Bu yaptığı terbiyesizlik!

Ayy ne guzel bak cok sevindim valla canim bizde ayni sizin gibiydik bisey e sinirlensin hemen bana saldirirdi bende benim.ne sucum var ya diye cikisirdim sonra kavga buyurdu 1 hafta uzatirdik. Sonra kendi kendime dusundum ben bu adami seviyomuyum evet e niye agzimi tutmuyorum dedim ve o gun aradim ozur diledim ve birdahada sinirli olsa bile uzerine gitmedim bana laf soylese haklisin hayatim dusunemedim kizma lutfen derim oda hic bisey soylemez inan bana suan cok mutluyuz hic kavga etmiyoruz.

Bizmki yeni 5 ay oldu ama onun oncesinde 3 aylik bi tanışmısligimiz var :) bende bilmiorm nasl basardigimi ama eminim dualarim kabul oldu biraz da sevgilimden kaynaklanio o bana o guveni verior bende gereksiz takinti yapmiorum cnku biliorm ki bise yaparsa oylr yada boylr cikcak karsima ve cikmafigi sürece cikmasini da beklemiyorum. Biz evlenmeyi dusunuoruz o yzden ufak seylere takinti yapmaya yer vermioruz :) insllah sende olr dusunursun ayrica allah icn cocugn bi mac keyfi var kizm karisma yaaa birak oynasin ne var kariya kizami gitsin istiosun dovcem seni vla sana deseki carsiya gitmek yok! Vitrin dolasmicaksin yasak dese ne sacma dimi kiskanilcak bise olmafigi halde kisitlasa kafayi yersin ama sen nie yapiosn cocugaaa.. trk geziosa aklin kalir anlarimda ailesiyle iken ne yapcak kizmi tavlicak? Bakcak mi? Bole terbiyesizlik yapamaz hem bu kdr guvenmiosan nir görüşuosun ki? Madem bu kdr pslik biri gorusmiveksin dimi ama. Bu sekilde bak dunyaya cnku dogrusu bu canim hadi brn yatiormm valla goxler kapanio suan :d hadi yarından itibaren sevindir ama gözüne sokma dan yap ki bilerek yptigni anlamasin sanki hep izin veriodun hrp bole rahattin edasiyla izn ver uyumasina top oynamasina ok hdi grszzx byessss :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana zaten çok gerginim beni daha da geriyorsun böyle yaparak dedikçe tepesine çıktım. Arkadaş ortamında da küfür etmez çok fazla ama yanımda ediyor işte arada gördüğün gibi. Çıldırıyorum. Ben de çok ergence bu tavırlarını git başkasına yap gibi bir şey söyledim zaten. Çok şükür şimdi iyiyiz. Hani sıcağı sıcağına söyleyeyim dedim ama zamanla yanlış oldu. Belki de biraz hoşgörü mü göstermeliyim bilemiyorum.

Allah bozmasın canıııııım ya. Ay hiç kavga etmeyin ya. Ben de tutsam şu dilimi. Ah bir tutsam.. Söylemesem çatlayacak gibi oluyorum ya illa yüzüne söyleyeceğim yani. Halbuki biraz beklesem sinirim geçecek sonra söylememe bile gerek kalmayacak. Senin gibi anlayışlı insanlara imreniyorum. :)

Ahh canim benim gibi anlaysilimi ben bu hallere gelebilmek icin tam 5 yil bekledim. Adamin benimle konuscagina uyumasina bile laf ediyodum onceleri. Yada ben evdeysem arkadaslariyla takilmasini. Nisanlandiktan sonra gecti hepsi

Ona güvenmemek değil ona güvenmesem asla görüşmem. Ona her şeyden çok güveniyorum. Sanırım benden başka şeylere zaman ayırmasını kıskandım. Karı kız ile kesinlikle alakası yok yani. Olmaz da. Onun da bir hayatı var bunu anlamam lazım. Biz de evlenmeyi düşünüyoruz kesinlikle. Uyu hadi iyi geceler. :)

Ahh canim benim gibi anlaysilimi ben bu hallere gelebilmek icin tam 5 yil bekledim. Adamin benimle konuscagina uyumasina bile laf ediyodum onceleri. Yada ben evdeysem arkadaslariyla takilmasini. Nisanlandiktan sonra gecti hepsi

Ay aynı ben! Valla buldum eski ruh arkadaşımı.
Uyuyunca sinirden kuduruyorum. Benimle konuşmak varken uyuyor beni sevmiyor benim kadar diyorum..
Allah tez zamanda kurtarsın bu çirkin düşüncelerden beni ya. Senin ki mutlu son.

Simdi kufrun pek hoşgörüsu olmuyo ama tabi mesela bu bize gore insanlari kendi istegimize gore sekillendiremeyiz ama rahatsiz oluyosaniz orta noktayi konusarak bulabilirsiniz zaten nekadar rahatsiz oldugunuzu anlamistir dikkat edicektir bundan sonra. Bence sinirliyken bidaha böyle bisey oldugunda bu sefer yatistiran taraf olun sakinlesince fikrinizi daha rahat ifade edersiniz sakin sakin... baristiginiza sevindim :)

Kesinlikle sakinleştirme yoluna gideceğim. Küfürden nefret ediyorum. Neler duyup okuyoruz bazen Allah daha beterini vermesin diyorum. Kimse kusursuz değil onu anladım. Sanırım onu kusursuz yapmaya çalışmam hata. Ben de çok sevindim valla canım benim. :))

Bak mesela simdi bu saate kadar mac izzlemesini bekledim. Beyefendi napti mac bitti aradi basladi yag cekmeye hayatim askim bebegim biricik nisanlim napiyosun bende hayirdir askim yaglama cabalari nedir dedim. Cevap aynenn su sana dadli dille konusacam dondisim benim cok uykum geldi ben evet hayatim baska seyy yani ben uyusam mi acaba kiii bende eee askim zaten mac izlerken de cok uykum gelmisti zaten sabahta 6 da kalkmistim beb biliyosun bende tamam yattttt hayatim uykusumu gelmis benim bitanemin yerim ben onu dedim ama icim icimi yediii o ayri konu.bu saate kadar bekledigimide yarin hatirlatcam tabikii

Allah bozmasın ya neşenizi.
Canım sen anlayışlı bir nişanlı oluyorsun onun yanında. Benimki beni kesin dırdırcı olarak görüyordur yani. Sana yine uyuyayım diye söylüyor benimki çoğu zaman uyuyakalıyor. Tam konuşmanın ortasında. Ben de bundan sonra adamı bu kadar sıkıştırmayacağım ya.

Bence abartmışsınız, küfürlü konuşması hoş değil ama bazen insanın agzindan kaçıyor.

Zamanla alisirsin sende tek yapman gereken kizacagin zaman kendini onun yerine koy o kdr anlarsin o zaman abartip abartmadigini cnm :)

Bence abartmışsınız, küfürlü konuşması hoş değil ama bazen insanın agzindan kaçıyor.

Neden küfür eder, anlamıyorum. Çok kırılıyorum. Yanımda bayan var o bayan da sevgilim diye düşünmesi gerek sinir anında düşünemiyor sanırım.

Yukarıda "Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)" yazmışsınız peki abiniz amcanız küfür ettiği zaman onlarada böyle bir tepki veriyormusunuz ?:44: Zaten adam işten çıkmış görüyorsunuz öfkeli olduğunu hem sizede söylememiş öfkesinin dinmesini bekleyip küfür etmesinin yanlış olduğunu belirtebilirdiniz..

Çok rahatsız oluyorum ama tabi ki kesin bir dille uyaramıyorum. Adı üstünde abi, amca. Sevgilimle her şeyi rahat konuşuyorum çünkü sevgilim yani rahatsız olduğum şeyleri rahatça anlatıyorum. Abiye, amcaya öyle değil.
Onu dinleyip, sakinleştirmeliydim. Hata yaptım. Yersiz patladım..

Sevgilinizle her ne kadar rahat konuşuyorsanız bile onu o sinirli anında abinizmiş gibi görmeye çalışın bırakın siniri geçsin sakinleşsin ondan sonra dile getirin siz böyle yaparak o anda olan sinirini sizden çıkarmasına neden olmuşsunuz.. Bundan sonra empati yaparak duruma yaklaşırsanız ikiniz içinde iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…