bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusmak istemiyo demek ki.. burda acik begenmemis demek ki dicem yanlis anlama ama durum bunu gosteriyo
ya kuzum benim de aklıma bu gelir de ilk buluşma falan değil ki bu. adam beni kaç aydır gören biri, altı yedi kez buluştuk hani hep hayranlık dile getirirdi. bıraksa ilk andan bırakmaz mıydı? beğenmese yani. buluşmalar sonrasında da heyecanı hep sürmüştü.

Kadın grip olunca işlerini yapıp çocuğuna bakarken
Erkek grip olunca " ölüyorum" der
Aklıma bunu demek geldi niyese

Kesinlikle haklisiniz, bu kadar hevesli davranmış bir adam bir hastalıkla u dönüşü yapmaz. Ya beyni yıkanmış orda birileri tarafından, ya da ask-i balondu, söndü olayı. Her halükarda, sorun varsa ayrılalım vs.tarzı yazılar havaya sokar onu. En iyisi onun bu tavrından hiç etkilenmemiş gibi davranmak başarabilirseniz. "Olsan da olur, olmasanda" tavrini elden birakmayim derim. Ki bu kadar tutarsizsa olsa da olur, olmasa da zaten.
Üstüne düştükçe kaçacak, size kendinizi kotu, gurursuz hissettirecek, tecrübeyle sabit.
Eski haline dönerse ne ala, dönmezse, birakin anasıyla karşılıklı yatmaya devam etsin :)

Benaslindayoum AbsolutPromise C ChillOutt
kızlar bilemedim ki hani mesleği resmi bir meslek ankara'da. çevresindekiler beni şu an biliyor evli olsa o zordu sanki. ama cidden memleketinde evliyse büyük şok olur bana. annesi gerçekten annesi, facebook'ta falan profili var mecbur hepsini stalkluyorum. bir olasılık sevgilisi olabilir ama geçen hafta çok zorladı beni gel gel diye. memleketine çağırdı yani. ben gidemedim işyerinde cenaze işleri falan oldu. yoksa gidiyordum. ay bu kadar yalan söylememiştir umarım ya. büyük hayal kırıklığı olur

Her şey bir yana, yani bu adamın söylediklerinin hepsinin doğru olduğunu kabul edelim. Bu ilişki sizden yöne de olmaz gibi.
Birincisi adam hasta olunca ölüyormuş gibi triplere girmesi belli ki sizde ilgisizlik etkisi yaratmış artı böyle insanlar çok zor çekilir bir süre sonra bunaltır.

İkincisi hasta olarak sesini bile duyduğunuz adamdan bu denli şüphelenmiş olmanız. Biz sizin anlattıklarınıza göre kendi fikirlerimizi yazdık ama ilişkinin içinde olan sizsiniz ve bu kadar hızlı şüphelenmeniz ya bir şeylerin oturmadığına işaret ya da sizin özgüvensiz olmanıza.

Daha bir aylıkken bu kadar aklınız bulanıyorsa belki de hayırlısı oluruna bırakmaktır. Üzerine düşmeyin, yazarsa yazın yazmazsa yazmayın. Biraz kendinizi dinleyin bu süreçte.
Ama her şeye ek tekrar yazıyorum ilk günden evlilik konuşan bu kadar hevesli olan bir adama güvenmezdim ben.

Bence ilgi bekledi göremedi, gündüz 3 te ölüyorum diyor siz taaaaaaa gece yarısı iyi misin? diyorsunuz.
Samimiyetsiz olmuş bence, sormak için sormuş gibi olmuşsunuz.
Hastalanmış hassaslaşmış bu yüzden ve ilgi bekliyor işte.

İlk günden evlilik diye tutturan tipler genelde ayran gönüllü oluyorlar bence. Yani, akla ve mantığa sığıyor mu daha tanımadığın birine evlilikten bahsetmek? Aman, gönüllerden ırak!

Yaa şu blof yapanlara keşke karşıdaki tamam canım hoşçakal dese de gorsek nasıl u dönüşü yapıyor. Ya da tribine devam ediyor mu sen böyle yalancısın senin sevgin bu mu vs görsek. Adam hasta konu sahibi de daha da üstüne gidiyor.

Daha 1 aydır tanışıyorsunuz çok da emin olmayın derim. Çevremde öyle akla hayale gelmeyecek şeylere şahit oldum ki o yüzden bu kadar da olmaz demeyin lütfen.
Benim eşim daha ilk günden evleneceğimizi söyledi diye adama yapmadığımı bırakmamıştım ki öncesinde de tanışıyorduk. Her türlü teste tabi tuttum adamı ama o çizgisinden, duruşundan hiç vazgeçmedi. En sonunda beni de ikna etti şimdi iyi ki diyorum.

Annem yanımda konuşamam diyen erkekten yerinizde olsam soğurdum.
Beklemede kalın derim.

adam fazla içime sinince sorun bu oldu sanırım. her şeyini sorgular vaziyete geçtim. bu hani büyük bir olayı sorguladığım, daha minik şeyler de oldu ama haklı çıktı hepsinde.
ben cidden hayırlısı moduna geçeyim. yazarsa ararsa konuşurum. size de haber ederim. yazmazsa da böyle kapanmış olur. illa bitti demeye gerek yok. ve gerçekten hayırlısı olacağına inanırım zira bir anda evleniyoruz diye ortaya düşmüştük. evlilikte çıkardı daha büyük sorun olurdu. veya daha heyecanlıyken biterdi. şimdi en azından yol yakın. kaybedilmiş bir şey yok.

Ya bişiyi de yazayım çok detayla boğmak istememiştim. geçen hafta annesi ameliyat oldu o biraz o yüzden gitti memleketine. ve de kadının ameliyatına dahi gitmedi hastayım diye. üç gün yattı sonra gitti annesine. yani kadın ameliyatlı olunca konuşmaması normal gibi geldi. bu arada iki gün önce foto atmıştı gerçekten kadının boynu sargıda ameliyat işi gerçek o da bahane olarak bunu da sundu. bak annem ameliyat oldu üç gün yanına gidemedim gerçekten hastayım. bu hastalıkta seni ihmal etmemeye çalışıyorum bir de sen üzme falan dedi.
korktum mu ben acaba kaybetmekten ya. kötü enerjileri çağrıyorum şu an.

İlk günden evlilik diye tutturan tipler genelde ayran gönüllü oluyorlar bence. Yani, akla ve mantığa sığıyor mu daha tanımadığın birine evlilikten bahsetmek? Aman, gönüllerden ırak!

Hepsi öyle değil kuzum ya istisnalar da var zaten bir anda evlenmiyorsunuz :)

Memeleketinde evli yada nisanlidir belki sevgilisi vardir benim de kafam karisti sanki... memelekete gidince mi basladi bu arayup sormama tlf cvp vermeme durumu

Az biraz sabır ya.Ne bu hemen moda girmissin.Hersey zaten olacagina varacak.Ne bu darlama ? Sogumussa da sogumustur.Bunun onune gecebilecekmisin ? Bekle bi toparlasin kendini.Sonra bakarsin olacaga.Ne bu sabirsizlik ?

Cok ilgi de iyi birsey degil... bir insanin soyledigine degil yaptigina bakacan.. adama lafta sorun yok diyor ama arayip sormuyor... cok ilgi gosteren cok iyi davrananlar da bana inandirici gelmiyor... asirisi gercek degil yani

İnsanları ve olayları standartlarmış gibi ele almamak lazım.
Benim eşim de tanıştıktan 1 hafta sonra evlilik lafları gevelemeye başlamıştı. 1,5 ay sonra evlenme teklifi aldım 1 yıl olmadan da evlendik. Adam gerçekten ciddi olabilir.

Erkek kısmı öksürse ameliyat olmuş gibi nazlanır. Tüh vah etmezsen alınır. Genelde yaşadığım duyduğum bu. Belli ki hayat arkadaşı olarak gördüğü bir insan kuru bir geçmiş olsun diyorsa elbette sorgular doğru mu düşünüyorum diye. Azıcık düşüvereydiniz üzerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…