- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Bence biraz abartmışsınız. Ben de aşırı tepki veririm küfüre, ama erkek arkadaşım sürekli erkeklerle çalışıyor, şantiyede gece gündüz. O sebeple bişey diyemiyorum. Tamam sensin genelde konunun uzamaması için söylenen bir kalıptır, kardeşimle tartıştığımda sürekli bana tamam sensin derdi, hatalı biliyor ve tartışmanın uzamamasını istiyor. Bence o kadar abartma, en kibar dediğin erkek bile küfrediyor, ayda yılda bir ağzından kaçırmasını çok büyütme, eğer onun dışında probleminiz yoksa.
iyi yapmışsın taviz verme bu tür konularda devamı gelir çünkü. Yaptığı terbiyesizlik
Dün elimi yaktim mesela.. o sinirle oyle bir kufur etmisim ki sonradan farkettimben de kufur sevmem kim sever ki.. ama daha gecen gun hocamiz bunun muhabbetini yapti. Kufur edildiginde psikolojik olarak rahatlama saglaniyormus bu bilimsel olarak kanitlanmis. Ben de cok sinirlenip kufur ettigimde rahatliyorum mesela. Ama insan bunu aliskanlik haline getirmemeli. Toplum icinde ozellikle cok cok itici.. insan kendini dizginlemeyi bilmeli.. ve sevgiliniz de size saygi gostermeli elbette ama siz de anlayis gostermelisiniz ben tepkinizi abartili buldum.
Ben 10 yıllık evliyim ilk sene evt geliyodu özür diliyo falan barışıyoduk ikinci sene böle tartışma falan oldugunda aldırış etmemeye başladı bende gittim barıştık sonra baktım her tartışmada ilgilenmemeye başladı bu arada evlenesiye kadar azından tek küfür duymadıgım insan evlendikten beş yıl sonra sürekli eder oldu neyse konumuza döncek olursak şuan bile kavgalı olsak benden bekliyo bi terapis arkadaşım var o bana ona gittiğin an hata yapmışın haksız bile olsan gitmiyceksinki oda vazgeçilmez görmesin kendini demişti benim için iş işten geçti cnm ondan öyle yazdım yanlış anlama ona heran gidecekmiş izlenimi verip ilgi beklerken aynı zamanda hiç gitmiycek gibi izlenim vermeliymişiz ki bize güvensin ben yapamadım senin için her şey yeni belki sana faydası olur diye yazdım cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen tepki verdikçe hiç azalmadı mı küfür etmesi?Canım, mesela çift olarak buluştuğumuz ortamlar oluyor. Orada biri küfür edince benim sevmediğimi bildiği için özür diliyor. Benimki sevmediğimi biliyor sinirli de olsa etti ona çok sinirlendim. Hıhı falan deyince de kendimi çok değersiz hissettim.
O kadarcıktan bişey olmaz :) Bence hatalı olduğun durumlarda özür dilemeyi bilmelisin. Aşkta gurur olmaz diye düşünüyorum, özellikle hatalıyken. Ayrıca özür dilemen seni asla değersiz biri yapmaz. Kendisi de dile getirmiş zaten ben de arada alttan alınmak istiyorum diye. Bu şekilde ona değerli hissettirebilirsin. Erkekler genelde değerli hissettiklerinde daha fazla değer verir.Çok şükür canım bunun dışında yok. Sadece biraz sözünü dinlemem için ısrarı ve ve takım aşkı dışında yok gibi. :)
Bana zaten "Zaten çok gerginim beni daha çok geriyorsun" dedi. Daha da üzerine gittim. Hatam ile şu an sayenizde yüzleşiyorum, çok teşekkürler.
Sen tepki verdikçe hiç azalmadı mı küfür etmesi?
Ama sanırım benim de hatalarım var.
O kadarcıktan bişey olmaz :) Bence hatalı olduğun durumlarda özür dilemeyi bilmelisin. Aşkta gurur olmaz diye düşünüyorum, özellikle hatalıyken. Ayrıca özür dilemen seni asla değersiz biri yapmaz. Kendisi de dile getirmiş zaten ben de arada alttan alınmak istiyorum diye. Bu şekilde ona değerli hissettirebilirsin. Erkekler genelde değerli hissettiklerinde daha fazla değer verir.
Olayın iç yüzünü bilemem ama okuduğum kadarıyla onun yaptığının terbiyesizlik olduğunu gördüm ne kadar sinirli olursa olsun çok karşıyım ben küfür falan edilmesine tabi sizde yanlışlarınz olduğunu düşünüyosanız daha dikkatli davranın herşeyden önce konuşarak halletmeye çalışın
Ben onu hep değersiz hissettirdim. Hep memnun olmadığımı dile getirdim. Hayatımı seni memnun etmek üzere kurmuşken sen böyle yapınca yıkılıyorum dedikçe yaptım. Ah ah.. Çok haklısın canım ya. Değişeceğim. Bana katlanmak zorunda değil..
Sinirlendiği kişiye küfür etti. Özür dileyerek söylüyorum p.ç dedi. Ay çıldırdım! Konuşmalıydık bana tamam sensin dememeliydi.
Ayrıca çok geçmiş olsun canım benim. :)
ara konuş bence yaptığının hoş olmadığını sizinde aşırı tepki vermekle hata yaptığınızı söyleyin bence sonuçta çok sinirlenmiş olabilir tamam sakinleştirmeniz gerekirken çıldırtmışsınız
O zaman umarım en kısa zamanda sorunları halledersin, sonucu buradan haber verirsin :)
Cok tesekkurler :) aslinda siz de haklisiniz kufur buyuk bir problem ama nadir oluyorsa tolare edilebilir fikrimce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?