bence sende açık kadın fobisi oluşmuş gerçekten de yardıma ihtiyacın var canım...baksana alanında uzmanlaşmıs bırıne bıle aynı muameleyı yapıyorsun.çok üzgünüm ama tesettür sende bir kompleks olmuş.evliliğinizdede güven duygusu yok en azından senın esıne guvenın yok kı kıskanıyorsun bu boyutta...dine imana gelince başka herhangi birinin dini ve imanını eleştırmek çok yanlış benım açımdan..bu sözlerin talihsizlik olmuş.sonuçta o kadının herhangı bır cıkarı yokkı böle dusunsun senı rahatlatmaya bunun olagan bır sey oldugunu dogustan getırdıgımız bazı durtulerın oldugunu vurguluyor...belkı bu acıdan acıklayıcı olması acısından bole bır ornek verdı..güzele bakmak sevaptır demısler bakmakta bır sakınca yok nıyet onemlı tabıkı de...bu gunlerde şu biskolata reklemlerını izlemiyormusun yoksa??
kadınların çoğu ekrana yapışıyor eminim...ama aynı şey de victorya secret kızlrı için geçerli..hatta yılbasında oturup esımle ızlemeyı dusunuyorum
.benım evlılıgımde bunlar sorun degıl ıkı taraflı da ..sakayla karısık takılırız bırbırımıze ama sadece o kadar sevgımızden sadakatimizden eminiz çünkü...ben hiç bir erkeğe esıme olan hıssettıklerımı hıssetmem çok beğensem bile...aynı şeyı esımde dusunuyor dıye tahmın edıyorum...
geçmiş olsun umarım atlatırsınız