- 13 Mart 2019
- 761
- 715
- 103
- Konu Sahibi lightblue87
-
yani ben konuşabiliyorum hastaykenGercekten hastaymis demek ki... ama yine de istese konusur yani..
ya boş yere adamı uyandırmayayım dedim gündüz. sonra da iş tribe döndüişte geceye kadar nerdeydin aralarda bi ara sor iyimisin diye
Uzaktaymıs ok gidemiyorsun ama 37 yasındaki adama aramak icin izin istemekte sacma değilmi ara gitsin saklayacak bişeyi yoksa acar eder
Suanda eger gercekten hastalandıgı icin böyle davranıyorsa gözünde ilgisiz anlayıssız biri imajı ciziyorsunuz ve bunu hep hatırlayıp hatırlatır
Tabi yalandan uzaklastırmak icin yapıyorsa tebrikler dogru yolda
işin ilginci hevesini kıracak bir şey de yapmadım. aynı şekilde gidiyordum yani. hani yattık kalktık olsa bi derece diyeceğim, gereksiz adamlardanmış amacı buymuş dicem ama o da yok.. daha iki gün önce 'aşırı aşığım' yazmış mesela. aşırı aşık adam sevdiği kadına bir mesaj atamıyor mu ya. hadi arasın o da yok.Anlayabiliyorum sizi. Hastalıktan da olsa bir anda bu kadar değişim şüphe uyandırıyor.
"Hasta yahu!" diyenlere zerre katılmıyorum. Bu adam ilk günden evlilik diye tutturacak kadar hevesliyken hastalık mı hevesini kıracak? Geçin bunları.
gece 12.30 gibiydi. o yüzden annesi uyuyordur diye düşündüm. acaba her şey mi sahte diyorum ya.İlk günlerden evlilik konusu açıp sizin annenizle tanışmak isteyen adam neden siz aramak istediğinizde annem yanımda diye bahane sunarki?
Gerçekten hasta olabilir ama en başından bu kadar evlilik meraklısı olması ve memleketine dönünce araya mesafe koyması beni şüphelendirdi.
bence seninle ilgili hiçbir sorun yok, kendi nişanlımdan biliyorum, grip olsa sanki ölüm döşeğinde gibi davranıyor. Şuan hasta, keyifsiz. Bence sen hiç öyle benimle ilgili bir sorun mu var deme. Yaz günde 2 3 kere nasıl oldun fln diye, zaten o birkaç gün sonra normale dönerya inşallah bu da normale döner. zaten bu kaybetme korkusu beni hırslandırdı. ben çok rahattım ona karşı, olursa olur olmazsa olmaz modunda davranıyordum. şimdi bildiğin bekliyorum gözüm hep telefonda falan
Evlilik iması beni şaşırtmıyor adam ne istediğini biliyor diyeceğim ama ne istediğini bilen, kişiliği oturmuş, karakter sahibi insan da tutarlı olur. Hem tutarsız hem evlilikten bahsediyorsa da sorun vardır diyorum.
3'te geçmiş olsun dedim. sonra whatsapptan cikti. ben de daha yazmadım.Saat 3 te cok hastayim oluyorum diye attigi mesaja gece 12 de donuyorsan ne bekliyorsun tatlim?
susayım değil mi? yani çok seçeneğim yok zaten. içimden şirin davranmak gelmiyor. bi de yazmayan aramayan adama neyin şirinliğini yapcam ki..Bir şeyler var, normal değil bu değişim.
Grip halimi düşünüyorum da 24 saat mi yatak döşek yatılıyor? Hiç mi aşık olduğunu söylediği kadınla iletişim kuracak hali olmuyor bu adamın? İlginç.
Valla siz hatalisiniz. Dusmanim olsa ustume duseni yapar arayip sorarim. Kaldi ki siz evlilik konusan bir ciftsiniz.3'te geçmiş olsun dedim. sonra whatsapptan cikti. ben de daha yazmadım.
gece 12 gibi online görünce yazdım. daha yeni uyandım demiş. ben hiç böyle hasta erkek görmediğim için bana tuhaf geldi. beni bırakmaya çalışıyor taktik yapıyor diye düşündüm
Bir şeyler var, normal değil bu değişim.
Grip halimi düşünüyorum da 24 saat mi yatak döşek yatılıyor? Hiç mi aşık olduğunu söylediği kadınla iletişim kuracak hali olmuyor bu adamın? İlginç.
E madem bitirelim dediğimde neden yok yok diyor telafi edeceğim diyor ki. ay 37 yaşında adamın elinde oyuncak olmak istemem yani. azıcık olgunluk beklerim.Adam hastalığını bahane ediyor net! Atomu parçalamayacak çok aşığım dediği kadına aşkını gösterecek zor değil. Bu halde ilgi mi bekliyorsun diyenlere de hiç katılmıyorum.
susayım değil mi? yani çok seçeneğim yok zaten. içimden şirin davranmak gelmiyor. bi de yazmayan aramayan adama neyin şirinliğini yapcam ki..
Ay yaşlar da çok idealmiş siz evlenirsiniz tatlım.Gerçekten hasta olabilir biraz sabır. .kızlar kafama taktığım bir sorunum var. bir ayı biraz geçkin süredir hayatımda biri var, ikimiz de yoğun hislerde ve heyecandayız diye biliyorum. ayrıca hayat tarzlarımız, mesleklerimiz, ailelerimiz çok benzer. bir ilişkimde bu kadar hızlı karar verdiğim pek olmamıştır.
bir aydır deli divane adam bana. beni korkutacak kadar ilgili, aşık davranıyordu. evlilik dilinden düşmüyor, ailemle tanışmak için fırsat kolluyor. (şaka değil annem bir mekandayken gidip alalım hem tanışmış olayım vs diyordu)
son iki üç günde ise adamda ciddi bir mesafe oluştu, mesajlara kısa yanıtlar vermeler, genelde hep "uyuyorum" demeler...
sebebi de hastaymış o. yani grip olmuş işte serum yiyor, iğne vuruluyor falan. dün sabah işle ilgili yazdım, normalde kesin yanıt verir önemser, öğlen üçte tek yazdığı mesaj: ‘ölüyorum’,
ben de gece 12 gibi ‘iyi misin biraz?’ yazdım, ‘şimdi uyandım, değilim, tıkanıyorum, nefes alamıyorum. iğne verdi doktor, birkaç gün yat dedi’ demiş.
‘benimle ilgili bir sorun var sanırım ama ben çözeyim, güzel heyecandı her şey için sağol’ yazdım.
cevabı: ‘yok, yok hiç yok. sadece fena fena fena hastayım. bir de bunu kafama takmayayım canım. iyileşeyim telafi edeceğim’
bu adam beni tanıdığından beri fazla hızlı şekilde evlilik planlayan, ailesine duyuran biri. annesi vs her konuşmamızda selam yollar, bir an önce tanışalım der vs. daha üç gün önce beni anlatmak için kuzeniyle buluşmuştu, aşırı bir heyecanı vardı bana karşı ve bu beni de sarmıştı sanırım.
hatta kuzeniyle buluştuğu gün eve geldi, heyecanla "detaylı anlatacağım ne konuştuğumuzu sana, birazdan bir banyo yapayım kötüyüm biraz" dedi. "peki" dedim. (gece 12.30 suları) bir daha yazmadı. sonra işte ertesi gün öğlen üçte 'ölüyorum' diyene kadar.
sizce şu anki durum ne ya? bu kadar ciddi grip olur mu? bitirmek istiyor dersek neden ben deyince bitirmiyor, kıvıyor? ilişkide cinsellik, yakınlaşma vs yok bu arada. elde etti bıraktı gibi bir durum da olmuyor sanırım. sadece nispeten hislerimi belli ediyorum ilk zamanlar mesafeliyken şimdi 'canım, tatlım, hayatım' gibi biraz sevimli, sıcak davranıyorum o kadar. nasıl davranayım? sessiz kalabilirim ama bu sessizlik zorladı.
yaşlar ben 32 o 37
Konusmak istemiyo demek ki.. burda acik begenmemis demek ki dicem yanlis anlama ama durum bunu gosteriyoyani ben konuşabiliyorum hastaykenondan tuhaf geliyor.
en karsimdaki insan hastaysa ustune duserdim. Bebi. Oyalayip oyalamadigini da iyilestikten sonra dusunmeye baslsrdi.Arayayım mı diyorsunuz, yanımda annem var diyor. Telefonu açıp çok kısa tutamaz mı konuşmayı ya da biraz kendine gelince sizi arayamaz mı?
Ben olsam hiç rahatsız etmezdim.
E madem bitirelim dediğimde neden yok yok diyor telafi edeceğim diyor ki. ay 37 yaşında adamın elinde oyuncak olmak istemem yani. azıcık olgunluk beklerim.
Annem diye baskasiyla tanistirdi belki.. belki evli yalan soyluyo... belki de annesi istemedi ondan yaninda acmiyo tlf nuİlk günlerden evlilik konusu açıp sizin annenizle tanışmak isteyen adam neden siz aramak istediğinizde annem yanımda diye bahane sunarki?
Gerçekten hasta olabilir ama en başından bu kadar evlilik meraklısı olması ve memleketine dönünce araya mesafe koyması beni şüphelendirdi.
B
en karsimdaki insan hastaysa ustune duserdim. Bebi. Oyalayip oyalamadigini da iyilestikten sonra dusunmeye baslsrdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?