- Konu Sahibi Busra-drnk
-
Spiral kesin : (
Spiral takildiktan 6 hafta sonra kaymismi rahim kabul etmismi diye kontrol edilmesi gerekiomus..eger kontrol edilmezse kaymis olursada ruhu duymazmis kimsenin..
Yukarda arkadas demis.. bazi seyler gozukmez ultrasonda ama kafatasi vs gozukmez mi? Ne bilimki sasirdim
Saol canım allah razı olsun. Ablam hamileligini ogrendiginde kalp atışlarıni duydu. Zaten çok bekledi gitmek için. Bilmiyorum ki genetik olduğuna aslında inanmak istemediğim için bu konuyu açtım aslında ilaçtan olmasi beni daha rahatlatacak gibi zaten küçük meleğim aramızda yok ama sebebinin genetik olamamasirahatlatacak gibi beni
Neyse. Gecmis olsun olan olmus artik. Başınız saolsun ayrica..B
Limonun bn 3.5 senelik evliyim spiral hiç takinmadim o hormonu falan bilmiyorum. Ama tuplerini Dr tekrar çocuk olursa bunun gibi olabilir belki demiş eşi de kabul etmiş ablamda
Haklisin, herkes uzmanim diye geziyor ama iste..Ya işte detaylı ultrason kimin yaptığı çok önemli. Yetkin bir doktor iyi bir cihaz ile yapmalı.
Hamileyken otrivin kullanilmiyo diye biliyorum.. normal tuzlu su yap sen genede bence..Şu an gribim ve ilaç kullanamamaktan dolayı atlatamiyorum. Otrivine kullanıyorum onu da korka korka ama tuzlu su falan ise yaramıyor nefes alamıyorum bayilcam. Bence ilaçtan. Yoksa neden böyle eziyet çekip de kullanmayalim ki.
Allah bir daha yasatmasin
Bizim bir tanıdığımızın 2 çocuğu vardi . İkinci çocuğu annenin kanında taşıdığı bir rahatsızlıktan dolayı yıllarca tedavi oldu ve sonunda öldü. Doktorlar kesinlikle bir daha çocuk yapmayın yine aynı şeyleri yaşarsınız. İlk çocuğunuzun sağlıklı olması bir mucize demişti. Yani böyle şeyler olabiliyor.Bilmiyorum ki canım belki böyle bi olay yaşamış olan vardır die sordum bu arada allah razı olsun
Ilaci veren Dr suç asla yok ama ogrenilip eğer ilacın etkisi olma ihtimali yüksekse ve buna Dr yok diorsa bn suçu ararım o Dr.da.. ilk aylarda alınma ihtimali var. Ama 7 aylık bi bebekte konulan teşhis bişeyi değiştirmez
Hiç ise yaramıyor ama zaten içime de sinmiyor artık kullanmayayim bari canımHamileyken otrivin kullanilmiyo diye biliyorum.. normal tuzlu su yap sen genede bence..
Dahada cok varmis cnm doguma. Neyse sabret elbet geciyor.. cocuk dogup hasta oluncada bu sefer karnimda guvendeydi diyosunHiç ise yaramıyor ama zaten içime de sinmiyor artık kullanmayayim bari canım
Tv de cikmisti bebegin dogdugunda bi eli yok.. doktorlarin savunmasi: bi el degil mi, artik tip ilerledi protez takilir nolcak? Ozru kabahatinden beter, boleleri doktor olmasin..Doktor orda var olan bir seyi hayir yok diyince eline bir sey gecmez. Gercekten gormemis olabilir. Cok erken baktiysa zaten gorunmez. Doktorun bunu saklamasini gerektirecek bir durum yok, dedigim gibi sucu yok çünkü. Zaten boyle sorunlar ayrintili ultrasonda ileri gebelik haftasında ortaya cikar. 20. Hafta gibi. Bu denli sorunu olan bebegi 20. Gebelik haftasinda da aldırabilirdi ablaniz madem aldirma fikri vardi. Simdi niye aldirmadi?
Peki folik asit kullaniomuydun? Ne zmn basladin kullanmaya?Malesef benimde basima geldi 10 gun once kürtaj olmak zorunda kaldim bebegimin kafatasi olusmadigi icin yani anensefali doktorlar folik asit eksikligine bagliyolar fakat neden oldugu kesin tespit edilemiyomus genetik diyede bisey yok dedi doktor ikili testimi yapan doktorumun bana dedigi bu hastaligi tamanen sanssizlik olarak degerlendiriyoruz dedi kesin sebebi bilinmeyen ve tedavisi olmayan bir hastalik ablanin ilac kullandigindan dolayi olma ihtimalide var ama hamile oldugu bilmeden ilac kullanan bircok insaninda saglikli bebekleri oluyo basiniz sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?