunu gormeyen kadını okuduk uc gun evvel
Hayırlısı olsun , annen bılmıyomus
ona ne dıyeceksın cat dıye bosanıyoruzmu dıyeceksın
ben dedim ona ben sana öle bişi deseydim napardın
senin yaptığını yapardım dedi
ee daha ne dedim
salıverdim işte
o yüzden diyorum ya kendi itti beni
belki bilerek yaptı allah bilir
dipnot: mahkeme aynı evde kaldığınızı bilirse davayı uzatabilir barışma umudunuz var diye. dava açıldıktan sonra eve polis geliyor çünkü. kim nerede kalıyor. kim kaç para maaş alıyor nesi var nesi yok kayıt altına alınıyor. aynı evde olunca bilmiyorum..
anladım canm. umarım verdiğin kararlar seni mutlu eder.
cariie seni tanımıyorum, ne yaşadığınıda bilmiyorum ama bu yazdıkların daha çok sinirden gibi geliyor bana. verdiğin cevaplarda bile çok rahatsın. deli cesareti gelir bazen insana, umarım seninki bu cesaret değil doğru verilmiş bir karar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?