Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Evet bende silmesine çok takıldım ne konuşmuş olabilirsin de sokuyorsun polemik olmasın diye sildim çok kiskanip beni darlama diye sildim dedi

Uzulmeme uzuldum amma ;

1.Durduk yere niye telefon kurcaliyosun?
2.Beni de wp den biri rahatsiz ediyordu bildigin sapik ariyordu.Esime soyledim.(Simdiki aklim olsa soylemeyebilirim.)Hemen numarayi sildim engelledim cunku gereksiz tatsizlik olacakti.Esimin canini sikacakti.
3.Aldatilsa zaten ortaya cikar illa bir seyler aramaya ne gerek var?Bu kadar arastiriyorsun.

Valla ben sizin yerinizde olsam bu kadar kolay harcamazdım kaç yıllık kocamı, hayat arkadaşımı. Yani elinizde güçlü bir delil de göremedim. Görüntülü aranmış. Yani ?!
Her görüntülü arama yapan koca aldatıyor mu? Ya da açıp kamerayı görüşen. Böyle bir talep gelmiştir kocanız uzun uzun düşünmemiştir bile niye şimdi kamerayı açacağım diye. Neyse velhasıl kelam takibi bırakın dikkatinizi çeken ciddi bir şey olursa öyle konuşalım. Tadınızı tuzunuzu kaçırmaya değmeyecek konular, derim ben.
Çok teşekkür ederim sanırım böyle şeyler duymaya ihtiyacım var aksini düşünmek bile istemiyorum:(guvenimi sarsacak hiçbir hareketini yakalamadim şimdiye kadar bu ilkti evet elimde beni aldattı diyeceğim hicbisey yok oda guvenmedigime kırıldı bende konuşmayı silmesine takıldım inşallah o haklidir

T
Uzulmeme uzuldum amma ;

1.Durduk yere niye telefon kurcaliyosun?
2.Beni de wp den biri rahatsiz ediyordu bildigin sapik ariyordu.Esime soyledim.(Simdiki aklim olsa soylemeyebilirim.)Hemen numarayi sildim engelledim cunku gereksiz tatsizlik olacakti.Esimin canini sikacakti.
3.Aldatilsa zaten ortaya cikar illa bir seyler aramaya ne gerek var?Bu kadar arastiriyorsun.
Telefon kurcalama maksadıyla almadım hafta sonu dışarıda çekilmiş olduğumuz foto ve videolara bakacaktim öyle gördüm sonra video nereden gelmiş die wasapa bakınca aramayı gördüm akşam bakalım ne diyecek gerçekten üzgünüm fazlami abartiyorum sağlıklı mı düşünemiyorum bilemedim

Whatsapı sil yeniden yükle. Eğer yedekleme varsa videonun atıldığı konuşma geri gelir. Başka bi konuşma varsa o da gelir.

Merhaba hanımlar şu an nereden baslayacagimi bilmiyorum 5 yıllık evliyim ve eşimi 10 yildir taniyorum.Esim uyuduktan sonra telefonundan fotolara bakayım diye aldım kendisi uyuyordu bı video gelmiş bı dizinin bölümü biri çekmiş atmış büyük ihtimal.Aşk şarkısı ayrılık şarkısı çalıyor o dizide öyle bı bölümü çekilip atilmis kim acaba diye wasabina baktım gruplardan gelen bişey değil wasap ta yok yazışmalar silinince ama video bolumune kaydetmiş diye düşündüm ben sonra bı kadın görüntülü aramış eşim açmamış sonra ona dönmüş görüntülü eşimi uyandırıp sordum oda eski iş yerinden biri çok kıskanç olduğun için yazışmaları sildim dedi bu iş yerine girmek için görüntülü aradı bende ortamı gösterdim dedi eşimin çalıştığı bölüme kartsız girilmiyor o kişide güvenlik olarak girecekmis eşim referans olmuş video da nereden geldi bilmiyorum dedi ve teli elimden alıp videoyu görüntülü aramayi silmiş numara zaten kayıtlı degildi sabaha kadar uyumadım esimin teli sürekli ortada asla bişey saklamaz sevgisine inancım sonsuzdu ama bu durum kafamı çok kurcalıyor sizce işin aslı nedir kafam durmuş durumda bı insan sakinacagi bişey yoksa yazışmaları siler mi evet kıskancım bu doğru ama en fazla sen mi kaldın referans olacak derdim yani siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok çok üzgünüm:KK43:
Telefonun numarasını neden almadınız? En azından kim olduğunu öğrenmiş olacaktınız.

Telefonunu karistirmadim hafta sonu çekilen foto ve videolara bakmak için aldım ben cekememistim o videoyu görünce wasaba baktım sahi öyle bı video görsen kim atmış die merak edip bakmazmiydin görüntülü aramayida wasapa girince gördüm zaten
Bakmazdım vallahi hatta dikkatimden kaçardı yani öyle bir şey aramıyorum ki göreyim.

Bence boşuna kendini de bebeğini de strese sokuyorsun. Adam sabıkalı olsa anlayacağım ama güveniyorum diyorsun.

Şüpheli bence
Madem referans olucak kıza teli niye kayıtlı değil telinde.sen paranoyak bir tip misin buluttan nem kapıcak ?niye yazışmaları siliyor.
O video WhatsApp grubundan geldiyse iş grubu olsa öyle birşey gelmez.erkek arkadasları olsa niye öyle birşey göndersinler geyik için çıplak kadın resmî gönderirler en fazla
Yani nerden tutsam elimde kaldı .cevapları hiç tatmin etmedi beni
Tabi seni aldatıyor diyemem daha net kanıtlar olması gerek ben olsam çaktırmadan telini takip ederim ceplerini vs karıştırırım gizli tabi
Her zaman eşlerin özeli olmalı derim tel karışrırmayı sevmem ama şüphem varsa sonuna kadar giderim safı oynayamam
İki opsiyon var ya safı oynayacak unutacaksın yada takipte kalıp emin olucaksın hayat senin seçim senin
10 yıldır onu tanıman da hiç farketmez.adamlar 20 yıllık karılarını aldatıp boşuyor başkasıyla evleniyor bu gözler neler gördü
Son olarak kamu spotu olsun eskiler ne der erkeklere güvenilmez ...

Herkes sakin olun demiş ama asıl eşiniz sakin kalamamış sizin sorularınız karşısında. Bilmiyorum eşimi düşünüyorum eğer bir arkadaşıyla konuştuysa konuşmayı silse bile hadi bunu kabul ettik arkadaşının numarısını hayatta silmez. Yani silmesi için bir neden yok siz sordunuz diye niye numarayı ve videoyu aniden sildi anlamış değilim. Eşim yapsa ben süphelenirdim ani tepkisinden çünkü normal zamanda çok rahattır mesela. Sizin de eşinizin hareketlerinden anlamanız lazım tepkilerinden belli olur bir şey saklayıp saklamadıgı.

Herkes sakin olun demiş ama asıl eşiniz sakin kalamamış sizin sorularınız karşısında. Bilmiyorum eşimi düşünüyorum eğer bir arkadaşıyla konuştuysa konuşmayı silse bile hadi bunu kabul ettik arkadaşının numarısını hayatta silmez. Yani silmesi için bir neden yok siz sordunuz diye niye numarayı ve videoyu aniden sildi anlamış değilim. Eşim yapsa ben süphelenirdim ani tepkisinden çünkü normal zamanda çok rahattır mesela. Sizin de eşinizin hareketlerinden anlamanız lazım tepkilerinden belli olur bir şey saklayıp saklamadıgı.
Bence de numarayı ve videoyu aniden silmesine gerek yoktu hem de referans olduğu birinin.

Şüpheli bence
Madem referans olucak kıza teli niye kayıtlı değil telinde.sen paranoyak bir tip misin buluttan nem kapıcak ?niye yazışmaları siliyor.
O video WhatsApp grubundan geldiyse iş grubu olsa öyle birşey gelmez.erkek arkadasları olsa niye öyle birşey göndersinler geyik için çıplak kadın resmî gönderirler en fazla
Yani nerden tutsam elimde kaldı .cevapları hiç tatmin etmedi beni
Tabi seni aldatıyor diyemem daha net kanıtlar olması gerek ben olsam çaktırmadan telini takip ederim ceplerini vs karıştırırım gizli tabi
Her zaman eşlerin özeli olmalı derim tel karışrırmayı sevmem ama şüphem varsa sonuna kadar giderim safı oynayamam
İki opsiyon var ya safı oynayacak unutacaksın yada takipte kalıp emin olucaksın hayat senin seçim senin
10 yıldır onu tanıman da hiç farketmez.adamlar 20 yıllık karılarını aldatıp boşuyor başkasıyla evleniyor bu gözler neler gördü
Son olarak kamu spotu olsun eskiler ne der erkeklere güvenilmez ...
Hiç bilemiyorum ve çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım oda uyumamış bugün geldi onu aldatmakla itham ettiğim için oda bana çok kirginmis kıskançlık konusu şöyle zamanında çok canımı sıktı saçma kiskancliklariyla ve bende ona aynısını yapıyorum bu doğru polemik olmasın tartismiyim diye silmiş çalıştığı yer kartsız girilmedigi için kız istemiş görüntülü göster diye video hakkında hiçbir fikrim yok diyor şimdiye kadar hicbiseyini saklamadi ama bu konu kafamı kurcaladi evet ne dusunecegimi şaşırdım:(

Ya anlayamadım esimde sakin normalde hemen silmesine bende çok şaşırdım gece yarısı uyandırıp sordum ama oda buna sığınarak mi samimi bilmiyorum uyku sersemiydim ve sana kızdığım için sildim dedi onu suçlar konuştuğum icin

Numarayı ben telime kaydetmistim bakiyim diye benim telimden de silmiş neden sildin dedim saçma sapan bişey yazarsın diye dedi ve noyu aklımda tuttuğum için yazdım baktım eşim de sosyal medyadan gösterdi evet dediği gibi eski iş yerinde çalışan bı güvenlik ama bilmiyorum kafam çok karışık:(

Back
X