Bu tavra karşı?

Eşimin yanında gidiyorsam isterlerse duvar gibi dursunlar. Ben orada eşimi mutlu etmek için varım.

İş toplantısı gibi düşünün. Eşli iş yemeğine gidiyorsam hiç kimsenin bana hoşgeldin dememesini takmam, umursamam. Hatırımı da sormasınlar. Benimle muhabbet de etmesinler. Bana ne. Eşimin koluna giderim, yemeğimi yerim, eşimin kolunda evimize dönerim.

Kayın ailem de aynı. Giderim. Çayımı içerim, kahvemi içerim. Eşim gidelim diyene dek kimseden bir şey beklemem.

Amma velakin bana hakaret ediliyorsa, laf sokuluyorsa, eşime söylerim ve gitmem. O kendisi gitsin.

Merhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Not : arada sorun yok gerçekten de. Tamamen dengesizlik ve yok saymak için. Ve gitmek zorundasınız buraya.
Yanındaki adama göre tavır alan birisi maalesef bunu yapan. Bikç kez görmez geldim ama devam ettiriyor. Artık içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım
Bence gitme . Daha geçenler de başıma geldi 😒 bana sorarsan bi daha gider misin gitmem kendimi mutsuz hissettiğim ortama daha girer miyim?😑

Merhabalar, gittiğiniz bir evde soğuk bir tavırla karşılnıp, bir HOŞ GELDİN demese bir daha o eve gider misiniz?
Not : arada sorun yok gerçekten de. Tamamen dengesizlik ve yok saymak için. Ve gitmek zorundasınız buraya.
Yanındaki adama göre tavır alan birisi maalesef bunu yapan. Bikç kez görmez geldim ama devam ettiriyor. Artık içimden gelmiyor.
Ne yapmalıyım
Görümce mi elti mi bunu yapan🤔🧐🧐🧐🧐
Bu konularda yüksek lisans yapıyor iki grupta

Sanırım eşinden dolayı gitsen dert gitmesen dert bu herifler bunun kavgasını yapıyor yok anama niye gelmiyorsun bilmem ne 😒
Kapiyi bu sekilde bana acan biri zaten beni istemiyordur. O koca da anlamiyorsa yuh artik. Ve tum bu davranislar karsisinda daha da karisini zorla oraya goturtuyorsa o adamda da gurur yoktur bence. Hatta o sekilde kapi acilinca ilk o adamin artik gitmiyoruz demesi lazim.

Kapiyi bu sekilde bana acan biri zaten beni istemiyordur. O koca da anlamiyorsa yuh artik. Ve tum bu davranislar karsisinda daha da karisini zorla oraya goturtuyorsa o adamda da gurur yoktur bence. Hatta o sekilde kapi acilinca ilk o adamin artik gitmiyoruz demesi lazim.
Sonuçta eşine yapılan saygısızlık kendisine de yapılmış oluyor bu angut herifler bizi ailesine ezdiriyor. Biraz cibilyet biraz karakter en büyük kabahat koca da ya!

gitmek zorunda degilsiniz yine de , esine son ziyaretinizi hatirlamasini isteyin ve annesinin davranislarinin aynisinin sizin anneniz tarafinda ona yapildigini hayal etmesini isteyin , ve kendisini nasil hissedecegini sorun ve artik gitmek istemediginizi söyleyin .

O an yanımızda yoktu eşim malesef. Dönüş yolunda arabada anlattım kendisine. Evet h. Geldin demesi gerekirdi istersen gitme bundan sonra dedi. Ama gitmemek nereye kadar çözüm olurdu ya da olur bilemiyorum. Sormuş ona o da dalgındım. Vs demiş. Çok samimi gelmedi ama bilemiyorum

O an yanımızda yoktu eşim malesef. Dönüş yolunda arabada anlattım kendisine. Evet h. Geldin demesi gerekirdi istersen gitme bundan sonra dedi. Ama gitmemek nereye kadar çözüm olurdu ya da olur bilemiyorum. Sormuş ona o da dalgındım. Vs demiş. Çok samimi gelmedi ama bilemiyorum
Eger hep bu sekilse ise bu hareketlere ragmen gitmen degerini iyice dusurur.

Bu benim hassas noktamdir cunku basima geldi ve hep derim birisi dusmanim dahi olsa evime gelse asla kotu yuz gostermem..evdir bu..mumkunse gitmeyin.

Back
X