Bu tembellik nasil geçer

2700mu 😁 bence turkiyedede yaparlar kazıklamayın okadar
Ne gibi şikayetleriniz Var? Merak ettm
Halsizlik yorgunluk bağırsak sorunları sindirim bozukluğu depresyon vb.... 2 yıldır gulutensiz ve şekersiz besleniyorum probiyotik alıyorum iyi oldum çok şükür ama candida çok inatçı bir bakteri umarım bitmiştir

Halsizlik yorgunluk bağırsak sorunları sindirim bozukluğu depresyon vb.... 2 yıldır gulutensiz ve şekersiz besleniyorum probiyotik alıyorum iyi oldum çok şükür ama candida çok inatçı bir bakteri umarım bitmiştir
bilmiyorum ya bunlar coğu insanda olan şeyler aslında

Sabah güneş doğmadan erkenden kalk, bak nasıl enerjin yerine geliyor:spor::KK3:

Gün içinde olabildiğince hareket et

Bi de doktora git bir hastalık da sebep olabilir

Son düzenleme:
3.5 sene önce bağırsaklarımda görünmüştü ama doktor herkeste bulunan bi mantar dedi miktarı normal demişti
Icime kurt düşürdünüz
Belirtilerinde
Mide bulantısı
Şişkinlik, kabızlık veya ishal.
Kronik yorgunluk.
Egzama veya kızarıklık gibi cilt sorunları
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları
Sinirlilik ve ruh hali değişimleri.
Anksiyete veya depresyon.
Eklem ağrısı

Yazıyo ama bnde bitek yorgunluk ve ruh hali değişikliği var ve buda çoğu insanda olabiliyo
Bide tirnagmda mantar var
Sağlık ocaginda yaparlarmi kültür testi?
çok geçmiş olsun, Glutatyon tedavisinden çok fayda görürsünüz. Benim yakınım gittiği butik klinikten çok memnun kaldı. incelemenizi tavsiye ederim. ...tr tabi birçok tedavi yöntemi mevcut. Mükemmel bir ekip.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun, Glutatyon tedavisinden çok fayda görürsünüz. Benim yakınım gittiği butik klinikten çok memnun kaldı. incelemenizi tavsiye ederim. ...tr tabi birçok tedavi yöntemi mevcut. Mükemmel bir ekip.
Abla reklam yassah diye biliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sadece sindirim sistemi boyunca oluyor ama vücudun diğer yerlerindekini besliyormuş. meseela vajinal mantar varsa antibiyotikle fitille kısa süreli çözüm oluyor bağırsaklardaki çözülmezse tekrar ediyor. ben ilk ağzımda farkettim uyandığımda ağzımın içi yapış yapış ve susuz kalmış oluyordu tükürük testi yaptım ama gaitada bir şey çıkmadı. şimdi üni hastanesine gidicem çünkü bir sürü şikayetim var. cildim bozuldu, saçlarım dökülüyor, kronik kansızlığın sebebi de buymuş. değerlerimi yükseltsem de bir ay sonra yine düşüyor. skolyozum var ve dizlerimde kütürdemeler oluyor daha yaşım 26. 6 aydır farkettim kendimde öncesi de vardır mutlaka

Oha saydıklarınızın hepsi bende mecvut:hasta:

Anladm canm tükürügm normal benim sabah ağzım kuru olmuyo
Kan değerimde cok iyi 15
Ay icim cok huzursuz oldu :(
InşaAllah yoktur ne bilim yorgunluktan başka belirtm yok

Her iste bi hayır vardır konuyu actm siz bunu yazdnz ama inşaAllah yoktur:(
İçtiğiniz su oranını artırın kesinlikle. Faydasını göreceksiniz. Günde 2 litre içiyorsanız 3 e cıkarın. Enerjiniz artacaktır bir hafta içinde en basit yapılacak sey bu. Kan testleri vs hersey söylenmiş zaten.

İçtiğiniz su oranını artırın kesinlikle. Faydasını göreceksiniz. Günde 2 litre içiyorsanız 3 e cıkarın. Enerjiniz artacaktır bir hafta içinde en basit yapılacak sey bu. Kan testleri vs hersey söylenmiş zaten.
Evet su çok az içiyorum artırmam lazm teşekkürler 😊

Ben hala uyusuk hala yorgun 🥴 2.ci çocuk gelince katlandı sanki 😂

Ben hala uyusuk hala yorgun 🥴 2.ci çocuk gelince katlandı sanki 😂
😁
Konunun ilk mesajı ve tarihine bakınca hortlak konu dedim.
Tezgahta makineye girmeyi bekleyen, sabahtan beri antrede boylu boyunca yatan süpürgeyle bakışıp, konu sahibine
nasıl oldunuz diye soracaktım

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
Spora başla, vereceği enerji ile yatasın gelmez tam tersi. Varsa fazla kilolarda gider, yoksa sıkılaşırsın :KK70:
Tecrübeyle sabit olmasa yazmazdım :)

😁
Konunun ilk mesajı ve tarihine bakınca hortlak konu dedim.
Tezgahta makineye girmeyi bekleyen, sabahtan beri antrede boylu boyunca yatan süpürgeyle bakışıp, konu sahibine
nasıl oldunuz diye soracaktım
Ben hortlattm konumu 🤣
Bende çamaşırları katladım bulaşık makinasnda temzler beni bekliyor yemek yapacam daha uykum var z🥴

Spora başla, vereceği enerji ile yatasın gelmez tam tersi. Varsa fazla kilolarda gider, yoksa sıkılaşırsın :KK70:
Tecrübeyle sabit olmasa yazmazdım :)
Yapıyorum arada spor ama öyle hergün değil bi değişiklik yok 😂
Dğn yaptım mesela bugün aynıyım

Back
X