- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
Merhaba işe başladığımdan beri ailemle problemliyim .başkalarına özendiğim için dik başlı olmuşum onlara göre . Haftanın 6 günü amele gibi çalıştığım için kalan bir günü de arkadaşlarla buluşalım takılalım dedik .dün de yarın kızlarla çıkacam dedim . Öyle izin alma olayına girmedim haber vermek istedim 23 yaşındayım artık .
Bugün de sevmediğim akrabanın nişanı varmış .
Annem açıyor arkadaşları yanında iki saate burda ol gidecez baskısı kuruyor .ikiniz gidin diyorum biraz tersleştik .
‘Keşke seni okutmadaydık . Babandan izin almadan gidiyorsun .sevgilinle o kadar gezdin tozdun sonra ayrıldınız baban bi şey dedi mi millete özenerek hayatını mahvedeceksin farkında değilsin dedi .’
Kaş yaşında insanlar artık değişmez farkındayım o kadar zoruma gitti ki bu dedikleri .
Tek korkusu elalem ne der .çocuklarım akrabadan kopar yabancı gibi olacak .
Ben mi haksızım nasıl davranmam gerek .
Bugün de sevmediğim akrabanın nişanı varmış .
Annem açıyor arkadaşları yanında iki saate burda ol gidecez baskısı kuruyor .ikiniz gidin diyorum biraz tersleştik .
‘Keşke seni okutmadaydık . Babandan izin almadan gidiyorsun .sevgilinle o kadar gezdin tozdun sonra ayrıldınız baban bi şey dedi mi millete özenerek hayatını mahvedeceksin farkında değilsin dedi .’
Kaş yaşında insanlar artık değişmez farkındayım o kadar zoruma gitti ki bu dedikleri .
Tek korkusu elalem ne der .çocuklarım akrabadan kopar yabancı gibi olacak .
Ben mi haksızım nasıl davranmam gerek .