- 21 Mayıs 2020
- 190
- 91
- 23
- 27
- Konu Sahibi Gizemmkomut
Hanımlar merhaba tekrardan kendim bir dertten kurtuldum derken yakın bir arkadaşımın derdi üzüntüsü sardı beni. Bunda da her konuda haklı çıkan sizlere danışmak istedim eminim ki onun için de çok gerekli.Uzun süredir bir sevgilisi var uzak mesafe ilişkisi ve cok iyi anlaşıyorlar sürekli görüşme halindeler ama çocuğun babası yok küçük yaşta vefat etmiş yanında annesi ve 18 yaşında ki kız kardeşi var.Onlarla beraber yaşıyor,onlara bakıyor konu evlilikten açılınca artık çocuk ben annemi kız kardeşimi yalnız bırakamam benimle evleneceksen böyle evlen demiş.Annem çok çok iyi cok sakin melek gibi kardeşim biraz cazgır ama idare edersin benim için demiş ama ben evlenmemesi gerektiğini söylüyorum. Kendimde görümceden ve kıskançliklarindan çok çektim bunda da aynı şeyi görüyorum kız kardeşi aşırı derecede abisini kıskanıyor her halinden belli.O kızla çok konuşma diyormuş,sürekli benimle ilgilen benden çok kimseyi sevme, hemen evlenme biz daha baş başa gezeceğiz seninle diyormuş abisi olmadan adım bile atmıyor,yalnız asla bir yere gitmiyor.Tamam abisini sevsin ama ne biliyim aynı evde yaşayacak insanlar için çok zor değil mi bu durum ben mi yanlış düşünüyorum.Diyorum ki ya aynı evde seni kıskanıp sorun çıkartırsa abisi de sessiz zaten bir şey diyemez o da.Çok da uzak bir şehirde evlenmiş olucak illa seviyorum ben napicam,ailemi nasıl ikna edeceğim derdinde. Bu kızın bu işten kurtulması lazım hanımlar lütfen bir şeyler diyinde tecrübeli insanları dinlesin.