- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi lightblue87
-
Valla p.tesi aynı şekilde grip oldum.. Değil mesaj yazmak birine ne telefonu gözüm gördü 2 gündür ne de kimseye tek kelime etmeye mecalim vardı açıkçası.. Eşimin "daha iyi misin" sorularına bile "heee hııı ı-ıı" şeklinde cevap vermek dışında sesim bile çıkmadıBence önce sakin ol sürekli adama birşeyler ima etme .yani ne oldu bir kırgınlık mı var aramızda vs gibi .
Hastalığı ağır geçer bazılarının piskolojik olarak diyorum .ufak bir grip olunca dünyayı unutanlar var
Şimdi şöyle birşey var bir erkeğin hemen evlilik aile gibi konuları açması normal değil .ya kandırma amaçlı olur yada gerçekten safça aşık olmuş bu hayatımın kadını demiş olabilir bunlardı zaman gösterir ama sen paniğe kapılıp şu anki davranışlarını sorgularsan bunaltırsan senden iyice uzaklaşır.karşı tarafa bu kız elimin altında bana muhtaç izlenimi verirsin ki bu senden soğumasını sağlar.
Henüz 1 aylık ilişkide bu kadar bağlanmayı doğru bulmuyorum açıkcası .bence sessiz kal bekle zaten en geç 1 haftaya düzelir düzelmezse o zaman bitirirsin.
tam gider gitmez başlamadı. bir önceki pazar gitti. bu cumadan beri mıymıyız. onun dışında hep istekli, hep ara ara telefonda dahi olsa "ben sana on dakikadır evlenme teklif etmedim ya benle evlensene" falan diye şakalaşan bir tipti.Memeleketinde evli yada nisanlidir belki sevgilisi vardir benim de kafam karisti sanki... memelekete gidince mi basladi bu arayup sormama tlf cvp vermeme durumu
ya kuzum ama bu hastalık tam yeni değil. benim yanımdayken başlamıştı zaten onbeş gün önceden beri. o dönemden beri sürekli ilgilendim. ilaç iç, şunu yap, bize gel çorba içelim vs diye. o gittikten sonra ara ara hastalandım dediğinde tamam geçecek diye hep yanında oldum. ama son seferde yanında tutmadı beni. kapattı yani kendini. hani bu dört partlık bir hastalık falan oldu bi anda olmadı yani.İnsanları ve olayları standartlarmış gibi ele almamak lazım.
Benim eşim de tanıştıktan 1 hafta sonra evlilik lafları gevelemeye başlamıştı. 1,5 ay sonra evlenme teklifi aldım 1 yıl olmadan da evlendik. Adam gerçekten ciddi olabilir.
Erkek kısmı öksürse ameliyat olmuş gibi nazlanır. Tüh vah etmezsen alınır. Genelde yaşadığım duyduğum bu. Belli ki hayat arkadaşı olarak gördüğü bir insan kuru bir geçmiş olsun diyorsa elbette sorgular doğru mu düşünüyorum diye. Azıcık düşüvereydiniz üzerine.
ay saçma bi temenni ama inşallah o da öyledir ya. ben ölsem de mesaj falan atan biri olduğum için yabancılıyorum çok. zaten çok çok kötü hasta değilse anlayın ki yalnızım :)Valla p.tesi aynı şekilde grip oldum.. Değil mesaj yazmak birine ne telefonu gözüm gördü 2 gündür ne de kimseye tek kelime etmeye mecalim vardı açıkçası.. Eşimin "daha iyi misin" sorularına bile "heee hııı ı-ıı" şeklinde cevap vermek dışında sesim bile çıkmadı
Yani siz yine de büyük konuşmayın (ölsem de mesaj yazarım falan) :) dün artık ağlaya ağlaya hastaneye götürdü eşim beni su bile içemiyodum yemek zaten asla yiyemedim, yemeye içmeye çalıştıklarımı da çıkardımay saçma bi temenni ama inşallah o da öyledir ya. ben ölsem de mesaj falan atan biri olduğum için yabancılıyorum çok. zaten çok çok kötü hasta değilse anlayın ki yalnızım :)
Başka hattı olup olmadığını biliyor musunuz pekiadam şimdi memleketinde benden uzakta. onbeş gün daha böylearada bi tek beni görmeye gelecekti haftasonu ama sanmıyorum artık. evli değil ona eminiz, iş ortamımız ortak. hiç evlenmemiş. birbuçuk sene önce sevgilisinden ayrılmış başka da flörtü olmamış. acaba diyorum memleketinde vs birilerini mi gördü, başkasına mı kaydı aklı... ha ama hiç whatsappta falan rastlamıyorum.
ÇOK TEŞEkkür ediyorum. biraz akışta kalacağım bakalım. yazarsa zaten haber ederim hemen size. biraz da ona yazmamak için konu açtım açıkçası.Bana kalırsa kafada kurup karşı tarafı sıkıştırmamak gerekir sabırsız olursan sonucunda sen üzülebilirsin, böyle konularda biraz akışına bırakabilmeli zor da olsa
Sadece hastalıktanda böyle yapıyor olabilir hemen kötü düşünmemeli
Bir erkek evlilik lafı açınca sanıyoruzki bu beni çok çok istiyor ne zorluk gelirse karşısına benden vazgeçmez ne de olsa evlenilecek insan olarak bakıyor diyoruz
Genelleme yapmıyorum hemen evlilik diyen insanlar sorunlu demiyorum kesinlikle ama daha dikkat etmeli diye düşünüyorum
Sonra kadınlar üzülüyor çünkü aynı şeyi ben yaşadım onun için konuşuyorum..
Kafamda soru işaretleriyle kalakaldım sürekli evlenelim evlenelim diyen insan ( ilk on günde ) sonra hemen nasıl kolay bitirebildi dedim, güya sanıyoruzki bu adam hemen vazgeçmez zorluklar karşısında mücadele eder
Akışına bırak sadece hastalık yüzünden öyle olabilir :)
hayır bilmiyorum. tek telefon kullanıyordu ama her şey olabilir tabi. facebook'a da iki gündür girmemiş genelde online dururdu orada da.Başka hattı olup olmadığını biliyor musunuz peki
umarım düzelir birkaç güne. vallaha boşluğa düştüm baya ya. erkekler böyle yapar ya bir de elde edene kadar müthiş aşık rolü yapıp sonra gider vs. biraz duracağım ben bakalımYa çok şaşırıyorum, adam hasta olmuş, konuşmaya, ilgi göstermeye keyfi ve hali yok diye , memleketinde evli olabileceğini bile düşünmüşsün. Ne bu panik ne bu senaryolar.. Alt tarafı hasta olmuş, keyifsiz, bir kaç gün sonra düzelir merak etme. Bırak bu hüsnü kuruntuları
ÇOK TEŞEkkür ediyorum. biraz akışta kalacağım bakalım. yazarsa zaten haber ederim hemen size. biraz da ona yazmamak için konu açtım açıkçası.
valla ilk günden onun heyecanı beni sarmıştı şimdi yok olunca boşluğa düştüm baya. inşallah hastalıktandır.
O da kiz arkadasi ustune dusmedigi ici tavir yapiyor olabilir mi?Daha nasıl düşecek? Mesaj atıyor, arayayım mı diyor. Yok annem yanımda, yok şöyle, yok böyle. Bahene üretiyor resmen. 37 yaşındaki bir adamın tavırları böyle olur mu?
O da kiz arkadasi ustune dusmedigi ici tavir yapiyor olabilir mi?
Bitkisel hayatta olmadığı ve ellerini, gözlerini kullanabildiği sürece bir insan iki kelimelik de olsa bir mesaj yazabilir. Evlilikten bahsediyor, ailesine anlatıyor ama annesi yanında olduğu için konuşmayı reddediyor, çok tuhaf bence.işin ilginci hevesini kıracak bir şey de yapmadım. aynı şekilde gidiyordum yani. hani yattık kalktık olsa bi derece diyeceğim, gereksiz adamlardanmış amacı buymuş dicem ama o da yok.. daha iki gün önce 'aşırı aşığım' yazmış mesela. aşırı aşık adam sevdiği kadına bir mesaj atamıyor mu ya. hadi arasın o da yok.
Bence sen bu adamla tüm bağını kopar.Hayatta en korkunç olan şeylerden biri canı istediği zaman arayan ve görüşen insan!!dort gibi bi whatsappta online oldu ama bana yazmadi. ben yavastan kafamda kapatsam iyi olacak bu konuyu. bir kelime yazamayan adamı bekliyor oldum. buyuk hayal kirikligi oldu sagolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?