Bu yaz evlenicektim..

Aman boşver hayırlısı buymuş de emin ol daha iyi olacaksın sen
Ben de eski sevgilimin evlendiğini öğrendim bir de şans eseri takip ettiğim fotoğrafçı sitesinde ' bu salağa varan olmuş mu yazık kıza dedim

Kaderde iki şey bellidir derler. Öleceğin gün ve evleneceğin adam. Ne kadar zorlasan da ne ölümün önüne geçebilirsin ne de ölmeyi başarabilirsin. Olması gereken zaman ve şekilde olur. Buna inanıyorsan evleneceğin adamın belirlenmiş olmasına neden inanmıyorsun? Belli kardeşim belli. Belki beş sene sonra belki beş gün içinde tanışacaksın. Yani sonuç olarak hayıflanmana gerek yok. Ben senin şu anki ruh haline 3 sene arayla iki kez farklı insanlarla girdim. Fakat şimdi başkasıyla evliyim ve onlara şu an afedersin eski pabucumu bile silmem. O kadar değersizler gözümde.

Umarım herşey dediğiniz gibi olur sonunda

Kendini üzme ne yazık ki kadınlar erkekler gibi değil erkekler duygusuz diyemem ama kadın kalbine gömer tamamen atamaz ama erkeğim gömeceği toprağı bile olmuyor kimi zaman. Dayan atlatırsın sen de seversin her şey geçer önüne bak başka şeylere odaklan. O da mutlu olsun gitsin. Yani yaşanmamış gibi olmak zordur kadına ama güçlü ol canım

Evet 4 gün önce bende eski sevgilimin nişanlandığını ogrendim. Aslında seni çok iyi anlıyorum. Ki düşün ayrılalı 3 sene olmuştu ve ben evleneli yaklaşık 2 yıl oluyor. Buna rağmen icim acidi. Yani ne bileyim insan emeklerine üzülüyor aslında. Asla esim gibi biri olamaz tırnağı dahi olamaz ama yinede yaşanmışlıklar insana acı veriyor. İlk gördüğümde birkaç damla gözyaşı geldi gözüme. Aslında zorlamadim da kendimi ağlamamak için. Sonuçta 4 yıl biseyler paylaşmıştık. Ama hayat devam ediyor. Mutlu olmak zorundasın yapacak biseyin yok. Bir an önce kendine gelip makyajını yapıp önce aynada kendine unuttum diyebilmelisin. Bu hayatta kimse senin yaşadığını umursamiyor emin ol. Herkes kendi mutlulugunun pesinde. Sende öyle yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…