Bu yaşadığım ne simdi?Bı akıl verin

Evet eli titriyodu farkettim ama bugün seni asla aldatmadım aldatmam dedi gözler yalan söylemez yalan değil sanki ama yinede emin olamıyorum:KK43:
Sizi üzmek istemem ama çocuklarının üzerine yemin edeni bile duydum gördüm. Çocuklarımın Ölüsünü opuyum yapmam benim Gül gibi karım var Kur'an'a el basayim vs vs

Valla ya inanacaksın ya kurcalamayacaksın

Garip şeyler oluyor, işte tam da bu yüzden telefonumu kurcalatmıyorum

Hiç tanımadığım bi' numaradan youtube video linki geldi

Açtım baktım Serdar Ortaç tan bi aşk/ayrılık şarkısı

Tövbe ya

Millet sıkılmış iş arıyor kendine

Kesinlikle katiliyorum...

Güvenin sonsuzsa dogrumu anliorum...peki neden telefonuna baktin?

Kesinlikle katiliyorum...

Güvenin sonsuzsa dogrumu anliorum...peki neden telefonuna baktin?
Evet guvenim sonsuz hiç sarsmadi guvenimi takı düne kadar hafta sonu dışarıda cekindigimiz fotolara bakarken karsima çıktı video öyle gördüm zaten sonra wasaba bakma gereği duydum

Çok üzüyorsun galiba kendini sabaha kadar uyumamak falan. Kesin net bişey yok elinde. Zaten varsa çıkar kokusu.belki de sen çok kıskanç sin diye heyecanlanmistir.

Hep diyoruz buradan. Kurcalayip birsey buldugunuzda kesin delil bulmadan adamlara sormayin, sessiz kalin diye...Simdi tum hersey silinmis. Gecmis ola... birdaki sefere ikinci bir hat alip gorusur, senin de ruhun duymaz...

Çok üzüyorsun galiba kendini sabaha kadar uyumamak falan. Kesin net bişey yok elinde. Zaten varsa çıkar kokusu.belki de sen çok kıskanç sin diye heyecanlanmistir.
Evet çok üzüldüm halada öyleyim iki çocuğum var çok inanarak ve severek evlendik şimdiye kadar da herşey çok iyiydi guvensizligim yoktu hiç asla taviz vermeyecegim bı konu belki de ondan bu kadar taktım evet kıskanırım diyede yapmış olabilir zamanla gorucem inşallah

Hep diyoruz buradan. Kurcalayip birsey buldugunuzda kesin delil bulmadan adamlara sormayin, sessiz kalin diye...Simdi tum hersey silinmis. Gecmis ola... birdaki sefere ikinci bir hat alip gorusur, senin de ruhun duymaz...
Sessiz kalıp bekleyen kadınlara bravo benim harcim degil

Evet guvenim sonsuz hiç sarsmadi guvenimi takı düne kadar hafta sonu dışarıda cekindigimiz fotolara bakarken karsima çıktı video öyle gördüm zaten sonra wasaba bakma gereği duydum

Simdilik bi konuya yogunlasmayin.. kadanizi bulandirip.. kötüyü cekmeyin..

Ama takipde kalin.. bir dahada bisey gördügünüzde hemen mudahale etmeyin.. bekleyin ve delilleri toplayin..

Back
X