Bu tembellik nasil geçer

Erken uyanmaya çalışın yoksa bünye hiçbir şey yapmıyor valla
Bir de çizelge hazırlayın önerisi verilmişti burada bana. Bayağı işe yaradı
Kesinlikle bir amacınız olsun amacsizlik insanı tembelliğe itiyor

Sabah erken kalmanızı öneriyorum. Çok fark ediyor.

Erken kalkmak için ilk kural erken yatmaktır.
Bi de yürüyüş tavsiye ederim.

Tembellik yaptıkça tembellik yapasınız gelir. Belli bir yatma ve kalkma rutini oluşturun.

Vitamin eksikliğiniz vardır bir ara bende öyleydim bu yaşta bu tembellik olur mu diye kendime kızıyodum meğer demir eksikliği varmış doktorum bi hap verdi evde tazı gibidiydim walla şurayıda mı yapsam burayı da düzeltsem diye 😀

Üzüldüm hayatınızı renklendirerek döngüyü kırmalı ve amaç bulmalı ve sevdiğiniz şeyleri yapmalısınız. Sizi de motive eden şeyleri ya da keyif aldığınız şeyleri yapmayacaksanız tabi yapmak istemezsiniz.

Ya siz ne diyorsunuz ben nefes almaya üşeniyorum. Sırf zaruri ihtiyaç diye mecburiyetten alıp veriyoz işte:P
O uyku problemi ve uyuşukluk bende de var. Bıraksanız ayılar gibi 6 ayımı bir fiil uyuyarak geçirebilirim. Ama ne yazık ki evli olduğum ve sorumluluklarım olduğu için yapamıyorum. Yaşıyorum sansınlar diye yaşıyoruz işte:deli:
Saka bir yana kansızlık ve demir eksikliği bir numaralı nedeniymiş bana öyle dediler.
Bende evliyim birde 1.5 yaşında kızım var öyle olunca bnde mecbur yapıyorum is ama kalkmasi işkence gibi geliyo

Erken uyanmaya çalışın yoksa bünye hiçbir şey yapmıyor valla
Bir de çizelge hazırlayın önerisi verilmişti burada bana. Bayağı işe yaradı
Kesinlikle bir amacınız olsun amacsizlik insanı tembelliğe itiyor
Sabah erken kalmanızı öneriyorum. Çok fark ediyor.

Erken kalkmak için ilk kural erken yatmaktır.
Bi de yürüyüş tavsiye ederim.

Tembellik yaptıkça tembellik yapasınız gelir. Belli bir yatma ve kalkma rutini oluşturun.

Saat 10 veya 10.30 gibi uyaniyoz kizm 11 12 gibi uyuyo
O uyanmadan mümkün degil kalkamam uykuyu aşırı seviyorum kızımı bide öğle uykusuna yatrdgmda uyurum 🙈 cok uyumakta tembellik yapiyo
Çizelgede denemek lazm aslında günlük şunları yapacam diye

Bıraksanız 7/24 uyurum
Üzerimde hep bi uyuşukluk tembellik var hiçbişey yapasım gelmiyo içimden
Böyle olan varmi aranızda nasil geçer bu uyuşukluk
İşte benim konum 😁 kesinlikle ayniyim hatta biraz önce eşime evlilik bana göre degil heralde hiç bişey yapamiyom yetişemiyorum dedim güldük 😁

Vitamin eksikliğiniz vardır bir ara bende öyleydim bu yaşta bu tembellik olur mu diye kendime kızıyodum meğer demir eksikliği varmış doktorum bi hap verdi evde tazı gibidiydim walla şurayıda mı yapsam burayı da düzeltsem diye 😀
Ayy inşaAllah bendede öyledir ama sanmıyorum ben kendimi bildim bileli tembelim 🙈😅

Back
X