Bu topikde bizim gardropdakilerle yaptığımız kombinler olsun..

bence de canmm yolla bi kaçınıı yarın bende atayımm yaa topik çok hoş vallahii

ya çok eglencelıdır bu topık ıcın ıkı arkadasım butun dolabını dagaıttı bende dahıl paylas topıgım senlensın

ya çok eglencelıdır bu topık ıcın ıkı arkadasım butun dolabını dagaıttı bende dahıl paylas topıgım senlensın

hemen canmm yaa acep iç çamaşırda mı eklesek sonuçta onunda tarzı varr bence paylaşmalıyızz DDD

cnım o leopar önyüzü arka yüzü saten ve sırttan baglamalı onu cektım sıyah taytla bak baklım olmuşmu e peki ayakkabı sence ne renk gıyım bıde çanta

Eklentiler

• $20130719_035933.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 129
kız yemın edıyorum şimdi lınk kopyalıyodum gel sende dıye

bence ona gerek yok gibi ya e dersın

cnım o leopar önyüzü arka yüzü saten ve sırttan baglamalı onu cektım sıyah taytla bak baklım olmuşmu e peki ayakkabı sence ne renk gıyım bıde çanta

canmm iyi olurr tayt ile gayet şık ve spor arası duruyo. alta da kahve tonları ayakkabı yakışırr canm.
bid benm işim belli olmaz moralim bozuk olur kendime gülmek için bişeyler yapabilirm

canmm iyi olurr tayt ile gayet şık ve spor arası duruyo. alta da kahve tonları ayakkabı yakışırr canm.
bid benm işim belli olmaz moralim bozuk olur kendime gülmek için bişeyler yapabilirm

valla bugun seni iyi görmedım ama hadı hayrlısı kuzum tamam kahve ayakkabıdan cok ne var bende giyerım bırını

lady's first

ben daralırım onları askıdan çıkar , dağıt , doğru açıdan çek , tekrar as filan , amaniiinnn

belki giyinmeden önceleri aklıma gelirse çekilirim

lady's first

ben daralırım onları askıdan çıkar , dağıt , doğru açıdan çek , tekrar as filan , amaniiinnn

belki giyinmeden önceleri aklıma gelirse çekilirim

hııııı aşk olsun arkadaşının topiğine destek vermıyomusun çok ayıppp

hadi hadi sende yayınla canmm yaa ama fiyatta koyalım ve ben bluz yaptım çok beğendim 45 liraydı benzerini yaptım ve dantellide yapcammm onlarıda paylaşayıımmm yeni makine alayımm da daha hoşlarını yapayımm

olur cnım nasıl istersennn

biri bişey mi dedi , zor geliyor filan demiş galiba
:18:
arkadaşın topicine destek olunur burda

helal bee nişan arefesınde iş çıkarcam sana ama olsun 1 ay var daha hatta 28 gun toplarsın o dolabı daha kuzum sn ben her gün düzeltiyorum

toplarım toplarım inşaAllah uygun bi vakitte bakarım canım ..

yarın tüm gardrobu boşaltıp kombine edip atcamm canmm tabi bisürü şey var aralardan seçerimm

bunu enıstem ınternetten almıştı hem topukluyla hem de babtle kullanıyorum bıraz kısa gelıyor sevgılım ızın verdıgı sürece gıyıyorum

Eklentiler

• $20130703_201906.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 144
  • $gul (12).webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…