Bu yaptığı terbiyesizlik!

Öyle demeliydim. Böyle yaparak beni daha çok geriyorsun dediğinde üzerine gitmemeliydim ama bana tamam sensin gibi bir şey kullanmamalıydı. Ondan sonra zaten kan beynime sıçradı onunla bir daha konuşmak istemediğimi söyledim. Konuşmuyoruz.

gergin bir is hayati var sanirim. bence guzel bir surprizle gonlunu alabilirsin. hem araniz duzelmis olur hem biraz olsun gergin is hayatindan uzaklasmis olur. ikinize de iyi gelir diye dusunuyorum.

Adam zaten sinirliymis. Keske ustune gitmeseydin. Sen onu yatistirmaliydin. Sakinlesince kufur etmemesi icin uyarmaliydin. Bence gonlunu almalisin.

gergin bir is hayati var sanirim. bence guzel bir surprizle gonlunu alabilirsin. hem araniz duzelmis olur hem biraz olsun gergin is hayatindan uzaklasmis olur. ikinize de iyi gelir diye dusunuyorum.

Hatalı benim ve ben adım atmalıyım di mi? Akşam iş çıkışına gideyim sürpriz yapayım.

Dün elimi yaktim mesela.. o sinirle oyle bir kufur etmisim ki sonradan farkettim ben de kufur sevmem kim sever ki.. ama daha gecen gun hocamiz bunun muhabbetini yapti. Kufur edildiginde psikolojik olarak rahatlama saglaniyormus bu bilimsel olarak kanitlanmis. Ben de cok sinirlenip kufur ettigimde rahatliyorum mesela. Ama insan bunu aliskanlik haline getirmemeli. Toplum icinde ozellikle cok cok itici.. insan kendini dizginlemeyi bilmeli.. ve sevgiliniz de size saygi gostermeli elbette ama siz de anlayis gostermelisiniz ben tepkinizi abartili buldum.

Son düzenleme:
Adam açıkça ben böyle bir ortamda büyüdüm, diyip kufur ediyor sinirlenince.
Siz de ben küfürü kabul edemem diyorsunuz.
Bence o kufru kabul edecek birini, siz de küfür etmeyecek birini bulun.
Benim esim sinirlerimin asla dayanamayacagi bir ortamda calisiyor ve haliyle küfür eder bazen.
Ben duymazdan gelirim, cunku ben de bazen soverim..

En nefret ettiğim şeydir asla tahammül edemem tamam sensin nedir ya valla yazarken bile sinirlendim hıhı ok falanda deseymiş

Adam zaten sinirliymis. Keske ustune gitmeseydin. Sen onu yatistirmaliydin. Sakinlesince kufur etmemesi icin uyarmaliydin. Bence gonlunu almalisin.

Haklısın canım. Sanırım biraz hatalı davrandım. Sayenizde fark ettim. Yoksa gurur adı altında günlerce konuşmayacaktım.

Madem beni arama dedin bence sen ilk adım atan olma sürekli her kavgadan sonra senin dayanamıcanı anlayıp ilk adımı hep sen atmış olursun yaptığın yanlış insan sinirlenince bazen karşısındakini öldürmek dahi istiyo deil küfür yani bundan sonra böle şeylere mahal verme ama aramada ayana gitmede o mutlaka senin gelmediğini görünce gelir yanına yanına gelince naz yapma kendininde hatalı oldunu ona mutlaka söyle ve barış uzatma ama şimdi sen gidersen hep gidersin emin ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım, mesela çift olarak buluştuğumuz ortamlar oluyor. Orada biri küfür edince benim sevmediğimi bildiği için özür diliyor. Benimki sevmediğimi biliyor sinirli de olsa etti ona çok sinirlendim. Hıhı falan deyince de kendimi çok değersiz hissettim.

Canım biz 3 yıldır görüşüyoruz. Bundan önce hep o alttan aldı, o aradı. Bana bir ara benim de sevilmeye alttan alınmaya hakkım var dedi. Yani bilemiyorum. Hatalı bensem belki adım atmalıyım diye düşündüm.

Evet canım onu sakinleştirmeyip daha da üzerine gitmekle, çok iticisin demekle sanırım ayıp ettim.

Bence biraz abartmışsınız. Ben de aşırı tepki veririm küfüre, ama erkek arkadaşım sürekli erkeklerle çalışıyor, şantiyede gece gündüz. O sebeple bişey diyemiyorum. Tamam sensin genelde konunun uzamaması için söylenen bir kalıptır, kardeşimle tartıştığımda sürekli bana tamam sensin derdi, hatalı biliyor ve tartışmanın uzamamasını istiyor. Bence o kadar abartma, en kibar dediğin erkek bile küfrediyor, ayda yılda bir ağzından kaçırmasını çok büyütme, eğer onun dışında probleminiz yoksa.

Zaten diyorum ya hani ona haksızlık edemem çok sinirlendiğinde nadir küfür eder. Ben de her defasında sanki idamlık suç işlemiş gibi bağırıp çağırıp kızıp suçlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…