Bu sefer oldu mu dersiniz?

Canim uzulme hayirlisi olsun.. Adet olursan doktora git bu kadar gecikmen normal degil
Cnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karsk

Cnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karsk
tek tarafli agrinda kis yoksa doktor birsey yok dedoyse belki gec dollenme olmustur bekle biraz hemen uzulme canim yaa

Canim uzulme hayirlisi olsun.. Adet olursan doktora git bu kadar gecikmen normal degil

Hayırlısı canim bu negatiflere alıştık biz. Böyle gecikmede iyi değil bi kac gün daha bekle doktora git bi baksin kist olabilir Allah korusun ona göre ilaç verir ihmal etme
Cnm birsym yok gtmstm dr o yuzfn gtmeme gerk yok anlcn stresten galib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…