- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Yarin yapamam canim şehir disindayim yarin eve dönecez günüm yolda gececek yani. Pazartesi artik o da adet olmazsamKuzum bence günün gelmiş yarin test yapsan cikar
ayy insallah canim peki benim ilk testte cikmadi 2. de boyle oldu beklemedeyim bat 4 ağustosCanim sendede var bencee :) birbirimizi takipte kalalim
Kız test yapmadinmi
Katlyrm benimde bir yıl olcqk cnm zor yani anca biz anlarz test yaptm negatf artk adet olmayi beklcmaamin canim insallah hayirlisiyla ypksa bu surec maddi manevi yoruyor
sen tedavimi.goruyorsun.canimKatlyrm benimde bir yıl olcqk cnm zor yani anca biz anlarz test yaptm negatf artk adet olmayi beklcm
Her testin algilama derecesi bir olmuyo canim.. Bekle bakalim adet gunune kadar insallah vardirayy insallah canim peki benim ilk testte cikmadi 2. de boyle oldu beklemedeyim bat 4 ağustos
Canim uzulme hayirlisi olsun.. Adet olursan doktora git bu kadar gecikmen normal degilKatlyrm benimde bir yıl olcqk cnm zor yani anca biz anlarz test yaptm negatf artk adet olmayi beklcm
insallah canim hayirlisiyla ve umitle bekliyorum insallah sen testte koyulasir sen yarinda yapacakmisin takipteyimHer testin algilama derecesi bir olmuyo canim.. Bekle bakalim adet gunune kadar insallah vardir
Cnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karskCanim uzulme hayirlisi olsun.. Adet olursan doktora git bu kadar gecikmen normal degil
tek tarafli agrinda kis yoksa doktor birsey yok dedoyse belki gec dollenme olmustur bekle biraz hemen uzulme canim yaaCnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karsk
Cnm ben gttm dr birsy yok dedi cnm yani benim zaten evlenmedn once duzenlydi evlendktn snra oldu bole oluyrms normlms dye okdm sornda yok belki yeni diye midr ckmadı off eger deglse nye tek sol tarafmda agri var kafam karskCanim uzulme hayirlisi olsun.. Adet olursan doktora git bu kadar gecikmen normal degil
Cnm ben anlmyrm niye bole oluyr acaba oglen yaptm dyemi sabah mi yapsydmtek tarafli agrinda kis yoksa doktor birsey yok dedoyse belki gec dollenme olmustur bekle biraz hemen uzulme canim yaa
Hayırlısı canim bu negatiflere alıştık biz. Böyle gecikmede iyi değil bi kac gün daha bekle doktora git bi baksin kist olabilir Allah korusun ona göre ilaç verir ihmal etmeNwgatf cnm tahmn etmstm zaten uzulmedm ins olrm adet
Eki Görüntüle 2027420
sabahta yap dene ozamanCnm ben anlmyrm niye bole oluyr acaba oglen yaptm dyemi sabah mi yapsydm
Cnm birsym yok gtmstm dr o yuzfn gtmeme gerk yok anlcn stresten galibHayırlısı canim bu negatiflere alıştık biz. Böyle gecikmede iyi değil bi kac gün daha bekle doktora git bi baksin kist olabilir Allah korusun ona göre ilaç verir ihmal etme
Senn ilkinde ckmadi ikincsndemi ckti cnmsabahta yap dene ozaman
Ne zaman gitmistin canimCnm birsym yok gtmstm dr o yuzfn gtmeme gerk yok anlcn stresten galib
Bir ay omce kontrollere gttm dr yok birsynz dedi stres etklyr sizi dedi olecnm acaba gec dollenme mi cnm ya bole her yerm agryr uykm gelyrNe zaman gitmistin canim
Anladım canım. Olabilir tabi gec yumurtlamiş olabilirsinBir ay omce kontrollere gttm dr yok birsynz dedi stres etklyr sizi dedi olecnm acaba gec dollenme mi cnm ya bole her yerm agryr uykm gelyr
Canim ya sen bu ay klomeni günde kaç defa kullandin ?Kuzum bence günün gelmiş yarin test yapsan cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?