- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi lightblue87
-
Bence önce sakin ol sürekli adama birşeyler ima etme .yani ne oldu bir kırgınlık mı var aramızda vs gibi .
Hastalığı ağır geçer bazılarının piskolojik olarak diyorum .ufak bir grip olunca dünyayı unutanlar var
Şimdi şöyle birşey var bir erkeğin hemen evlilik aile gibi konuları açması normal değil .ya kandırma amaçlı olur yada gerçekten safça aşık olmuş bu hayatımın kadını demiş olabilir bunlardı zaman gösterir ama sen paniğe kapılıp şu anki davranışlarını sorgularsan bunaltırsan senden iyice uzaklaşır.karşı tarafa bu kız elimin altında bana muhtaç izlenimi verirsin ki bu senden soğumasını sağlar.
Henüz 1 aylık ilişkide bu kadar bağlanmayı doğru bulmuyorum açıkcası .bence sessiz kal bekle zaten en geç 1 haftaya düzelir düzelmezse o zaman bitirirsin.
ya bu hastalık onbeş gündür falan sürüyor sanırım. önce ağzında yaralar boğazında falan başladı. toparladım dedi gene başladı. sonra hastaneye gitti serum falan toparladı. o iki gün iyiydi. en son kuzeniyle buluştu. akşamından beri ölüyorum diyor. sessiz kalacağımSize mesaj atmaktan aciz adam bu haliyle kuzeniyle nasıl buluşuyor peki?
Grip kaynaklı değil de başka bir şey var gibi. Yakında çıkar kokusu. Bana kalırsa sitem falan etmeyin hiç ve sessizliğinizi koruyun.
adamın kalkar yanına giderim pasta börek alıp evindeyse .bi ıhlamur demlerim bana bu kadar ilgi gösteren adama.
@biyasAdam hastalıktan geberiyor ölüyorum diye mesaj atmış siz neyin derdindesiniz. Bi geçmiş olsun diyin bari sıkboğaz edeceğinize.
iki gün önce konuşmuştum en son. yani dünden önceki gün. sesi felaketti. boru gibi çıkıyordu. ama yine enerjisi vardı hani toparlıyorum falan diyordu.Tlf da konustunuz mu.. bu kadar hasta bir insanin sesinden belli olur illaki..
@ G gulendam_34 şimdi memleketinde annesinin yanında. o yüzden gidemedim. dün kendi kendime tribe girmiştim işte güniçinde aramadım. gece arayayım mı dedim, annemle karşılıklı yatıyoruz dedi. peki dedim. öyle kaldı. telefonda son konuştuğumda da sesi çok kötüydü. pazar konuştuk en son sanırım. ama kızlar ben şunu çözemiyorum, ben de hastayımm ama ben size de yazabiliyorum şu an. yani bu denli hasta olunur mu yaNeden telefonda konusmuyorsunuz? Sesinden de anlardiniz adam hastaymis. Ve tek başınaysa hastalik biraz zor geçebilir. Evine gidebilirdiniz ne var ne yok diye.
Ya da gitmeyin 1 aydir tanıdığınız insan her ne kadar evlilik dusunceleri havada ucussa da...
adam şimdi memleketinde benden uzakta. onbeş gün daha böyleAçıkçası hastalıgından mı diye düşündüm ama
Kuzeniyle buluşup, genelde gece yazması, yaşının da biraz ileri olması beni düşündürdü. İmkan varsa çorba vs yapın, iyi olabileceği şeyler yapmaya çalışın, kabule derse hastalıktandır, zahmet etme gerek yok derse de eski sevgilisine geri dönmüş veya başkasını bulmuş demektir
ya bu hastalık onbeş gündür falan sürüyor sanırım. önce ağzında yaralar boğazında falan başladı. toparladım dedi gene başladı. sonra hastaneye gitti serum falan toparladı. o iki gün iyiydi. en son kuzeniyle buluştu. akşamından beri ölüyorum diyor. sessiz kalacağım
yok valla tam trip değil. yani sabah yazdığım mesajlar güzeldi iyileş bir an önce vs. sonra işle ilgili bir şey. cevaben 'ölüyorum' demiş. ben de geçmiş olsun dedim.Nasıl yani ya adam hasta ve siz günde iki kere arayıp birde tripmi atıyorsunuz
Hayır bide 32 yasındayım demişsiniz ama 12 yasındaki cocuklar gibi davranıyorsunuz
Bu seneki gripler evet aynen böyle yatak döşek düşürüyor biraz kendinize gelin trip yerine ayrılmak yerine bi cay corba ihtiyacın varmı geleyimmi edeyimmi deyin
ben de ya. hani kadınlar hisseder ya. o iğrenç his var içimde. bir sıkıntı var gibi hissediyorum. bi de ben genelde stabil ilişkiler yaşarım böyle iniş çıkış çok olmaz. bi anda yokuş aşağı gittik.Bir aydır deli divane olan, ilk günden beri evliliği ağzından düşürmeyen bir adamın bu tavrını pek normal bulamadım ben.
Gercekten hastaymis demek ki... ama yine de istese konusur yani..iki gün önce konuşmuştum en son. yani dünden önceki gün. sesi felaketti. boru gibi çıkıyordu. ama yine enerjisi vardı hani toparlıyorum falan diyordu.
işte geceye kadar nerdeydin aralarda bi ara sor iyimisin diyeyok valla tam trip değil. yani sabah yazdığım mesajlar güzeldi iyileş bir an önce vs. sonra işle ilgili bir şey. cevaben 'ölüyorum' demiş. ben de geçmiş olsun dedim.
gece de mesaj attım iyi misin biraz diye. sonra baktım mesafeli, daldım.
Tam bunlari yazacaktimki senin mesaji gördümAdam hasta yahu!Bide ilgi mi bekliyorsunuz?
Bir aydır deli divane olan, ilk günden beri evliliği ağzından düşürmeyen bir adamın bu tavrını pek normal bulamadım ben.
ben de ya. hani kadınlar hisseder ya. o iğrenç his var içimde. bir sıkıntı var gibi hissediyorum. bi de ben genelde stabil ilişkiler yaşarım böyle iniş çıkış çok olmaz. bi anda yokuş aşağı gittik.
ya inşallah bu da normale döner. zaten bu kaybetme korkusu beni hırslandırdı. ben çok rahattım ona karşı, olursa olur olmazsa olmaz modunda davranıyordum. şimdi bildiğin bekliyorum gözüm hep telefonda falanBenim nişanlım da normalde iyidir, sıcak konuşur, ilgilidir ama başı bile ağrısa , neredeyse ağzından tek kelime çıkmaz. İlk zamanlar ben de soğudu herhalde benden diye düşünüyordum hasta olduğunda,çünkü pek konuşmuyordu, hep uyuyordu, ilgisi çok azalıyordu hastayken ama baktım iyileşince eskisi gibi oluyor, artık takmıyorum alıştım. Hasta olmuş, çok ilgi beklemeyin, 2 3 gün daha sabredin, iyileşince eskiye dönecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?