- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
Gerçekten kadın erkek fark etmez eşlerin birbirini böyle abes bi şekilde eleştirmesi çok rahatsız edici . Öyleyse dışardan getirsin sizde rahat edin ya da girip istediklerini kendisi yapsın . Bir buçuk yaşında bir çocuk yeterince yorucuyken bir de hamileliginjz var el insan diyorum eşinizeArkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Yardım almayacağım malesef, annem uzakta oturuyor 2 gün kalıp dönecek eşimin anneside arada sırada uğruyor ama yardım etmek için değil sevmek için.Ben bir taneyi zor taşıdım dokuz ay. İkiz hamile olsam bir de doğmuş olan bir bebeğim daha olsa mütemadiyen peynir ekmek yerdik. Az canınızın kıymetini bilin. Yetersiz geliyorsa, kendi yeterli hale getirsin menüyü. Hiç çocuk ve hamilelik olmasa sadece makarna az gelir derdim ama şu durumda gayet yeterli.
Konuyla alakası yok merakımdan soruyorum. Minicik bir bebek var bir de ikizler gelecek. Yardım alacak mısınız birilerinden? Yaşınız çok küçük. Hoş büyük olsa da bir bebek artı ikiz bebekler zor zaten.
Normal bir durum için eksik evet ama sizin durumunuz için fazla bile. 21 yaşındayım 4aylık hamileyim başka çocuğum yok. Bende o kadar yapıyorum yemek..Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
98liyim ama aralık ayı1999 doğumlu musun cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?