Bu yaptığı terbiyesizlik!

Canim sende seninle konusmak istemiyorum artik demisin cocuk bunu deseydi bide oyle dusun sen soyluyosun sinirliymis sende sinirli olsan boyle tepki vermen normal olurdu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptığını eleştirdiğin içine gücüne gitmiş olabilir.
Eleştirirken sanırım biraz kırıcı davrandım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Ben çok gururluyumdur o da öyle. Şimdi mesaj atınca sanki hep benim alttan almamı isteyecek gibi "saçma" bir düşünceye kapılıyorum. Bunca zaman beni alttan almalarını, sakinleştirmelerini göz ardı ederek. Sanırım ben ayıp ediyorum.

Sanırım bu defa bir adım atmalıyım. Ne dersin canım?

Sanırım bu defa bir adım atmalıyım. Ne dersin canım?

Bence mesaj at canim guru yapilcak bisey yok ne kaybedebilirsinki seni tersliyicegini yada kircagibi sanmiyorum bence at mesaj al gonlunu cunku biraz fazla tepki vermisin o orda sinirliyken belki senden bi destek bekledi sende boyle yapinca kirilmistir

Zaten sinirli ve o an sıcağı sıcağına sinirini sizinle paylaşan insana çok aşırı tepki vermişsiniz. Böyle şeyler için üstüne gitmek bağırıp çağırıp kavga çıkarmak ters etki yapar bence.
Ve şuan belki morali bozuk size dert anlatıyordu ama dinlemediniz, bi dinleyin bırakın dökseydi içindekileri..
Tamam sensin de şuan da sosyal medyada yoğun olmak üzere kullanılan ' he he öyle su artık' anlamına gelen bir geçiştirme kalıbı. Kötü bişey yok.. Sinir anında söylenir normal.

Bana "Çok gerginim beni daha çok geriyorsun böyle yaparak" dedi. Ben üzerine gittim. Evet, ona destek olmalıydım. Bunu sizin sayenizde fark ettim, ne kadar teşekkür etsem az. Ona destek olmam gerekirken kendi istediğimin olması için sert çıkıp bencillik yapmışım..

Onu dinlemeliydim, sinirini anlayışla karşılamalıydım. Çok haklısın. Çok net görüyorum her şeyi şu an. Yine de o söylediği lafı kabul etmiyorum yani baya ayıp etti o da. Sanırım hatam var.

Olsun canim bunu anlaman bile guzel alirsin gonlunu :)

sevgilinizin cevabını saygısızca bulmanızı anlıyabiliyorum ama sizin karşılığınız daha saygısızca olmuş..

Küfür konusunda ise haklısınız. Daha iyi bir zamanlama ile tavrınızı belli etmeliydiniz.

Onu dinlemeliydim, sinirini anlayışla karşılamalıydım. Çok haklısın. Çok net görüyorum her şeyi şu an. Yine de o söylediği lafı kabul etmiyorum yani baya ayıp etti o da. Sanırım hatam var.

Şuan arayıp veya mesaj atıp küfür etmen beni gerçekten itiyor, yanında olmak istiyorum. oturup konuşalım mı akşama doğru? diyin bence. en mantıklsıı bu gibi. o sinirliydi sizde abartmışsınız ama orta yolu bulmak kolay gibi duruyor.
iyi şanslar..

Belli ki sizde o sinirle yanlış anlamışsınız. Açıkcası ben olsam mesaj atmıştım zaten çoktan. Bekleyin gece iyi geceler mesajı atarsınız. Belki o zamana kadar ondan bir adım gelir. Gelmezse de dediğim gibi gece yatarken iyi geceler mesajı atabilirsiniz. "Küs olarak yatmak istemiyorum. İyi Geceler" benim yazacağım mesaj olurdu.

Sabah beni günaydın diyerek uyandıracağını tahmin ediyordum. Sabah bir uyandım, mesaj yok. Belki bir adım gelir. Genelde ona iş çıkışında sürpriz yaparım. Belki gelir diye düşünüyordur. Gitmeli miyim?

Çok teşekkürler. Bir ara konunuzu hatırlıyor gibiyim zor günler geçiriyorsunuz. Size de iyi şanslar, hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım benim.

Öyle bir imkanınız varsa gidin tabi. Yüzyüze konuşmak daha iyi olur.

Nadiren küfreden birisinin ki birinin yüzüne de değil, çocukların yanında da veya kavga anında yüzüne de söyleyebileceği fikri bana çok saçma geldi. Sadece bunu çok normalleştirmiş biri bunu genele dönüştürebilir.
Bir de sevgilin bence hıhı diyerek hafif ve Olgun bir tepki vermiş bence.

öfke kontrol edilemeyecek bir sey. eger kufur etmek o an onu rahatlatacaksa etsin. size itici gelebilir ama o an kendisini rahatlatmasi lazim. Zaten sinirliymis daha da sinirlendirmissiniz. bence sevgilinizde hata aramayin. kufretme demeden once neyin var, sakin ol.. diyebilirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…