- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Canım şu an vicdan azabı duydum, üzüldüm. Bana "tamam sensin" demesi saygısızlık. Dünden beri mesaj atmaması ise extra üzücü. Konuşmak istemiyorum bundan sonra dedim sinirle. Mesaj atmadı. Ne yapmalıyım, bilmiyorum.
Eleştirirken sanırım biraz kırıcı davrandım. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Ben çok gururluyumdur o da öyle. Şimdi mesaj atınca sanki hep benim alttan almamı isteyecek gibi "saçma" bir düşünceye kapılıyorum. Bunca zaman beni alttan almalarını, sakinleştirmelerini göz ardı ederek. Sanırım ben ayıp ediyorum.Yaptığını eleştirdiğin içine gücüne gitmiş olabilir.
Canim sende seninle konusmak istemiyorum artik demisin cocuk bunu deseydi bide oyle dusun sen soyluyosun sinirliymis sende sinirli olsan boyle tepki vermen normal olurdu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım bu defa bir adım atmalıyım. Ne dersin canım?
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bence mesaj at canim guru yapilcak bisey yok ne kaybedebilirsinki seni tersliyicegini yada kircagibi sanmiyorum bence at mesaj al gonlunu cunku biraz fazla tepki vermisin o orda sinirliyken belki senden bi destek bekledi sende boyle yapinca kirilmistir
Zaten sinirli ve o an sıcağı sıcağına sinirini sizinle paylaşan insana çok aşırı tepki vermişsiniz. Böyle şeyler için üstüne gitmek bağırıp çağırıp kavga çıkarmak ters etki yapar bence.
Ve şuan belki morali bozuk size dert anlatıyordu ama dinlemediniz, bi dinleyin bırakın dökseydi içindekileri..
Tamam sensin de şuan da sosyal medyada yoğun olmak üzere kullanılan ' he he öyle su artık' anlamına gelen bir geçiştirme kalıbı. Kötü bişey yok.. Sinir anında söylenir normal.
Bana "Çok gerginim beni daha çok geriyorsun böyle yaparak" dedi. Ben üzerine gittim. Evet, ona destek olmalıydım. Bunu sizin sayenizde fark ettim, ne kadar teşekkür etsem az. Ona destek olmam gerekirken kendi istediğimin olması için sert çıkıp bencillik yapmışım..
Canım dediğim gibi tamam sen haklısın sus demek istedi. Çünkü bu cümle karşındaki insanı susturmak için söylenir. Ona çok iticisin ve tamam sensin cümlesi çok ergence bile dedim. Ben de ona saygısızlık yapmışım yeni fark ediyorum.
Onu dinlemeliydim, sinirini anlayışla karşılamalıydım. Çok haklısın. Çok net görüyorum her şeyi şu an. Yine de o söylediği lafı kabul etmiyorum yani baya ayıp etti o da. Sanırım hatam var.
sevgilinizin cevabını saygısızca bulmanızı anlıyabiliyorum ama sizin karşılığınız daha saygısızca olmuş..
Küfür konusunda ise haklısınız. Daha iyi bir zamanlama ile tavrınızı belli etmeliydiniz.
Olsun canim bunu anlaman bile guzel alirsin gonlunu :)
Haklı olabilirsiniz. Zaten küfürü kesinlikle bana yönelik değildi sinirlendiği kişiye yönelikti. Ben onu sert dille uyarınca bana "tamam sensin" dedi. Ben de çok sinirlendim ve bundan sonra konuşmayalım dedim. Ne yapmalıyım? Mesaj atmalı mıyım? Kendisi atmadı. Günaydın bile yazmadı. Bu çok kötü bir boşluk oldu.
Belli ki sizde o sinirle yanlış anlamışsınız. Açıkcası ben olsam mesaj atmıştım zaten çoktan. Bekleyin gece iyi geceler mesajı atarsınız. Belki o zamana kadar ondan bir adım gelir. Gelmezse de dediğim gibi gece yatarken iyi geceler mesajı atabilirsiniz. "Küs olarak yatmak istemiyorum. İyi Geceler" benim yazacağım mesaj olurdu.
Şuan arayıp veya mesaj atıp küfür etmen beni gerçekten itiyor, yanında olmak istiyorum. oturup konuşalım mı akşama doğru? diyin bence. en mantıklsıı bu gibi. o sinirliydi sizde abartmışsınız ama orta yolu bulmak kolay gibi duruyor.
iyi şanslar..
Çok teşekkürler. Bir ara konunuzu hatırlıyor gibiyim zor günler geçiriyorsunuz. Size de iyi şanslar, hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım benim.
Sabah beni günaydın diyerek uyandıracağını tahmin ediyordum. Sabah bir uyandım, mesaj yok. Belki bir adım gelir. Genelde ona iş çıkışında sürpriz yaparım. Belki gelir diye düşünüyordur. Gitmeli miyim?
Öyle bir imkanınız varsa gidin tabi. Yüzyüze konuşmak daha iyi olur.
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?