- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canimmohoooo daha neymis her yaptikca at buraya kiz arada bulantimda oluyor geciyor piskolojim bozuldu sanirim piskilijik hamile olmayam:)))))))
amin canimHakkimizda hayirlisi neyse o olsun canimm
Bana 1 tane kullandiriyo ve her defasinda sagda ki yumurtam büyüyo soldaki küçük kalıyo bu defada adet olursam sağ tüpumde bi sorun oldugunu düşünecem. Solda ki yumurtaminda büyümesini istiyorum belki o tarafla olurGünde 2defa kullandim canim
Canim benim gecen ay soldaki buyumustu bu ay sagdaki buyudu. Hemde 2tane buyudu. Belki ikizdir oyuzden erken cikti testte diye umut ediyoruuum insallah oylediirBana 1 tane kullandiriyo ve her defasinda sagda ki yumurtam büyüyo soldaki küçük kalıyo bu defada adet olursam sağ tüpumde bi sorun oldugunu düşünecem. Solda ki yumurtaminda büyümesini istiyorum belki o tarafla olur
Keşke öyle olsa canım bi taşla iki kuş olur :)) yarinda test yapacakmisinCanim benim gecen ay soldaki buyumustu bu ay sagdaki buyudu. Hemde 2tane buyudu. Belki ikizdir oyuzden erken cikti testte diye umut ediyoruuum insallah oylediir
Yapcam insallah canimmKeşke öyle olsa canım bi taşla iki kuş olur :)) yarinda test yapacakmisin
Testin resmini at yapinca canımYapcam insallah canimm
Tamam canim.. Ya dünki yaptigim testler kuruyunca negatife döndü.. Tedirgin olmaya basladimTestin resmini at yapinca canım
canim simdi mesajıni okudum kalktim benim silik olan testlere baktim cizgiler belli neden silinmis kiTamam canim.. Ya dünki yaptigim testler kuruyunca negatife döndü.. Tedirgin olmaya basladim
Aslında silinmez kurudukca belirginlesir ama niye öyle olmuş neyse çok takilma canım yarin ki yapacagin test de daha net olurTamam canim.. Ya dünki yaptigim testler kuruyunca negatife döndü.. Tedirgin olmaya basladim
Canim naptin tekrar test yaptin mi?canim simdi mesajıni okudum kalktim benim silik olan testlere baktim cizgiler belli neden silinmis ki
yaptim ama dunku gibi cikmadiCanim naptin tekrar test yaptin mi?
evet dunku gibi degil bata 5 gun kaldi igneninde bugun 15. gunu sag kasigimda agri var adete hazırlaniyor belkideBende yaptim ilkten negatif cikti simdi oynattikca sangi cizgi var gibi yada ben hayal goruyorummresimde de cikmiyo.. Seninki negatif mi cikti
Bendede yok canim ya hayaller fos ciktio bahsettigin hayalden bende goruyorum sanki ama dunku gibi cikmadi sanırım yok
Bekleyelim bakalim adet gunune kadar.. Bat ne zamaniki oldu bende bu bir silik ertesi gun yok sonraki gun silik cikti simdi yine yok stres oldum of
5 temmuzda olmustum ama ay 31 cekiyor 4 agustos ama 28 29 gunde bir oluyorum 4 aagustos diyelimBekleyelim bakalim adet gunune kadar.. Bat ne zaman
Canım resim atsanaBende yaptim ilkten negatif cikti simdi oynattikca sangi cizgi var gibi yada ben hayal goruyorummresimde de cikmiyo.. Seninki negatif mi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?