Bu tip davranışlar insanı değiştirmeye çalışmak değil midir?

Sevmek ne zamandir tene dokunmak oldu diye sorun o kisiye..
tene dokunmadan olmuyormuymus? Abaza ya

Tene dokunmadan sevmek olmaz tatlı su romantikliğini bırakın. Ayrıca tanımadan konu sahibinin sevgiisine abaza demeniz çok yanlış. 28 yaşında adam aşık olduğu arzulamış. Gidip bön bön karı kız kesmemiş.

Merhabalar, öncelikle yeni üyeyim fakat uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bende kafamı kurcalayan konuyu yazmak, rahatlamak istedim.

Konu erkek arkadaşım, ben 23 kendisi 28 yaşında. 2.5 yıl süren bir beraberliğimiz ve 2-3 yıl içerisinde de evlenmeyi planladığımız ciddi bir ilişkimiz var. Annem ilişkimi ilk öğrendiği zaman başta karşı çıkmıştı yaşça büyük olduğu için karşındaki insan senden senin kabul etmeyeceğin şeylerde ısrar eder hayır diyemezsin diye, bende hayır deyip restimi çekebileceğim konusunda annemi ikna ettim ve 2 sene içerisindeki davranışlarımla da zamanla bu endişesi bir nebze de olsa geçti atlattık bir şekilde.

Yaklaşık 6 aydır erkek arkadaşım yakınlaşmamız konusunda daha esnek davranmamı beklediğini bunların normal şeyler olduğunu benim ona karşı çok kapalı olduğumu ve ona sevgimi fiziksel olarak hissettiremediğim konusunda tartışma yaşıyoruz. Benim belli bir sınırlarım olduğunu kabul ediyor fakat bu sınırların kendisine çok dar geldiğini söylüyor. Ben ise bu sınırlarım konusunda ısrar ettikçe çatışmaya başladık ve bugün en son artık dayanamadım böyle olacaksa eğer devam etmeyelim sen sana uygun birisiyle devam et ben buyum deyince saçmalıyorsun ben seninle ilerisi için devam etmek istiyorum o yüzden sana bunları açıklıyorum sevmesem kestirip atarım hiç uğraşmam bile dedi.

Sevgilimi çok seviyorum, ayrılalım lafını bile söyleyemedim onun yerine başka kelimeler aradım hep :KK43:
Ne zamandan beri sevmek, arzulamak, dokunmak suç oldu diyor suç değil diyorum ama gerisini getiremiyorum ben mi çok katıyım? Sevdiğin adam için değişmek kötü bir şey mi diyor. Ona kalsa haziranda mezun oluyorum haziranda istemeye gelelim diyor ben kabul etmedim çalışmak para kazanmak istediğim için. Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım sevgilime karşı sizce? Hata bende mi yani?

Herkes bu konuda rahat davranacak diye bir durum yok tabi. Ama düzgün bir sevgiliniz var belli ki sizinle gelecek düşünmüş ve bunu sorun etmemiş. Siz de sınırlarınızı sırf onu düşündüğünüz için yıkmayın, istiyorsanız yapın bunu. Sonra ne olur işler belli olmaz bu hayatta hiç pişman olacağınız adımlar atmayın.

Şimdi ben tam olarak anlayamadım. Erkek arkadaşınız cinsel ilişki yaşamak mı istiyor yoksa bazı yakınlaşmalarla ısınma turları mı düzenlemek istiyor? Yani şimdi istemiyorsan evlenince de istemezsin demesi de saçma, sapla samanı karıştırmasın.

Sizin deyiminizle ısınma turları :olamaz:

Bu konu da haksız taraf yok
Erkek arkadaşınız da kendine göre haklı yanları var.

Bu mesaja da katılıyorum
Erkek arkadaşının sana karşı hissettiği çekimi sen hissetmiyormusun mesela ?

Tabii ki çekim var ama belli sınırlarım da var onları sırf o istiyor diye çiğnemek istemiyorum.

Tabii ki çekim var ama belli sınırlarım da var onları sırf o istiyor diye çiğnemek istemiyorum.

Şimdi oturdu durum, ben önce cinsel ilişki zannetmiştim.
Yani böyle durumlar iki kişinin isteğiyle yaşanır. Sonuçta yetişkin sağlıklı bir erkek, onu da anlıyorum, abaza diyenlere falan hak veremeyeceğim. Ama zorlaması yanlış olur.
Bir de böyle şeyler konuşarak olmaz ki. İki kişi de istiyorsa kendiliğinden gelişir, belki siz de daha farklı düşünecektiniz ama dile dökülünce iyice soğudunuz.

Herkes bu konuda rahat davranacak diye bir durum yok tabi. Ama düzgün bir sevgiliniz var belli ki sizinle gelecek düşünmüş ve bunu sorun etmemiş. Siz de sınırlarınızı sırf onu düşündüğünüz için yıkmayın, istiyorsanız yapın bunu. Sonra ne olur işler belli olmaz bu hayatta hiç pişman olacağınız adımlar atmayın.

Aynen dediğiniz gibi, sevgilimle anlaşamadığımız nokta sahip olduğum sınırlarım değil zaten o sınırımın seviyesini yetersiz bulması kendince kafasında kuruyor ne kadar konuşsam da.

Şimdi oturdu durum, ben önce cinsel ilişki zannetmiştim.
Yani böyle durumlar iki kişinin isteğiyle yaşanır. Sonuçta yetişkin sağlıklı bir erkek, onu da anlıyorum, abaza diyenlere falan hak veremeyeceğim. Ama zorlaması yanlış olur.
Bir de böyle şeyler konuşarak olmaz ki. İki kişi de istiyorsa kendiliğinden gelişir, belki siz de daha farklı düşünecektiniz ama dile dökülünce iyice soğudunuz.

Dediğiniz gibi de olabilir, bunun üzerine çok fazla düşündüğümü söylüyor zaten.

Sınırlarınız sadece elele tutuşmaktan öteye geçmiyorsa bunu erkek arkadaşınıza söyleyin.
Ki bunun hesabı kitabı olmaz.Bazı şeyler karşılıklı gelişir ;)

Sınırlarınız sadece elele tutuşmaktan öteye geçmiyorsa bunu erkek arkadaşınıza söyleyin.
Ki bunun hesabı kitabı olmaz.Bazı şeyler karşılıklı gelişir :KK66:

Son aylarda neredeyse tek tartıştığımız konu bu, başka bir sorunumuz yok şükür. Sanırım çok dillendirdiğimiz için ikimizde birbirimizi anlamamakla suçlar olduk.

sen dogru olanı yapıyorsun
sınırlarını soylemene ragmen bunu asmaya calısan bu konuda baskı yapan o ve buna yapılacak seyde bellı aslında

Back
X