Bu yaptığı terbiyesizlik!

Çok şükür canım bunun dışında yok. Sadece biraz sözünü dinlemem için ısrarı ve ve takım aşkı dışında yok gibi. :)

Ben 10 yıllık evliyim ilk sene evt geliyodu özür diliyo falan barışıyoduk ikinci sene böle tartışma falan oldugunda aldırış etmemeye başladı bende gittim barıştık sonra baktım her tartışmada ilgilenmemeye başladı bu arada evlenesiye kadar azından tek küfür duymadıgım insan evlendikten beş yıl sonra sürekli eder oldu neyse konumuza döncek olursak şuan bile kavgalı olsak benden bekliyo bi terapis arkadaşım var o bana ona gittiğin an hata yapmışın haksız bile olsan gitmiyceksinki oda vazgeçilmez görmesin kendini demişti benim için iş işten geçti cnm ondan öyle yazdım yanlış anlama ona heran gidecekmiş izlenimi verip ilgi beklerken aynı zamanda hiç gitmiycek gibi izlenim vermeliymişiz ki bize güvensin ben yapamadım senin için her şey yeni belki sana faydası olur diye yazdım cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca çok geçmiş olsun canım benim. :)

Allah mutlu mesut etsin inşallah. Sanırım iki gönül bir olunca sorunlar aşılır. Ya ben ona hep gidecekmişim gibi izlenim verdim. Ondan memnun olmadığımı bile dile getirdim. Bunlara rağmen çekti beni. Ben olsam asla karışmamazdım. O da katlanacak biri değil yıllardır kimseye eyvallahı olmadı çünkü ortaokuldan beri tanıyorum. Benim için değişti hep fazlasını istedim ama söylediklerine katılıyorum. Bence bunlar evliliğin geneline bakılırsa devede kulak sebepler. Lütfen, çok takılma bunlara. Allah mutlu etsin. :)

Sen tepki verdikçe hiç azalmadı mı küfür etmesi?

Çok şükür canım bunun dışında yok. Sadece biraz sözünü dinlemem için ısrarı ve ve takım aşkı dışında yok gibi. :)
O kadarcıktan bişey olmaz :) Bence hatalı olduğun durumlarda özür dilemeyi bilmelisin. Aşkta gurur olmaz diye düşünüyorum, özellikle hatalıyken. Ayrıca özür dilemen seni asla değersiz biri yapmaz. Kendisi de dile getirmiş zaten ben de arada alttan alınmak istiyorum diye. Bu şekilde ona değerli hissettirebilirsin. Erkekler genelde değerli hissettiklerinde daha fazla değer verir.

Bana zaten "Zaten çok gerginim beni daha çok geriyorsun" dedi. Daha da üzerine gittim. Hatam ile şu an sayenizde yüzleşiyorum, çok teşekkürler.

ara konuş bence yaptığının hoş olmadığını sizinde aşırı tepki vermekle hata yaptığınızı söyleyin bence sonuçta çok sinirlenmiş olabilir tamam sakinleştirmeniz gerekirken çıldırtmışsınız

Ama sanırım benim de hatalarım var.

Olayın iç yüzünü bilemem ama okuduğum kadarıyla onun yaptığının terbiyesizlik olduğunu gördüm ne kadar sinirli olursa olsun çok karşıyım ben küfür falan edilmesine tabi sizde yanlışlarınz olduğunu düşünüyosanız daha dikkatli davranın herşeyden önce konuşarak halletmeye çalışın

Ben onu hep değersiz hissettirdim. Hep memnun olmadığımı dile getirdim. Hayatımı seni memnun etmek üzere kurmuşken sen böyle yapınca yıkılıyorum dedikçe yaptım. Ah ah.. Çok haklısın canım ya. Değişeceğim. Bana katlanmak zorunda değil..

Sinirlendiği kişiye küfür etti. Özür dileyerek söylüyorum p.ç dedi. Ay çıldırdım! Konuşmalıydık bana tamam sensin dememeliydi.

O zaman umarım en kısa zamanda sorunları halledersin, sonucu buradan haber verirsin :)

Saol cnm çok seviyorum ve seviliyorum ilki ikiz sonra bir dogum yaptım bana bi hayat ve sevgisini verdi çok sorunlar yaşadık yaşıyoruzda ve yaşıycaz ne güzel yazıp soruyonuz keşke banada yol gösteren olsaydı ama inan bana geri dönüp neyi silceksin deseler şu taviz olayını siler asla ayana gitmezdim ve şunuda söyleyim üç yıl uzun bi zaman artık evlilik zamanınız gelmiş bence yanında küfür edecek kadar kendine yakın hissediyor yani senden çekinmiyor aslında sevinmelisin dicem abuk kaççıcak ama adam seni sahiplenmiş seni benimsemiş ki yanında rahat bide böyle düşün bi dahakine olaylarda sen sakinleştirmeye çalış en olmadı kızgınken tut öp bakalım beye kızdığını hatırlayacakmı sürekli sinir oldugunda sakin ol biz iyiyiz de mutlaka gözlerine bak yüzünü okşa kavgaya mahal verme kendinden uzaklaştırma işallah benden bile çook mutlu olur bebeklerinizi seversiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Akşam gideyim en iyisi canım. Bana beni daha da geriyorsun dediğinde durmalıydım. Adama saymadığım laf bırakmadım. Tabi ki onun da hataları var ama seninle konuşmak istemiyorum bir daha dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…