Bu tembellik nasil geçer

Yani hayatımı etkiliyo aslında psikolojik olarak
Bende istiyorum su hep temiz düzenli kadınlar gibi olmak ama olamıyorum 🙄
Ben su vitaminlere bi baktrm ondansa bi bahanem olur en azından:KK70:
inanır mısın ben de çok istiyorum 😁 ama işte rutin dedim ya, hergun bir yeri temizliyorum.. ve temizlik yapasim olmadiginda tüm gün yatıp eşimin işten gelmesine bir saat kala kalkıp her yeri toplayıp tüm gün iş yapmışım süsü veriyorum 😁😁😁 bana temizsin diyorlar 😂😂😂 gelip bana sorsunlar 😁 enerji veren vitaminler vs var, olmadı aile hekimine danış. Bir sabah git testini yaptır anlat, uygun şeyi onerirler

Bazen biseler yapıp satım diyorum ama cok cabuk sıkılıyorum 🙊
Açıkçası uğraş derken ticari amaç gütmemiştim,çeşitli egzersizler yapabilirsiniz (yürüyüş,pilates vb.) birçok okunacak kitap var dünyada onları inceleyip,okuyabilirsiniz. Ayrıca çeşitli belediyelerin kursları var mesela ben yoğun bir eğitim hayatım olduğu halde Göktürkçe Kursuna da gittim. Bunun gibi şeylerle bu sorunun üstünden gelebilirsiniz.

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
D vitamininize baktırın
Akşam 6’dan sonra yemek yemeyin
Garanti çözüm, beni alarmsız 7’de uyandıran güzellikler bunlar.

Bide ben beş yıllık evliyim gezip yiyip içip yatıyordum . valla zor sorumluluğu temizlik hastalarına ve çevik olanlara verseler . 😁😁😁 Aslında canım istedimi 1 saatimi almıyor evi temizlemek ama canım istemeyince Allah'tan başka kimse kaldiramiyor beni 😁 bazen diyorum bu hergun evi silip süpürüp toz alan insanlar yemeği bulaşığı nasıl yetiştiriyor gününü tamamen evine adiyorlar . Tabiki düzen olmalı her zaman duzenliyim ama hergun ev süpürmek nedir 😋😃😃😃
Ben dün üç posta çamaşır yıkadım bir nohut yemeği yaptım evi toplayıp süpürdüm çamaşırları yerleştirdim bir de markete gittim akşama kadar ölü vaziyete geldim birde uyandım bugün kahvaltı yapıyorum şu an

Ben dün üç posta çamaşır yıkadım bir nohut yemeği yaptım evi toplayıp süpürdüm çamaşırları yerleştirdim bir de markete gittim akşama kadar ölü vaziyete geldim birde uyandım bugün kahvaltı yapıyorum şu an
Oh oh maşallah neyse ki bizde okadar çamaşır çıkmıyor ben haftada 2 kez çamaşır yıkıyorum çocuk olmadığı için :)

Kkda Login parol yazmaya uşendiyimden misafir olarak geziyorum surekli )))
Gerisini siz dusunun)))

Benim sürekli uykum geliyordu ve yorgundum, insulin direnci çıktı. Ya insulin direnci olanlarda ya da şeker hastalarında bu durum oluyormuş. İlaç verdiler geçti. Şeker hastalığı genetik de olabiliyor ama bu insulin direnci zayıf sağlıklı insanlarda da olabilirmiş. Sürekli kan şekerini yükselten şeyler yiyince oluşuyormuş ondan sordum. Patates, havuç, pilav, makarna ve her türlü tatlı mesela yükseltiyor kan şekerini. Ancak siz salata vs yiyorsanız bilemedim.

Benim sürekli uykum geliyordu ve yorgundum, insulin direnci çıktı. Ya insulin direnci olanlarda ya da şeker hastalarında bu durum oluyormuş. İlaç verdiler geçti. Şeker hastalığı genetik de olabiliyor ama bu insulin direnci zayıf sağlıklı insanlarda da olabilirmiş. Sürekli kan şekerini yükselten şeyler yiyince oluşuyormuş ondan sordum. Patates, havuç, pilav, makarna ve her türlü tatlı mesela yükseltiyor kan şekerini. Ancak siz salata vs yiyorsanız bilemedim.
Herşey yiyorum sebze pilav makarna
Bazen sebze cok yiyorum bazen makarna pilav degisiyo
Insulime nasl baklyo

Back
X