Yalnız değilsin şekerim
Bende çok kıskancımmm..Nişanlımı bazen çok bunaltıyorum. Kendimide haklı görüyorum...
Ama kıskanıyorum çookk kıskanıyorum herşeyden herkesten kıskanıyorum
Napıcam ben..
arkadaşlar bu topiğimde sadece aşırı kıskanç bayanların toplanmasını istiyorum sizler arasında da benim gibi eşini herşeyden kıskanan var mı bu yüzden eşiyle hergün tartışan var mı varsa birbirimize yardımcı olarak bunu yenmeye çalışalım istiyorum yoksa bu illet tek başına yenilecek gibi değil
Ben Kıskanç Bir Eş Değilim..
Sadece Nacizane Tavsiye de Bulunmaya Geldim..
Çok Kıskanç Bir Eş Olursan, Zamanla Bazı Şeylerini Saklayabilir..
Bu da Yalana Sebebiyet Verebilir..
Hem Kendini Hem Eşini Bunaltabilirsin..
Düşünsene Onun Seni Sürekli Kıskandığını Kendisi Olmadan Bir Yere Göndermediğini..
Hayat Ne Kadar Sıkıcı Bir Hal Alır Değil mi ??
Hem Eşini Çok Seviyorsun, Ee Ona Güveniyorsunda..
Mutsuz Olmaya Gerek Yok..:44:
Eğer Kıskançlığını Yenemiyorsan, Bari Çok Belli Etme..
Hergün de Tartışıp Birbirinizi Üzmeyin..
Eşinle Mutluluklar Diliyorum Sana..
Allah Bir Yastıkta Kocatsın
ne var kıskanacak anlamıyorum sonucta tapusu sızde
Esinizde kiskanclik yaptiginiz durumlar nelerdir, nasil durumlarda asiri kiskanclik tepkileri veriyorsunuz mesela..
Bende evli bir bayanim ama kesinlikle asiri kiskanc biri degilim ve esimde pek kiskanc bir yapiya sahip degil.. Biz kadinlar bile yolda giderken veya herhangi bir ortamda cok güzel bir bayan gördügümüzde yahut cok asiri dekolte giymis biri oldugu takdirde kendimizi bakmaktan alikoyamiyoruz, durum böyleyken erkeklerin bakmasi cok daha normal geliyor bana fakat bakmaktan bakmaya fark vardir, bakmak derken icine düsmekten bahsetmiyorum elbette, öylesi bir durum oldugunda bende rahatsiz olurum..
Bence aşırı kıskançlık biraz kendine güvenle alakalıdır. Benden iyisini bulursa baksın napiyimm
dünya da bu huya sahip tek olmadığımı biliyorum ama bunu yaşayıp ta yenebilenler varsa önerileri olanlar varsa yardımcı olmalarını çok isterim belki bazılarınız doktora git diyecek ama eşim kesinlikle izin vermiyor
makaraya katiliyorummm...Ben Kıskanç Bir Eş Değilim..
Sadece Nacizane Tavsiye de Bulunmaya Geldim..
Çok Kıskanç Bir Eş Olursan, Zamanla Bazı Şeylerini Saklayabilir..
Bu da Yalana Sebebiyet Verebilir..
Hem Kendini Hem Eşini Bunaltabilirsin..
Düşünsene Onun Seni Sürekli Kıskandığını Kendisi Olmadan Bir Yere Göndermediğini..
Hayat Ne Kadar Sıkıcı Bir Hal Alır Değil mi ??
Hem Eşini Çok Seviyorsun, Ee Ona Güveniyorsunda..
Mutsuz Olmaya Gerek Yok..:44:
Eğer Kıskançlığını Yenemiyorsan, Bari Çok Belli Etme..
Hergün de Tartışıp Birbirinizi Üzmeyin..
Eşinle Mutluluklar Diliyorum Sana..
Allah Bir Yastıkta Kocatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?