Bu yaptığı terbiyesizlik!

Konuyu başındn okudum. Gidiyorum demiştiniz son durum nedir acaba merak ettim canım

Canııııımmm gittim şimdi eve geldim daha. Gittiğimde daha çalıştığı yer kapanmamıştı oturdum bekledim hoşgeldin falan dedi zaten ciddi bir yer olduğu için normalde de öyle konuşuruz. Sonra çıktık yolda belimi tuttu ama hiç konuşmadık. Dolmuşa bindik yine konuşmadık. Yani ben de konuşmuyorum o da ben yüzümü
Hep pencere kenarına döndüm. Ona hiç bakmadım sonra omzuma başını koydu. Ben de elimle yüzünü okşadım. Sarıldı sonra.
Onlara gittik yemek yedik azıcık ve çok sevdiği yemeği bana yedirdi. Bol bol sarıldı. Ben de uzun uzun kokladımmmm. Yarın da görüşeceğiz canımmmmm.

konuşmayalım bundan sonra gibi bir mantık bir ilişkide nasıl olabilir bilemedim, tipik bir aşırı tepki, benim dediğim olacak tepkisi. bilmiyorum, arada küfür iyidir, insan sinirlerini boşaltıyor.

okadar sert tepki vermek yerine sakinleşince biraz kibar bir dille uyarmalıydın..küfürü asla kabul etmem ama eşimin sinirli anında da ona ahlak dersi vermem..zaten adamın burnundan duman çıkarken bi de benim çıkışmam ağır gelir..o yüzden musait bir zamanda net bir dille söylerim..

konuşmayalım bundan sonra gibi bir mantık bir ilişkide nasıl olabilir bilemedim, tipik bir aşırı tepki, benim dediğim olacak tepkisi. bilmiyorum, arada küfür iyidir, insan sinirlerini boşaltıyor.

Oluyormuş işte. Ayıp ettiğimin sonradan farkına vardım yani kaç yıllık sevgilime öyle demek hoş olmadı.

Artık ben de senin yaptığın gibi yapacağım.

Tamam sensin, demek. Tamam buyuk sensin, hakli sensin demek. Buna takilmanizi anlamadim ama kufretmesine karsi olabilirsiniz tabii ki.

Tam olarak neye 'sensin' dedi?
Ve bu kadar takılmayın, size küfretmemiş ki. Ömrü hayatında ağzına küfür almamış erkek tanımıyorum ben, olur öyle şeyler, sinirlendiğimde ben bile bazen söylenirim kendi kendime =) Adam zaten sinirli, bir de siz üstüne gidip yok küfretme yok bilmem ne diyorsunuz. Böyle durumlarda destek olup sakinleştirmek gerektiğini veya uzaklaşmak gerektiği kanaatindeyim.
Kusura bakmayın ama bu davranışınız bana yeğenimin ayağını yere vurup 'bana oyuncak almamazlık yapamazsın' deyişini hatırlattı =)

Sana tek tavsiyem bu takintindan kurtul cunku sen hatalisin cocuk sinirlenmis birinr kufrediyor beklicrksin icini doksun rahatlasin senin yapman gereken bu.. ha kizcaksanda sinirinin gectigi zamanda tatli dille soyliceksin, onun sinirli aninda daha da ustune gitmiceksin.. dua et sana fa kufr etmemis yani erkekler hiccccc takmaz canim sinirliyse her turlu kufreder ve siz smdi sevgilisiniz die dikkat eder ama evlilikte omur boyu bir erkek sirf sen sevmiosyn die kufredemicekse buna katlanmaz ve bir sure sonra kufretmeye baslicak sinirlendiginde.. sana soylerse sinirlenmekte haklisn ama baskasinaysa bosver neyi takiosun ya biz bile kiz olarak sinirlenince kufur ediorkeb erkekler nie etmesin.. sen smdi dikkat ediosun ama zamanla alisacaksin ayrıca iliskide kendini dusunme canim sadece karsindakini de dusun o cocuk o an sibirlenmis ya kufredecek kdr sinirlenmisse senin yapman gereken ne sevgili olarak? Üstüne gitmek mi yoksa sakinlestirmek mi? Tbiki onun sinirlenmesine uzuleceksin sonra sakinledtireceksin sonrasinda ise hayatim bak kufr ettin hosuma gitmedi anliorm sjirliydin ama biraz daha tutsan kendini gbi tatli dille uyar.. isterse 50 kere yapsin uyar yinede bikmadan cunki sinirliyken yapior ve uyarilarini unutmasi gayeettttt dogal bisey bunu lutfen düşüncelerine enjekte et yoksa kufursuz birini bulman imkansiz..

Ayrica bazilari kufr etmez ama ortaligi yikar doker kirar kimisi birini dover kimisi cekip gider tek basina saatlerce ortaliktan kaybolur smdi hangisi daha ii? Ben valla iki kufr edip sakinlescekse kufr etsin isterim ne oraya buraya saldirsin nede ortaliktan kaybolsun isterim tbi dusunce meselesi yinede sen bilirsin ama bole drvam edersen mutsuz olcak olan kisi sensin bunu bil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam sensin demek sen haklisin gibi bisey. Hatta bildiğim kadariyla he he sen haklisin gibi kullabilip konuyu kapatmak için söylenir. Sana o hakaretler sensin demek istememiş o kesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ellerine sağlık aslında söylediklerin çok mantıklı. Yanlış yaptım öyle davranarak. Barıştık çok şükür. Haklısın ya kusursuz birini bulmak imkansız sanırım. Ben kusursuz yapmaya çalışıyorum, yanlış yapıyorum.

Beni çocuk birine benzetmeniz sinir bozucu oldu. Sizinle aynı fikirdeyim artık. Sakinleştirmemekle ayıp ettim. Bana tamam sen haklısın sus artık demek istedi öyle diyerek. Çok sinirlendim ben de.

Canım benim ona sinirlendim zaten. Beni susturmaya çalıştı. Kendimi çok değersiz hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…