Bu yaz evlenicektim..

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
103
33
Merhaba arkadaşlar evet ben bu yaz evlenicektim ... ama 9 ay önce ayrıldık ve dün akşam öğrendim ki o dün zaten evlenmiş ... içim kırık dökük kendimi hayattan dışlanmış değersiz hisediyorum.. ben birini birdaha sevebilirmiyim ? Mutlu olabilirmiyim? Ya da evlenebilir miyim ne kötü bir gün benim için bu duygu ne zaman geçer ?

Geçer, ölüm acısı bile geçiyor, ki eski nişanlı evlenmiş, o mu geçmicek.. Artı 9 ay olmuş ayrılalı, hala neden haber, alır, bu kadar canım acıyor falan dersiniz ki.. Ben mi çok realist, ya da duygusuz muyum neyim..

Boşver arkadaşım demekki senin için hayirlisi degilmis. . Ve ayrıca hemen böyle evlenebildigine goree sanırım zaten biri vardı hayatında galiba günah almak istemem ama..

Üzüldüm gerçekten , insan tamamen unutmuş bile olsa beraber gelecek hayalleri kurduğu kişinin o geleceği başkası ile yasayacagini öğrenince içi bir cız eder ya da şok yaşar . Ama olmayan her işte bir hayır vardır , demek ki olmaması gerekiyordu. Belki karşına çok daha iyi birisi çıkacak kim bilir.

Ben de 4 ay önce ayrıldım yüzük taktiğim kişiden, unuttum kendisini diye düşünüyorum ama şu an evlendiğini duysam bir garip olurum sanirim. Bu gönül işleri zor azizim. İnşallah çok mutlu olursun da bu günleri hatirlayip gülersin.

Bazen senin kötü sandığın bir olay aslında daha iysi olacagı için oluyor.
Zamanında çok kalp kırıklıkları, onsuz olamamlar yaşayan bırı olarak şu an onla olmadıgım ıcın şükür edip bana gönderilene dua edıyorum.
Unutulur geçer gider.sen yeterki ileriye bak.elindeki fırsatları değerlendir.geçmişe takılıp kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…