- 18 Ekim 2018
- 8.172
- 33.881
- 548
- Konu Sahibi lightblue87
-
Olabilir valla.Annem diye baskasiyla tanistirdi belki.. belki evli yalan soyluyo... belki de annesi istemedi ondan yaninda acmiyo tlf nu
ya kuzum benim de aklıma bu gelir de ilk buluşma falan değil ki bu. adam beni kaç aydır gören biri, altı yedi kez buluştuk hani hep hayranlık dile getirirdi. bıraksa ilk andan bırakmaz mıydı? beğenmese yani. buluşmalar sonrasında da heyecanı hep sürmüştü.Konusmak istemiyo demek ki.. burda acik begenmemis demek ki dicem yanlis anlama ama durum bunu gosteriyo
Her şey bir yana, yani bu adamın söylediklerinin hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. Bu ilişki sizden yöne de olmaz gibi.Benaslindayoum AbsolutPromise C ChillOutt
kızlar bilemedim ki hani mesleği resmi bir meslek ankara'da. çevresindekiler beni şu an biliyor evli olsa o zordu sanki. ama cidden memleketinde evliyse büyük şok olur bana. annesi gerçekten annesi, facebook'ta falan profili var mecbur hepsini stalkluyorum. bir olasılık sevgilisi olabilir ama geçen hafta çok zorladı beni gel gel diye. memleketine çağırdı yani. ben gidemedim işyerinde cenaze işleri falan oldu. yoksa gidiyordum. ay bu kadar yalan söylememiştir umarım ya. büyük hayal kırıklığı olur
Her şey bir yana, yani bu adamın söylediklerinin hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. Bu ilişki sizden yöne de olmaz gibi.
Birincisi adam hasta olunca ölüyormuş gibi triplere girmesi belli ki sizde ilgisizlik etkisi yaratmış artı böyle insanlar çok zor çekilir bir süre sonra bunaltır.
İkincisi hasta olarak sesini bile duyduğunuz adamdan bu denli şüphelenmiş olmanız. Biz sizin anlattıklarınıza göre kendi fikirlerimizi yazdık ama ilişkinin içinde olan sizsiniz ve bu kadar hızlı şüphelenmeniz ya bir şeylerin oturmadığına işaret ya da sizin özgüvensiz olmanıza.
Daha bir aylıkken bu kadar aklınız bulanıyorsa belki de hayırlısı oluruna bırakmaktır. Üzerine düşmeyin, yazarsa yazın yazmazsa yazmayın. Biraz kendinizi dinleyin bu süreçte.
Ama her şeye ek tekrar yazıyorum ilk günden evlilik konuşan bu kadar hevesli olan bir adama güvenmezdim ben.
Benaslindayoum AbsolutPromise C ChillOutt
kızlar bilemedim ki hani mesleği resmi bir meslek ankara'da. çevresindekiler beni şu an biliyor evli olsa o zordu sanki. ama cidden memleketinde evliyse büyük şok olur bana. annesi gerçekten annesi, facebook'ta falan profili var mecbur hepsini stalkluyorum. bir olasılık sevgilisi olabilir ama geçen hafta çok zorladı beni gel gel diye. memleketine çağırdı yani. ben gidemedim işyerinde cenaze işleri falan oldu. yoksa gidiyordum. ay bu kadar yalan söylememiştir umarım ya. büyük hayal kırıklığı olur
Her şey bir yana, yani bu adamın söylediklerinin hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. Bu ilişki sizden yöne de olmaz gibi.
Birincisi adam hasta olunca ölüyormuş gibi triplere girmesi belli ki sizde ilgisizlik etkisi yaratmış artı böyle insanlar çok zor çekilir bir süre sonra bunaltır.
İkincisi hasta olarak sesini bile duyduğunuz adamdan bu denli şüphelenmiş olmanız. Biz sizin anlattıklarınıza göre kendi fikirlerimizi yazdık ama ilişkinin içinde olan sizsiniz ve bu kadar hızlı şüphelenmeniz ya bir şeylerin oturmadığına işaret ya da sizin özgüvensiz olmanıza.
Daha bir aylıkken bu kadar aklınız bulanıyorsa belki de hayırlısı oluruna bırakmaktır. Üzerine düşmeyin, yazarsa yazın yazmazsa yazmayın. Biraz kendinizi dinleyin bu süreçte.
Ama her şeye ek tekrar yazıyorum ilk günden evlilik konuşan bu kadar hevesli olan bir adama güvenmezdim ben.
Ya bişiyi de yazayım çok detayla boğmak istememiştim. geçen hafta annesi ameliyat oldu o biraz o yüzden gitti memleketine. ve de kadının ameliyatına dahi gitmedi hastayım diye. üç gün yattı sonra gitti annesine. yani kadın ameliyatlı olunca konuşmaması normal gibi geldi. bu arada iki gün önce foto atmıştı gerçekten kadının boynu sargıda ameliyat işi gerçekDaha 1 aydır tanışıyorsunuz çok da emin olmayın derim. Çevremde öyle akla hayale gelmeyecek şeylere şahit oldum ki o yüzden bu kadar da olmaz demeyin lütfen.
Benim eşim daha ilk günden evleneceğimizi söyledi diye adama yapmadığımı bırakmamıştımki öncesinde de tanışıyorduk. Her türlü teste tabi tuttum adamı ama o çizgisinden, duruşundan hiç vazgeçmedi. En sonunda beni de ikna etti şimdi iyi ki diyorum.
Annem yanımda konuşamam diyen erkekten yerinizde olsam soğurdum.
Beklemede kalın derim.
İlk günden evlilik diye tutturan tipler genelde ayran gönüllü oluyorlar bence. Yani, akla ve mantığa sığıyor mu daha tanımadığın birine evlilikten bahsetmek? Aman, gönüllerden ırak!
Memeleketinde evli yada nisanlidir belki sevgilisi vardir benim de kafam karisti sanki... memelekete gidince mi basladi bu arayup sormama tlf cvp vermeme durumuBenaslindayoum AbsolutPromise C ChillOutt
Anneler goz yumuyo bazen gelini de sevgiliyide idare edip caktirmiyorlar oglunun uckuru daha degerli bazi anneler icinOlabilir valla.
Bir tanıdığımın sevgilisi evli çıkmıştı. Halbuki kız adamın annesiyle falan dahi tanışmıştı.
Cok ilgi de iyi birsey degil... bir insanin soyledigine degil yaptigina bakacan.. adama lafta sorun yok diyor ama arayip sormuyor... cok ilgi gosteren cok iyi davrananlar da bana inandirici gelmiyor... asirisi gercek degil yaniya kuzum benim de aklıma bu gelir de ilk buluşma falan değil ki bu. adam beni kaç aydır gören biri, altı yedi kez buluştuk hani hep hayranlık dile getirirdi. bıraksa ilk andan bırakmaz mıydı? beğenmese yani. buluşmalar sonrasında da heyecanı hep sürmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?