bu sessizlik neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla p.tesi aynı şekilde grip oldum.. Değil mesaj yazmak birine ne telefonu gözüm gördü 2 gündür ne de kimseye tek kelime etmeye mecalim vardı açıkçası.. Eşimin "daha iyi misin" sorularına bile "heee hııı ı-ıı" şeklinde cevap vermek dışında sesim bile çıkmadı

Memeleketinde evli yada nisanlidir belki sevgilisi vardir benim de kafam karisti sanki... memelekete gidince mi basladi bu arayup sormama tlf cvp vermeme durumu
tam gider gitmez başlamadı. bir önceki pazar gitti. bu cumadan beri mıymıyız. onun dışında hep istekli, hep ara ara telefonda dahi olsa "ben sana on dakikadır evlenme teklif etmedim ya benle evlensene" falan diye şakalaşan bir tipti.
yani son üç günde bunu yaşadık

ya kuzum ama bu hastalık tam yeni değil. benim yanımdayken başlamıştı zaten onbeş gün önceden beri. o dönemden beri sürekli ilgilendim. ilaç iç, şunu yap, bize gel çorba içelim vs diye. o gittikten sonra ara ara hastalandım dediğinde tamam geçecek diye hep yanında oldum. ama son seferde yanında tutmadı beni. kapattı yani kendini. hani bu dört partlık bir hastalık falan oldu bi anda olmadı yani.

ay saçma bi temenni ama inşallah o da öyledir ya. ben ölsem de mesaj falan atan biri olduğum için yabancılıyorum çok. zaten çok çok kötü hasta değilse anlayın ki yalnızım :)

Bana kalırsa kafada kurup karşı tarafı sıkıştırmamak gerekir sabırsız olursan sonucunda sen üzülebilirsin, böyle konularda biraz akışına bırakabilmeli zor da olsa
Sadece hastalıktanda böyle yapıyor olabilir hemen kötü düşünmemeli

Bir erkek evlilik lafı açınca sanıyoruzki bu beni çok çok istiyor ne zorluk gelirse karşısına benden vazgeçmez ne de olsa evlenilecek insan olarak bakıyor diyoruz

Genelleme yapmıyorum hemen evlilik diyen insanlar sorunlu demiyorum kesinlikle ama daha dikkat etmeli diye düşünüyorum

Sonra kadınlar üzülüyor çünkü aynı şeyi ben yaşadım onun için konuşuyorum..

Kafamda soru işaretleriyle kalakaldım sürekli evlenelim evlenelim diyen insan ( ilk on günde ) sonra hemen nasıl kolay bitirebildi dedim, güya sanıyoruzki bu adam hemen vazgeçmez zorluklar karşısında mücadele eder

Akışına bırak sadece hastalık yüzünden öyle olabilir :)

Ya çok şaşırıyorum, adam hasta olmuş, konuşmaya, ilgi göstermeye keyfi ve hali yok diye , memleketinde evli olabileceğini bile düşünmüşsün. Ne bu panik ne bu senaryolar.. Alt tarafı hasta olmuş, keyifsiz, bir kaç gün sonra düzelir merak etme. Bırak bu hüsnü kuruntuları

ay saçma bi temenni ama inşallah o da öyledir ya. ben ölsem de mesaj falan atan biri olduğum için yabancılıyorum çok. zaten çok çok kötü hasta değilse anlayın ki yalnızım :)
Yani siz yine de büyük konuşmayın (ölsem de mesaj yazarım falan) :) dün artık ağlaya ağlaya hastaneye götürdü eşim beni su bile içemiyodum yemek zaten asla yiyemedim, yemeye içmeye çalıştıklarımı da çıkardım Bence bu günlerde mesajdan çok arayın gidin bi çorba falan yapın.. İlgi beklemek değil de ilgi gösterin yani sevgililer bu günlerde belli olur

Başka hattı olup olmadığını biliyor musunuz peki

ÇOK TEŞEkkür ediyorum. biraz akışta kalacağım bakalım. yazarsa zaten haber ederim hemen size. biraz da ona yazmamak için konu açtım açıkçası.
valla ilk günden onun heyecanı beni sarmıştı şimdi yok olunca boşluğa düştüm baya. inşallah hastalıktandır.

umarım düzelir birkaç güne. vallaha boşluğa düştüm baya ya. erkekler böyle yapar ya bir de elde edene kadar müthiş aşık rolü yapıp sonra gider vs. biraz duracağım ben bakalım

İnşallah öyledir zaman gösteriyor aslında bazı şeyleri.. her şey gönlünce olsun :)

Daha nasıl düşecek? Mesaj atıyor, arayayım mı diyor. Yok annem yanımda, yok şöyle, yok böyle. Bahene üretiyor resmen. 37 yaşındaki bir adamın tavırları böyle olur mu?
O da kiz arkadasi ustune dusmedigi ici tavir yapiyor olabilir mi?

Bu sene bir grip olmuşum dillere destan, abartmıyorum o kadar kötüydü ki gribe allerji üretti vücudum 1 ay yattım. Kocamla bile aynı evin içinde tek gözüm açık tek gözüm kapalı 3 kelime konuştum günde belki.

Yani adam hasta, erkekler çok daha fazla etkileniyorlar. Eşim grip olunca utanmasa vasiyet yazdırır.

Bir insanın ne kadar üstüne düşerseniz o kadar kaçar. Kaçan kovalanır mantık budur.
Siz kayıtsız kalın bakalım, geleceği varsa gelir, gidecekse de güle güle.

dort gibi bi whatsappta online oldu ama bana yazmadi. ben yavastan kafamda kapatsam iyi olacak bu konuyu. bir kelime yazamayan adamı bekliyor oldum. buyuk hayal kirikligi oldu sagolsun.

Bitkisel hayatta olmadığı ve ellerini, gözlerini kullanabildiği sürece bir insan iki kelimelik de olsa bir mesaj yazabilir. Evlilikten bahsediyor, ailesine anlatıyor ama annesi yanında olduğu için konuşmayı reddediyor, çok tuhaf bence.

dort gibi bi whatsappta online oldu ama bana yazmadi. ben yavastan kafamda kapatsam iyi olacak bu konuyu. bir kelime yazamayan adamı bekliyor oldum. buyuk hayal kirikligi oldu sagolsun.
Bence sen bu adamla tüm bağını kopar.Hayatta en korkunç olan şeylerden biri canı istediği zaman arayan ve görüşen insan!!
Kusura bakmasın ama bu adam hiç mi tuvalete gitmiyor,hiç mi yemek yemiyor 24 saat komada gibi yatıyor mu?Tuhaf.Bırak gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…