bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya boş yere adamı uyandırmayayım dedim gündüz. sonra da iş tribe döndü

İlk günlerden evlilik konusu açıp sizin annenizle tanışmak isteyen adam neden siz aramak istediğinizde annem yanımda diye bahane sunarki?

Gerçekten hasta olabilir ama en başından bu kadar evlilik meraklısı olması ve memleketine dönünce araya mesafe koyması beni şüphelendirdi.

işin ilginci hevesini kıracak bir şey de yapmadım. aynı şekilde gidiyordum yani. hani yattık kalktık olsa bi derece diyeceğim, gereksiz adamlardanmış amacı buymuş dicem ama o da yok.. daha iki gün önce 'aşırı aşığım' yazmış mesela. aşırı aşık adam sevdiği kadına bir mesaj atamıyor mu ya. hadi arasın o da yok.

gece 12.30 gibiydi. o yüzden annesi uyuyordur diye düşündüm. acaba her şey mi sahte diyorum ya.
ama şu var annesinin sesini duydum defalarca, hani selam söyle, neden gelmemiş bekliyorduk falan diyordu. kendisi öyle anneme selam söyler sürekli falan.
soruşturduğum kadarıyla da hiç evlilik meraklısı falan bi adam değilmiş, düzgün adam diye tanıtırlar hep. bana mı denk geldi bozuk dönemi ya.

ya inşallah bu da normale döner. zaten bu kaybetme korkusu beni hırslandırdı. ben çok rahattım ona karşı, olursa olur olmazsa olmaz modunda davranıyordum. şimdi bildiğin bekliyorum gözüm hep telefonda falan
bence seninle ilgili hiçbir sorun yok, kendi nişanlımdan biliyorum, grip olsa sanki ölüm döşeğinde gibi davranıyor. Şuan hasta, keyifsiz. Bence sen hiç öyle benimle ilgili bir sorun mu var deme. Yaz günde 2 3 kere nasıl oldun fln diye, zaten o birkaç gün sonra normale döner

Bir şeyler var, normal değil bu değişim.

Grip halimi düşünüyorum da 24 saat mi yatak döşek yatılıyor? Hiç mi aşık olduğunu söylediği kadınla iletişim kuracak hali olmuyor bu adamın? İlginç.

Saat 3 te cok hastayim oluyorum diye attigi mesaja gece 12 de donuyorsan ne bekliyorsun tatlim?
3'te geçmiş olsun dedim. sonra whatsapptan cikti. ben de daha yazmadım.
gece 12 gibi online görünce yazdım. daha yeni uyandım demiş. ben hiç böyle hasta erkek görmediğim için bana tuhaf geldi. beni bırakmaya çalışıyor taktik yapıyor diye düşündüm

susayım değil mi? yani çok seçeneğim yok zaten. içimden şirin davranmak gelmiyor. bi de yazmayan aramayan adama neyin şirinliğini yapcam ki..

Valla siz hatalisiniz. Dusmanim olsa ustume duseni yapar arayip sorarim. Kaldi ki siz evlilik konusan bir ciftsiniz.

Adam hastalığını bahane ediyor net! Atomu parçalamayacak çok aşığım dediği kadına aşkını gösterecek zor değil. Bu halde ilgi mi bekliyorsun diyenlere de hiç katılmıyorum.

Adam hastalığını bahane ediyor net! Atomu parçalamayacak çok aşığım dediği kadına aşkını gösterecek zor değil. Bu halde ilgi mi bekliyorsun diyenlere de hiç katılmıyorum.
E madem bitirelim dediğimde neden yok yok diyor telafi edeceğim diyor ki. ay 37 yaşında adamın elinde oyuncak olmak istemem yani. azıcık olgunluk beklerim.

susayım değil mi? yani çok seçeneğim yok zaten. içimden şirin davranmak gelmiyor. bi de yazmayan aramayan adama neyin şirinliğini yapcam ki..

Arayayım mı diyorsunuz, yanımda annem var diyor. Telefonu açıp çok kısa tutamaz mı konuşmayı ya da biraz kendine gelince sizi arayamaz mı?

Ben olsam hiç rahatsız etmezdim.

Ay yaşlar da çok idealmiş siz evlenirsiniz tatlım.Gerçekten hasta olabilir biraz sabır. .

B
Arayayım mı diyorsunuz, yanımda annem var diyor. Telefonu açıp çok kısa tutamaz mı konuşmayı ya da biraz kendine gelince sizi arayamaz mı?

Ben olsam hiç rahatsız etmezdim.
en karsimdaki insan hastaysa ustune duserdim. Bebi. Oyalayip oyalamadigini da iyilestikten sonra dusunmeye baslsrdi.

Annem diye baskasiyla tanistirdi belki.. belki evli yalan soyluyo... belki de annesi istemedi ondan yaninda acmiyo tlf nu

B
en karsimdaki insan hastaysa ustune duserdim. Bebi. Oyalayip oyalamadigini da iyilestikten sonra dusunmeye baslsrdi.

Daha nasıl düşecek? Mesaj atıyor, arayayım mı diyor. Yok annem yanımda, yok şöyle, yok böyle. Bahene üretiyor resmen. 37 yaşındaki bir adamın tavırları böyle olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…