Bu yaptığı terbiyesizlik!

Beni çocuk birine benzetmeniz sinir bozucu oldu. Sizinle aynı fikirdeyim artık. Sakinleştirmemekle ayıp ettim. Bana tamam sen haklısın sus artık demek istedi öyle diyerek. Çok sinirlendim ben de.
Özür dilerim, benzetmek amacıyla değil de öyle aklıma geldi, kusura bakmayın.
Küfür etmesini istemiyorsanız sakin bir zamanda duygularını kontrol etmesini söyleyebilirsiniz...

Hepimiz öyleyiz ama bu gibi durumlarda once kendini onun yrrinr koy onu düşün once ondan sonra harekete gec.. ben mesela sevgilim cok snirli kufredio gfilan uzuluotm bu denli sinirlendigi icin morali bozuldugu icin.. benim yanimda kufredebilcek kdr sinitlrndigi icn cok uzuluorum ve sakinlestirmeye calisiorum sakinlestigindede cok mutlu oluyorum sevgi budur canim inan seviosan bole seyleri takmazsin hic bir erkek sevgilisinin yaninda kufirlu konusmak istemez emin ol ama iste cok sinirlendiklerinde kacio ole yada bole bunlari gormezden gelcez bizmde baska konularda ole hatalarimiz varki ama onlsr kaldirio ki biliosun erkekler bizm kdr sabirli deiller. Her zaman onu düşün onu mutlu etmeye calis baktin sinirli stressli üstüne gitme ve o an senin bi skntin varsa direk unut once onun skntisini yok et inan ole mutlu olcakki ve sana cok teskkur edecek ve bi sure sonra o da seninle cok ilgilencek. Ben denedim ve boylr oldu cok anlayisli davraniorum asiri derecede ve ne olursa olsun yaninda oldugumu gosteriyorum normal sohbet ederken bile bi anda bana tesekkur edio ellerimi opuyo dio askm bu kdr anlayislu oldugn icn cok tedkkur ederim bu huyunu cok seviyorum vs vs mest edio beni ve bunu bi kere deil surekli dile getirio :) mesela sey yap yani kizcagin bi konu var dielim seni ihmal etti ama gercekten isiyle ilgiliydi filan ne bilim uykusuyla ilgiliydi yemesiyle icmesiyle ilgiliyfi hiccccc takma hatta deki hayatim dorun deil sen islerini hallet sonra konusrzz biz de vr ardndan hic trip atma ve sana dediginde kusura bakma ya uyuyakalmisim yada cok isim vardi vs.. deki ne olcakki hayatim ya isin daha önemli tabiki ona yoğunlaşcaksin yada dielim uyudu, bunada askim cok yoruluosun erken kalkiosun filan anliorm seni hem uyudun smdi uykunu aldin senin icn daha ii oldu filan de gulumse havalara ucar :))

Bu ornekleri vermemin sebebi biz bu sorunları yaşıyoruz aklims bunlsr geldi ve hic bi zaman camda konusacagimiz zaman uykuya daldigi icn ve konusamadigmiz icn trip atmadim cnku cok calisio vs ay vok konustum burda bahsetmek istedigm su kendinden once onu düşün ve belli et ona seni daha cok sevecek ve oda sana ole ince davranacaktir emin ol her konu icin gecerli bu:) bu arada barismaniza sevindim insallah bidaha bolr bişeyle karsilasmazsiniz cnm karsilasirsanda siniri gecene kdr bisey deme sakinlestir onu ok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özür dilerim, benzetmek amacıyla değil de öyle aklıma geldi, kusura bakmayın.
Küfür etmesini istemiyorsanız sakin bir zamanda duygularını kontrol etmesini söyleyebilirsiniz...

Rica ederim canım. Kötü niyetle olmadığını anladım. Ya ben çok fevriyim. Sürekli surat asıyorum, sürekli. Artık o da bunalmaya başladı. Her şakasına surat asıyorum. Ne yapacağım? Ne yapmalıyım?

Bilmem ki. Ama sürekli surat asmak iyi değil ya. Hem karşımızdaki insan için moral bozucu hem de kendimiz için kötü, depresyona kadar gidebilir. Daha çok gülün, gülmek ömür uzatıyor. =)

Ay canım sana hayran kaldım ne kadar pozitif ve iyi düşüncelisin ya.
Estağfurullah tabi konuş bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim. Ya ben anlatayım bak dehşete düşeceksin. Adam şaka yapıyor kızıyorum. Sinirlenip surat asarak trip atıyorum. Bana şaka yapma diyorum. Uyuyacağı zaman bir sürü şikayet ediyorum uyumayı bana tercih ediyorsun bu çok sinir bozucu rahatsız edici bunu yapmaya hakkın yok çok düşüncesizsin deyip bir sürü laf söylüyorum. Her şeye surat asıyorum ama her şeye ya. Ben seni gülerken görmek istiyorum sen surat astığında yaşama sevincim kalmıyor biz mutlu olmak için yaşıyoruz diyor yine ters gidiyorum. Inadım, tersim. Kendi benden daha inattır kimseye taviz vermez ama bana katlanıyor. Bunları anlatmamın sebebi yorumlarını merak etmem.

keşke düzgün bir şekilde tepki verseydın. ne o öyle çocuk azarlar gıbı...

'' tamam sensin hı hı'' demiş ya? her şeyin en iyisini, en doğrusunu sen bılıyorsun bayan doğru
demek istemıs sevgılın.

Çıldırttı beni ama. Bir de tamam sensin diyor. Ayıp üzerine ayıp etti ama ben de ayıp etmişim. Sonradan anladım.

Son düzenleme:
iyi bari :) olur öyle kuslukler ara sıra. ama sende bu tarz seylere çocuk azarlar gıbı tepkı verme
tavrın yumusak olsun bıraz :)

Buna kesinlikle dikkat edeceğim. Onu kıra kıra nereye kadar? O da bıkar bu çirkin davranışımdan. Hep yapıyorum. Bugün dahi yaptım. Kesin çözüm bulmam lazım ama nasıl? Düşünüyorum.

Cnm yani seninki ayni benim sevglm gbibdusunuor bende pozitig olmama ragmen arada biseur tbiki sıkılıorum üzülüyorm oda o zaman diyor seni bole gormeye dayanamiorm asma suratıni bolr seylere üzülmeyrlm vs bende kendi kendime ya daha kotu seyler olabilirdi millet neler yasio brn bunu takiotm diorum ve o zaman uzuynum gecio duzeliorm :)) eskiden ben cok fenaydim anlatamam sana tek skintim da kiskanclikti. Resmen kafese koyasim gelirdi eski erkek ardsimi ama cok dua ettm su kiskanclik gitsin die icimden ve kabul olfu cok sukur ve smdi hep bolr iyiyim gereksiz şeyleri buyutmuorm her konuda kiskanclikta gidnce super oldum sevglmde cok mutly :)) ama benim bide bi taktiğim daha var! Ben sevgiliymisiz gbi bakmıyorum bu olaya o sanki benim kocam ve ben evliligimi cok guzrl yurutmem gerrkior olark goruyorm.. bi skntiylr ksrsilastigimda sevgli gbi trip stmak yerine suan evli olsaydim ne yapardım diorum ve ona gore davranıyorum eee tabi evli olunca daha bi alttan aliosn minik seyleri takmiosun esini dusunuosun vs. :)) bide erkekleride anladim az cok onlar bizm gbi ufak seyleri takmiyotlst ve kesinlikle ince seyleri fusunmuorlar.. bizm gbi iclerinde biriktirmiyorlar bi sorun varsa direk söylerler. . Ayrıca bole imali imali konuşmazlar hani biz yaparz ya imali konusup anlamalarini bekleriz yada gunlerce soguk davranırzki anlasinlst ama anlamazlar genelde işte gerçekten anlamiyorlar.. brn bunu kesinlikle anladim ve olr davranıyorum bisry varsa beni rahtsiz eden onaguzelce direk söylüyorum. Hiccc ole gunlrrce uzulme icine kapanma vs yok bi beklenti yok anlasin die soyluorum ofa anlayisla dinleyip onaylio dusuncelerini soluor ve bitio oh beee hakikaten erkekler gicik kapio bizm bu hareketlerimizden bazen diorm ki hakkaten oyleyiz ne geregi var gunlerce trip atmanin dimi olr yada bolee bariscaz bide insan hakikaten soguyor.. anlamiosunuz basta ama gittikce tartışmalar cogalior eskiden 1 gun surerken tribiniz 2 ye cikior 3e cikiior bi bakmissinz bi hafta konuşmuyorsunuz ve artk sevglinizde bise demior cnku alisio sizsizlige zamanlada soguma basliyor.. ne kdr tartisirsan devami gelior buna bir dur dicrksin o zaman bi bakiodun ayda bi ufak bi tartisma o kdr sonra da huzurlu bi iliski :)) emin ol sevgilin cok anlayisli sevmeyrn erkek katlanmaz bolr şeylere ona çaktırmadan sana anlattigim gibi düşün vr oylr davran sadece 2 hafta yap ama doğal davran.. gor bak nasl olcak. Tam kizcaksn bu sozleri hatirla bikre de deki amaaaan bunun icin mi uzulcrm yaaa de ben keyfime bakcam de inatls kendinle insllah gecer yavas yavas..

Ayrica neden uyumasina sinirlenisun? Yani calisiyormusun bilmiyrm da dusun ki sabah kalkiosun taa aksama kdr calisiosun evr geliosun yorgunsun eee ymk dus vd derken gelio saat geceye. Uykun geldi cok kotu dekilde ama bide sevgilimi goreyim sesini duyayimda mutlu uyuyayim diyosun bi basliosn konusmaya ki ne gor. Her lafina alinio kusuyo uykun vsr diede sana kiziyor. Ne yaparsin? Sende uzulmezmisin ya sevgilim beni düşünmüyormu hic uyumami istrmiyor uykumu alip ise oyle gitmemi istemiyor diye? Ne kadar uzucu degilmi. Iste biz bunu yapioruz malesef. Ya bazilari nelerrrr yapior nelerrrrrrr bizmkilrr masum evden ise isten eve bikac saatlik uykulari var hrm uykularindan ediyoruz hemde moral bozuyoruz iyimi? Istemezmisin sevgilin uyusun güzelce uyandignda uykusunu bi nebzede olsa almis olsun oyle isine gitsin ki butn gun sarhoş gbi dolanmasin. Ama sen buns musaade etmiosun iste ve trip atiosun vede o buna katlanio sen dusn artk :)) bende oyleydim ama hatalarimin farkina vardim insallah sende boyle dusunmryr baslarsin icin rahat eder.. cunku sadece okumakla olmax gercektrn boylr dusunmen lazim icten ki rahat edebilesin buda biraz zaman alabilir tbiki ama en azindan kufur ve uyku konusunu boyle düşünüp halledersen zatrn bircok tartışmayı engellemis olursun :) ve en onemlisi madem bu kdr kendini dusunuosun, bunları yapta kendini mutlu et inan kus gibi olacaksın ve tbi sevgilinde :)) bi sknti olursa yaz ben yardm ederim cnm bu durumdan kurtulmana insallah :)))

Bence gereksiz tepki vermissin. Biz kadinlar boyleyiz iste erkek sinirliyken susmasini bilceksin ki o sinirden sanada pay cikmasin. Bunu niye mi soyluyorum benim nisanlimda sinirli degildir ama arasira bazi seylere sinir olsun gelir acisini benden cikarir cunku nazi sadece bana gecer anlatirda anlatir ben benim ne sucum var derdim onceleri simdi tamam hayatim haklisin bosver takma kafana derim. Inanirmisin arasira olan sinirlerinde artik hic kavga etmiyoruz.

Bence sevgilini ara konus eger seviyorsan.

Cnm cok uykum geldi ben yatiorum yarin musit olduğumda girer okurm yazdiklarini hadi allaha emanet olun kizlar :*

Ay gerçekten bayıldım ya.
Adamı hayattan bezdirdim canım ya. Elinde olmayan şeylere bile bin laf söyleyip kızıyorum. Bana bugün beni yıllardır tanıyorsun sen olmasan böyle şeylere asla katlanamazdım adın gibi biliyorsun ama ben sana çok aşığım sensiz yapamam dedi. Ben hala istemezsen katlanma yok şöyle yok böyle.. Yani benim konu başlığımı o alıp böyle konu açsa valla çok haklı. Canım ben de benimkine "kocişiim" diyorum arada.
Ne kadar ayıp deiyormuşum kendimden utandım. Senin gibi olmak gerek. Adamın tek uykusuna değil her şeyine laf ediyorum. Yemesine, içmesine, arada yaptığı halı saha maçına. Daha neler neler. Şu an beni bıraksa ona kul köle olacak, onu yıllardır unutmamış kızlar olduğunu da biliyorum.
Kesinlikle düzelmeliyim. O kıskançlık bende de var. Aslında rahat bıraksam ne kadar iyi olur ya.. Ailesiyle gittiği yerlere bile karışıyordum. Ne kadar ayıp etmişim ya..
Seninki çok şanslı valla. Nasıl başardın böyle? Hem senin de kafan çok rahattır. Ne zamandır görüşüyorsunuz canım?

Canım çok haklısın ya. Adam geldi bana sığındı bir de ben yaptım yapacağımı. Barıştık çok şükür. Keşke biz de hiç kavga etmesek. Sürekli sorun çıkarıyorum. Aslında ona asla kıyamam. O benim her şeyim.. Neden böyle yaptığımı bilmiyorum. Nasıl onu böyle kırarım nasıl onu üzerim? Canımın canına zarar veriyorum. Ayrıca sevmek ne kelime ona o kadar aşığım ki tüm hücrelerimde hissediyorum resmen.

Son düzenleme:

Tamam sensin falan demesi cok sacma ve çocuksu ama sizde fazla tepki vermişsiniz gibime geldi ki bende nefret ederim kufurden birisi yanimda kufur ettimi soyle agzinin ortasina cok afedersiniz indiresim gelir o derece.. ama buyuk ihtimal sevgiliniz arkadas ortaminda kufurlu konusurken sizin yaninizda dikkat ediyor ama cok sinirli oldugu icin o an onu dusunememistir bide sizin onu sakinlestirmeniz gerekirken cok cikismissiniz oan onu sakinleştirip daha sonralarda rahatsiz oldugunuzu soyleyebilirdiniz kizmak icin yanlis zamani seçmişsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…