Maşallah canım. Ödeme suç atmak yokGünaydınn
75.5 kiloyumcuma gününe göre 800 gram vermisim. Daha once de 75.8 e ulasmistim sonra 77 ye fırlamıştım hatırlarsanız. Zar zor onu verdim 6 gün kaldi reglime. Cumaya ödemli olur vücudum büyük ihtimal
Her şey ödem ve nazar yüzünden canımMaşallah canım. Ödeme suç atmak yokçabalıycaz ve cumaya gidicek gramlarr
En azından kilon sabit canımGünaydın kızlar. Kilom 75.5 hala cuma ile aynııı
Aynen bizde öyle diyelimHer şey ödem ve nazar yüzünden canımenis arikan böyle söylüyor ya
Merhaba bu alet kalça sıkılaştırıyor mu kalça zayıflatıyor mu? Çok merak ettim. Ben de diyetteyim. Spora da gidiyorum. Plates de yapıyorum hoca eşliğinde. Benim amacım da kalçamı şekillendirmek.Kızçeler bugün 30 days shred + 30 days squat ta 2.günümü yapacağım
Squat kalçaları ve popoya etkili. Benim de kalçalarım geniştir. Squata başladım popomuda kaldırıcak inşallahMerhaba bu alet kalça sıkılaştırıyor mu kalça zayıflatıyor mu? Çok merak ettim. Ben de diyetteyim. Spora da gidiyorum. Plates de yapıyorum hoca eşliğinde. Benim amacım da kalçamı şekillendirmek.
Benim kalçam geniş değil ben de popom büyük olsun istiyorum bu işe yarar mı diye sormak istedimSquat kalçaları ve popoya etkili. Benim de kalçalarım geniştir. Squata başladım popomuda kaldırıcak inşallah
Popoyu da kaldırıyor evet birçok video izledim hepsinin poposunu kıvırmış. Tavsiye ederimBenim kalçam geniş değil ben de popom büyük olsun istiyorum bu işe yarar mı diye sormak istedim
Squadın pardon30 days shredin 6.günündeyim
Canım bıraktın zannetim. Bende yazmadım buraya. NerelerdesinKilom 78.7
Bir süre bıraktım ve baslangic kilomun bile üstüne çıktımCanım bıraktın zannetim. Bende yazmadım buraya. Nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?