- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Canım çok haklısın ya. Adam geldi bana sığındı bir de ben yaptım yapacağımı. Barıştık çok şükür. Keşke biz de hiç kavga etmesek. Sürekli sorun çıkarıyorum. Aslında ona asla kıyamam. O benim her şeyim.. Neden böyle yaptığımı bilmiyorum. Nasıl onu böyle kırarım nasıl onu üzerim? Canımın canına zarar veriyorum.Ayrıca sevmek ne kelime ona o kadar aşığım ki tüm hücrelerimde hissediyorum resmen.
Ay gerçekten bayıldım ya.
Adamı hayattan bezdirdim canım ya. Elinde olmayan şeylere bile bin laf söyleyip kızıyorum. Bana bugün beni yıllardır tanıyorsun sen olmasan böyle şeylere asla katlanamazdım adın gibi biliyorsun ama ben sana çok aşığım sensiz yapamam dedi. Ben hala istemezsen katlanma yok şöyle yok böyle.. Yani benim konu başlığımı o alıp böyle konu açsa valla çok haklı. Canım ben de benimkine "kocişiim" diyorum arada.
Ne kadar ayıp deiyormuşum kendimden utandım. Senin gibi olmak gerek. Adamın tek uykusuna değil her şeyine laf ediyorum. Yemesine, içmesine, arada yaptığı halı saha maçına. Daha neler neler. Şu an beni bıraksa ona kul köle olacak, onu yıllardır unutmamış kızlar olduğunu da biliyorum.
Kesinlikle düzelmeliyim. O kıskançlık bende de var. Aslında rahat bıraksam ne kadar iyi olur ya.. Ailesiyle gittiği yerlere bile karışıyordum.Ne kadar ayıp etmişim ya..
Seninki çok şanslı valla. Nasıl başardın böyle? Hem senin de kafan çok rahattır. Ne zamandır görüşüyorsunuz canım?
Tamam sensin falan demesi cok sacma ve çocuksu ama sizde fazla tepki vermişsiniz gibime geldi ki bende nefret ederim kufurden birisi yanimda kufur ettimi soyle agzinin ortasina cok afedersiniz indiresim gelir o derece.. ama buyuk ihtimal sevgiliniz arkadas ortaminda kufurlu konusurken sizin yaninizda dikkat ediyor ama cok sinirli oldugu icin o an onu dusunememistir bide sizin onu sakinlestirmeniz gerekirken cok cikismissiniz oan onu sakinleştirip daha sonralarda rahatsiz oldugunuzu soyleyebilirdiniz kizmak icin yanlis zamani seçmişsiniz bence
Ayy ne guzel bak cok sevindimvalla canim bizde ayni sizin gibiydik bisey e sinirlensin hemen bana saldirirdi bende benim.ne sucum var ya diye cikisirdim sonra kavga buyurdu 1 hafta uzatirdik. Sonra kendi kendime dusundum ben bu adami seviyomuyum evet e niye agzimi tutmuyorum dedim ve o gun aradim ozur diledim ve birdahada sinirli olsa bile uzerine gitmedim bana laf soylese haklisin hayatim dusunemedim kizma lutfen derim oda hic bisey soylemez inan bana suan cok mutluyuz hic kavga etmiyoruz.
Allah bozmasın canıııııım ya. Ay hiç kavga etmeyin ya. Ben de tutsam şu dilimi. Ah bir tutsam.. Söylemesem çatlayacak gibi oluyorum ya illa yüzüne söyleyeceğim yani. Halbuki biraz beklesem sinirim geçecek sonra söylememe bile gerek kalmayacak. Senin gibi anlayışlı insanlara imreniyorum. :)
Ona güvenmemek değil ona güvenmesem asla görüşmem. Ona her şeyden çok güveniyorum. Sanırım benden başka şeylere zaman ayırmasını kıskandım. Karı kız ile kesinlikle alakası yok yani. Olmaz da. Onun da bir hayatı var bunu anlamam lazım. Biz de evlenmeyi düşünüyoruz kesinlikle. Uyu hadi iyi geceler. :)Bizmki yeni 5 ay oldu ama onun oncesinde 3 aylik bi tanışmısligimiz var :) bende bilmiorm nasl basardigimi ama eminim dualarim kabul oldu biraz da sevgilimden kaynaklanio o bana o guveni verior bende gereksiz takinti yapmiorum cnku biliorm ki bise yaparsa oylr yada boylr cikcak karsima ve cikmafigi sürece cikmasini da beklemiyorum. Biz evlenmeyi dusunuoruz o yzden ufak seylere takinti yapmaya yer vermioruz :) insllah sende olr dusunursun ayrica allah icn cocugn bi mac keyfi var kizm karisma yaaa birak oynasin ne var kariya kizami gitsin istiosun dovcem seni vlasana deseki carsiya gitmek yok! Vitrin dolasmicaksin yasak dese ne sacma dimi kiskanilcak bise olmafigi halde kisitlasa kafayi yersin ama sen nie yapiosn cocugaaa.. trk geziosa aklin kalir anlarimda ailesiyle iken ne yapcak kizmi tavlicak? Bakcak mi? Bole terbiyesizlik yapamaz hem bu kdr guvenmiosan nir görüşuosun ki? Madem bu kdr pslik biri gorusmiveksin dimi ama. Bu sekilde bak dunyaya cnku dogrusu bu canim hadi brn yatiormm valla goxler kapanio suan :d hadi yarından itibaren sevindir ama gözüne sokma dan yap ki bilerek yptigni anlamasin sanki hep izin veriodun hrp bole rahattin edasiyla izn ver uyumasina top oynamasina ok hdi grszzx byessss :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canim benim gibi anlaysilimiben bu hallere gelebilmek icin tam 5 yil bekledim. Adamin benimle konuscagina uyumasina bile laf ediyodum onceleri. Yada ben evdeysem arkadaslariyla takilmasini. Nisanlandiktan sonra gecti hepsi
Simdi kufrun pek hoşgörüsu olmuyo ama tabi mesela bu bize gore insanlari kendi istegimize gore sekillendiremeyiz ama rahatsiz oluyosaniz orta noktayi konusarak bulabilirsiniz zaten nekadar rahatsiz oldugunuzu anlamistir dikkat edicektir bundan sonra. Bence sinirliyken bidaha böyle bisey oldugunda bu sefer yatistiran taraf olun sakinlesince fikrinizi daha rahat ifade edersiniz sakin sakin... baristiginiza sevindim :)Bana zaten çok gerginim beni daha da geriyorsun böyle yaparak dedikçe tepesine çıktım. Arkadaş ortamında da küfür etmez çok fazla ama yanımda ediyor işte arada gördüğün gibi. Çıldırıyorum. Ben de çok ergence bu tavırlarını git başkasına yap gibi bir şey söyledim zaten. Çok şükür şimdi iyiyiz. Hani sıcağı sıcağına söyleyeyim dedim ama zamanla yanlış oldu. Belki de biraz hoşgörü mü göstermeliyim bilemiyorum.
Simdi kufrun pek hoşgörüsu olmuyo ama tabi mesela bu bize gore insanlari kendi istegimize gore sekillendiremeyiz ama rahatsiz oluyosaniz orta noktayi konusarak bulabilirsiniz zaten nekadar rahatsiz oldugunuzu anlamistir dikkat edicektir bundan sonra. Bence sinirliyken bidaha böyle bisey oldugunda bu sefer yatistiran taraf olun sakinlesince fikrinizi daha rahat ifade edersiniz sakin sakin... baristiginiza sevindim :)
Ay aynı ben!Valla buldum eski ruh arkadaşımı.
Uyuyunca sinirden kuduruyorum. Benimle konuşmak varken uyuyor beni sevmiyor benim kadar diyorum..
Allah tez zamanda kurtarsın bu çirkin düşüncelerden beni ya. Senin ki mutlu son.
Allah bozmasın ya neşenizi.Bak mesela simdi bu saate kadar mac izzlemesini bekledim. Beyefendi napti mac bitti aradi basladi yag cekmeye hayatim askim bebegim biricik nisanlim napiyosun bende hayirdir askim yaglama cabalari nedir dedim. Cevap aynenn su sana dadli dille konusacam dondisim benim cok uykum geldi ben evet hayatim baska seyy yani ben uyusam mi acaba kiii bende eee askim zaten mac izlerken de cok uykum gelmisti zaten sabahta 6 da kalkmistim beb biliyosun bende tamam yattttt hayatim uykusumu gelmis benim bitanemin yerim ben onu dedimama icim icimi yediii o ayri konu.bu saate kadar bekledigimide yarin hatirlatcam tabikii
Ona güvenmemek değil ona güvenmesem asla görüşmem. Ona her şeyden çok güveniyorum. Sanırım benden başka şeylere zaman ayırmasını kıskandım. Karı kız ile kesinlikle alakası yok yani. Olmaz da. Onun da bir hayatı var bunu anlamam lazım. Biz de evlenmeyi düşünüyoruz kesinlikle. Uyu hadi iyi geceler. :)
Bence abartmışsınız, küfürlü konuşması hoş değil ama bazen insanın agzindan kaçıyor.
Zamanla alisirsin sende tek yapman gereken kizacagin zaman kendini onun yerine koy o kdr anlarsin o zaman abartip abartmadigini cnm :)
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Abartıyormuşum canım. Yardımların için çok çok teşekkür ederim.
Yukarıda "Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)" yazmışsınız peki abiniz amcanız küfür ettiği zaman onlarada böyle bir tepki veriyormusunuz ?:44: Zaten adam işten çıkmış görüyorsunuz öfkeli olduğunu hem sizede söylememiş öfkesinin dinmesini bekleyip küfür etmesinin yanlış olduğunu belirtebilirdiniz..
Rica ederim ne demek yardim edebildiysem ne mutlu bana :)
Çok rahatsız oluyorum ama tabi ki kesin bir dille uyaramıyorum. Adı üstünde abi, amca. Sevgilimle her şeyi rahat konuşuyorum çünkü sevgilim yani rahatsız olduğum şeyleri rahatça anlatıyorum. Abiye, amcaya öyle değil.
Onu dinleyip, sakinleştirmeliydim. Hata yaptım. Yersiz patladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?