- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
öfke kontrol edilemeyecek bir sey. eger kufur etmek o an onu rahatlatacaksa etsin. size itici gelebilir ama o an kendisini rahatlatmasi lazim. Zaten sinirliymis daha da sinirlendirmissiniz. bence sevgilinizde hata aramayin. kufretme demeden once neyin var, sakin ol.. diyebilirdiniz.
Öyle demeliydim. Böyle yaparak beni daha çok geriyorsun dediğinde üzerine gitmemeliydim ama bana tamam sensin gibi bir şey kullanmamalıydı. Ondan sonra zaten kan beynime sıçradı onunla bir daha konuşmak istemediğimi söyledim. Konuşmuyoruz.
gergin bir is hayati var sanirim. bence guzel bir surprizle gonlunu alabilirsin. hem araniz duzelmis olur hem biraz olsun gergin is hayatindan uzaklasmis olur. ikinize de iyi gelir diye dusunuyorum.
Hatalı benim ve ben adım atmalıyım di mi? Akşam iş çıkışına gideyim sürpriz yapayım.
Merhaba, bir derdimi paylaşmak istiyorum.
Sevgilimi anlatmıştım, diğer konumu bilen bayanlar olduğunu düşünüyorum.
Neyse, konuya geçmek istiyorum. Ben küfürden nefret eden bir insanım. Hiç mi duymuyorsunuz derseniz duyuyorum tabi ki arada abimin, amcamın ağzından falan yani aynı ortamda bulunduğum insanlar küfürlü konuşulabiliyor. (Tabi ki bana karşı değil yanlış anlaşılma olmasın.)
Dün işten çıktı, sinirliydi. Bir durum oldu baya öfkelenmişti. Sonra o öfkelendiği kişiye küfür etti. Ben de çıldırdım. Sana küfür etme demedim mi, ben duymak istemiyorum, terbiyesizlik bu, bana çok itici geliyor falan cümleleri dizdim. Bana verdiği cevap resmen beni şok etti. Yani tokat yesem sanırım o kadar şok olurdum. "Tamam, sensin" dedi bana! Ben de seninle konuşmak istemiyorum artık dedim. Mesaj atmadı. Konuşmuyoruz dünden beri. Neler oluyor, anlamıyorum. Nasıl bunu söyler aklım almıyor. Bu çok ayıp. Kendimi çok değersiz hissettim.
Aramızda gün içinde ya da önceki haftalardan kalan bir sorun yoktu. Çok iyiydik. Seven insan böyle der mi? Böyle kırar mı? Ben mi çok tepki veriyorum? Akıl, akıldan üstündür derler. Fikirlerinizi bekliyorum.
gergin bir is hayati var sanirim. bence guzel bir surprizle gonlunu alabilirsin. hem araniz duzelmis olur hem biraz olsun gergin is hayatindan uzaklasmis olur. ikinize de iyi gelir diye dusunuyorum.
Adam zaten sinirliymis. Keske ustune gitmeseydin. Sen onu yatistirmaliydin. Sakinlesince kufur etmemesi icin uyarmaliydin. Bence gonlunu almalisin.
Onu duyunca resmen damarlarım çekildi. Sinirden ortalığı dağıtma isteği duydum. Telefonu kıracaktım ya.En nefret ettiğim şeydir asla tahammül edemem tamam sensin nedir ya valla yazarken bile sinirlendim hıhı ok falanda deseymiş
Çok sağ ol canım benim. :) Artık o tamam sensin lafını da barıştıktan sonra ödetirim. :)bana gore siz hatalisiniz ama halledileyecek bir sorun degil. hayat birbirimizi kirmak icin cok kisaaa, gidin bu aksam :)
Onu duyunca resmen damarlarım çekildi. Sinirden ortalığı dağıtma isteği duydum. Telefonu kıracaktım ya.
Nadiren küfreden birisinin ki birinin yüzüne de değil, çocukların yanında da veya kavga anında yüzüne de söyleyebileceği fikri bana çok saçma geldi. Sadece bunu çok normalleştirmiş biri bunu genele dönüştürebilir.
Bir de sevgilin bence hıhı diyerek hafif ve Olgun bir tepki vermiş bence.
Bende aynı şekilde tepki veririm o konuda insan deliriyo birden benimde basıma bikere bu tarz bişey geldi o kadar sert oldu ki tepkim bidaha asla tekrarlanmadı
Madem beni arama dedin bence sen ilk adım atan olma sürekli her kavgadan sonra senin dayanamıcanı anlayıp ilk adımı hep sen atmış olursun yaptığın yanlış insan sinirlenince bazen karşısındakini öldürmek dahi istiyo deil küfür yani bundan sonra böle şeylere mahal verme ama aramada ayana gitmede o mutlaka senin gelmediğini görünce gelir yanına yanına gelince naz yapma kendininde hatalı oldunu ona mutlaka söyle ve barış uzatma ama şimdi sen gidersen hep gidersin emin ol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öfke kontrol edilemeyecek bir sey. eger kufur etmek o an onu rahatlatacaksa etsin. size itici gelebilir ama o an kendisini rahatlatmasi lazim. Zaten sinirliymis daha da sinirlendirmissiniz. bence sevgilinizde hata aramayin. kufretme demeden once neyin var, sakin ol.. diyebilirdiniz.
Ben onunla artık konuşmak istemediğimi söyledim..
Aslında tepkim mi fazla diye düşündüğüm için sizlerin fikrini almak istedim ama bir yandan tamam sensin cümlesi aklımdan çıkmıyor. Inkar edemem küfürlü konuşan biri değil çok sinirlendiğinde arada ediyor ki bana asla etmez. Kırıcı söz dahi söylemez. Eğer benim tepkim aşırı ise psikolojik destek almayı düşünürüm çünkü verdiğim tepkiler genelde böyle ve işin kötüsü bana aşırı gelmiyordu.
Dün elimi yaktim mesela.. o sinirle oyle bir kufur etmisim ki sonradan farkettimben de kufur sevmem kim sever ki.. ama daha gecen gun hocamiz bunun muhabbetini yapti. Kufur edildiginde psikolojik olarak rahatlama saglaniyormus bu bilimsel olarak kanitlanmis. Ben de cok sinirlenip kufur ettigimde rahatliyorum mesela. Ama insan bunu aliskanlik haline getirmemeli. Toplum icinde ozellikle cok cok itici.. insan kendini dizginlemeyi bilmeli.. ve sevgiliniz de size saygi gostermeli elbette ama siz de anlayis gostermelisiniz ben tepkinizi abartili buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?