- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Benimki nadir ediyor ama hani ben rahatsız olduğum için batıyor. Mutluysan sorun yok canım. Kocan sinirini öyle atıyor belli ki. :)
Malesef öyle tatlım ama Allahtan bana değil kendi kendine küfür ediyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuyu başındn okudum. Gidiyorum demiştiniz son durum nedir acaba merak ettim canım
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Çok sevindim senin adına canım.senin böle yapman hosuna gitmiş bence :)
konuşmayalım bundan sonra gibi bir mantık bir ilişkide nasıl olabilir bilemedim, tipik bir aşırı tepki, benim dediğim olacak tepkisi. bilmiyorum, arada küfür iyidir, insan sinirlerini boşaltıyor.
okadar sert tepki vermek yerine sakinleşince biraz kibar bir dille uyarmalıydın..küfürü asla kabul etmem ama eşimin sinirli anında da ona ahlak dersi vermem..zaten adamın burnundan duman çıkarken bi de benim çıkışmam ağır gelir..o yüzden musait bir zamanda net bir dille söylerim..
Aa biz de Adanalıyız canım.
Tam olarak neye 'sensin' dedi?Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Aaa neresinden :)
İşte o zaman küfür normal :)
Sana tek tavsiyem bu takintindan kurtul cunku sen hatalisin cocuk sinirlenmis birinr kufrediyor beklicrksin icini doksun rahatlasin senin yapman gereken bu.. ha kizcaksanda sinirinin gectigi zamanda tatli dille soyliceksin, onun sinirli aninda daha da ustune gitmiceksin.. dua et sana fa kufr etmemis yani erkekler hiccccc takmaz canim sinirliyse her turlu kufreder ve siz smdi sevgilisiniz die dikkat eder ama evlilikte omur boyu bir erkek sirf sen sevmiosyn die kufredemicekse buna katlanmaz ve bir sure sonra kufretmeye baslicak sinirlendiginde.. sana soylerse sinirlenmekte haklisn ama baskasinaysa bosver neyi takiosun ya biz bile kiz olarak sinirlenince kufur ediorkeb erkekler nie etmesin.. sen smdi dikkat ediosun ama zamanla alisacaksinayrıca iliskide kendini dusunme canim sadece karsindakini de dusun o cocuk o an sibirlenmis ya kufredecek kdr sinirlenmisse senin yapman gereken ne sevgili olarak? Üstüne gitmek mi yoksa sakinlestirmek mi? Tbiki onun sinirlenmesine uzuleceksin sonra sakinledtireceksin sonrasinda ise hayatim bak kufr ettin hosuma gitmedi anliorm sjirliydin ama biraz daha tutsan kendini gbi tatli dille uyar.. isterse 50 kere yapsin uyar yinede bikmadan cunki sinirliyken yapior ve uyarilarini unutmasi gayeettttt dogal bisey bunu lutfen düşüncelerine enjekte et yoksa kufursuz birini bulman imkansiz..
Ayrica bazilari kufr etmez ama ortaligi yikar doker kirar kimisi birini dover kimisi cekip gider tek basina saatlerce ortaliktan kaybolur smdi hangisi daha ii? Ben valla iki kufr edip sakinlescekse kufr etsin isterim ne oraya buraya saldirsin nede ortaliktan kaybolsun isterim tbi dusunce meselesi yinede sen bilirsin ama bole drvam edersen mutsuz olcak olan kisi sensin bunu bil
Tam olarak neye 'sensin' dedi?
Ve bu kadar takılmayın, size küfretmemiş ki. Ömrü hayatında ağzına küfür almamış erkek tanımıyorum ben, olur öyle şeyler, sinirlendiğimde ben bile bazen söylenirim kendi kendime =) Adam zaten sinirli, bir de siz üstüne gidip yok küfretme yok bilmem ne diyorsunuz. Böyle durumlarda destek olup sakinleştirmek gerektiğini veya uzaklaşmak gerektiği kanaatindeyim.
Kusura bakmayın ama bu davranışınız bana yeğenimin ayağını yere vurup 'bana oyuncak almamazlık yapamazsın' deyişini hatırlattı =)
Tamam sensin demek sen haklisin gibi bisey. Hatta bildiğim kadariyla he he sen haklisin gibi kullabilip konuyu kapatmak için söylenir. Sana o hakaretler sensin demek istememiş o kesin
Yeni okuma fırsatım oldu. Sevindim barışmanıza :))
Leyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?