Bu yaz evlenicektim..

Hayalinizdeki beyaz atlı prensi bulana kadar daha çok kurbağacık görürsünüz hiç üzülmeyin

Kurtulduğunuza sukredin.

Sizde sorun yok. Allah kurtarmis çok şükür.
Evli olup kuma getirebilirdi de. Daldan dala atlayan biri sonuçta. .

Gencsiniz guzelsiniz hayat neler getirecek.

Hepimiz ilk sevgilimizle evlenecek kadar şanslı değiliz ve hayat öyle bir şey ki " birinin attığını başkası kapar "

Doğru kişi bir tane O sizin dogrunuz değilmiş. Simdi yanlış kişiden kurtuldunuz güçlü olun ve önünüze bakın.

Gececek bu acılar da.

Ay bende bi zamanlar terkedildiğimde aynı bunalımları yaşamıştım.
Şimdi başka adamla deli gibi aşık olarak evlendim çocugum bile var.
İnan aklıma dahi gelmiyo.
Şuan çok yeni.
Geçmicek gibi olcak ama geçecek.
Bigün buraya bambaşka biri için gireceksin ki inşallah derdin sadece kocanın ortada bıraktığı çoraplar olur.
Sevgiler

Zamanında yaşadığım ve çok iyi bildiğim bir duygudur. Emin ol geçiyor. Çok sıradanlaşıyor hatta.
Senin hayatında şu an biri olsa bu kadar etkilenmezdin. Aslında yaşadığın duygu "Vay be beni ne çabuk unuttu da evlendi , beni bir başkasına tercih etti" duygusu. Seni içten içe asıl rahatsız eden bu. O evli ve mutlu, bense yalnız ve mutsuzum diye düşünüyorsun.
İlişkiniz iyi olsa bitmezdi,öyle düşün, önüne bak lütfen.Adam altından değil ya daha niceleri çıkar karşına. Tekrar seversin. Çok da mutlu olursun inşallah. Geçmişe dönüp kurcalamak sadece keyfini kaçırır. Geçmişi değiştirmek elinde değil ama gelecek senin elinde
Sonuç olarak her şey zamanla unutuluyor. Daha doğrusu hissizleşiyorsun.Nötr oluyor ona karşı duyguların.Sonra ben buna mı üzülmüşüm diyorsun.

Her musibette bir hayır olduğuna ve karşımıza çıkan insanların da bize bir sey oğrettiğine inanirım ben.
Belki o adamla evlenseydiniz mutsuz olacaktınız veya sizin hayrınıza olmadığı için Allah ayırmış olabilir. Her serde hayır var üzülmeyin

Bu mu yani?Eee sende evlen

aynı durum bendede oldu 3 gün hiç aralıksız agladım çok çaba verdim karşılığı bumu diye artık zamanla geçiyor

oyle bir unutursun ki sen bile sasar, en cok da üzüldüğün günlere üzülürsün...

Hepimiz üzülmüşüzdür zamanında ama şuan hayatlarımızda olan insanlara şükrederiz ancak o zaman bize gönderilen hayrı farkedebiliriz. Daha güzelini yaşamak istiyorsan isyanı bırak kendi hayatını değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…