- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi 06Melisa06
-
Bakamayacakları çocukları doğurmasınlar. Bence daha ağırını da haketmişler, kimse durduk yere küfür etmez. Ben hala anne demesine de şaşıyorum.MevsimlerGibisin pardon neyi begenmediniz acaba?
Tamam dertli tamam çekmiş ama serefsiz, orul orul o... ne dmeek?
Anliyorum sizi yasadiklarinizi da en iyi siz bilirsiniz tabi ki. Her doguran anne olamayabiliyor bunu pekcok kez gorduk. Isiniz gucunuz varsa yasiniz da uygunmus. Kendi hayatinizi kurun silin hayatinizdan onlariİçimi dökmek istedim sadece
Numaranizi degistirin , hic konusmayin , gorusmeyin ve cok zor da olsa kalbinizde onlari affedip onunuze bakinİşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların
Böyleyse denirKızım anneye o.. sbu denir mi ?
Valla çok haklısınYa anneye bu denilmez, su denilmez diye duyar kasanlar bayiyor gercekten. Annesi yuzunden hayati kararan 25 yasinda bir genc kiz var ortada. Yasadiklari o kadar agirmis ki bu kelimeleri kullanmayi tercih etmis. Bunu anlamak cok mu zor? Oturdugunuz yerden bik bik yapiyorsunuz hemen.
Herkes her sifati hak edebilir. Anne olmak istisna olusturmuyor.
Kızım anneye o.. sbu denir mi ?
Uniyi iyi kazanmissin kafa kalmis sen de ben oyle olsam herhalde birak uni kazanmayi napardim bilmiyorum sana sagliknsihhat ve akil sagliginin d3vamini diliyorum tebrikler bence kutlamalisin kendini neden diye sormadan once okdr hengameden uniyle cikmissinAnlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Boşver artık onları onlar senden para almak için yapıyorlar bunuAnlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Para istemek için mi arıyorlar, kredi mi çektireceklerİşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların
gorusme ozaman telefonunu degistir ulasamasinlar sana. dusunme... ve dua et bol bol dua et bu durumu kabullenip heride birakabilmek icin...İşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların
Cuk oturmuş.“şerefsiz” olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?