Bu yemekler yetersiz diyor

Hamile ve çocuklu olarak hic yemek yapmama durumunuz yok elinize saglik. Bence bir corba olsa iyi olir belki iftarda birden yemek oturuyordur. Iki günlük corba yapin salatayıdw eşiniz yapsın diğeleri zaten yemek. Valla küçük cocukla zor oluyor bu konuda haklisiniz sunu ekle bunu ekle demek zor aslinda

Ben bir taneyi zor taşıdım dokuz ay. İkiz hamile olsam bir de doğmuş olan bir bebeğim daha olsa mütemadiyen peynir ekmek yerdik. Az canınızın kıymetini bilin. Yetersiz geliyorsa, kendi yeterli hale getirsin menüyü. Hiç çocuk ve hamilelik olmasa sadece makarna az gelir derdim ama şu durumda gayet yeterli.

Konuyla alakası yok merakımdan soruyorum. Minicik bir bebek var bir de ikizler gelecek. Yardım alacak mısınız birilerinden? Yaşınız çok küçük. Hoş büyük olsa da bir bebek artı ikiz bebekler zor zaten.

İkize hamile bir de çocuğa bakan birine yemek için yetersiz diyorsa, Allah İçine merhamet versin tuttuğu oruç da sorgulanır. Müslümanlık merhamet etmektir, empati kurmaktır, yardımlaşmaktır üstelik eşine yardım değil eleştiri yapıyorsa bravo kendi bacağına sıkıyor ahiret için

Eksık gelıyorsa kalksın yapsın elını kolunu baglayan yok. Bız cogu kez ıkı cesıt yıyoruz ramazan tıka basa doymak degıl. Esım gullac ıstemıstı bende o gun kıymalı makarna damates corbası yapmıstm dedım yürüyüşten geldım yorgunum dedım. kalktı adam kendı yaptı kı hıc annesı ıs yaptırmamıs sımdıye kadar. Yüz verme kalksın canını ısterse yapsın. Allah esın merhametlısını versın ıkız hamıle 8 aylık hemde cocugu var.

Kusura bakmayın ama Allah ıslah etsin eşinizi mübarek günde temwk beğenmemek nesi ,gencecik çocuksunuz siz üstene bunca çocuk ,siz kendinize acımamışsınız el oğlu mu acısın .
Ağırlaştım kalkamıyorum diyin kahvaltılık yiyin kendini de çocuğunu da pişirip beslesin yüzlemeyin ,tatlı tatlı o eve gelir gelmez ağlamaya başlayın ,aç kaldık kalkamıyorum ağrım var diye ona fırsat vermeyin

2 cesit aslında doyurucudur bana sorarsanız ama yanına salata ekleyin fazla görünür =) makarna yerine de ben olsam corba yaparım daha saglıklı olur. Ezogelin, mercimek, mas fasulyesi, ayranası ya sa bunlara ilave etli corbalar oldukca doyurucudur. Corba, ana yemek ve salata ya da yogurt bence hem saglıklı hem doyurucu olur. Bazen de kahvaltı günü yapın iftarda. Yumurta protein ihtiyacımız için gerekli. Yemekleri daha cok fırına yönelik seylerden secerseniz size daha cok vakit kalır Bi de. Patatesi kızartmayın mesela. Zeytinyagı, tuz, kekik isteğe göre kırmızı biber direkt fırına gönderin. O arada Baska iş yaparsınız. Ya da patlıcan kebabı gbi yemekler hem yapımı kolay hem de doyurucu ve göz doldurur =)

Gerçekten kadın erkek fark etmez eşlerin birbirini böyle abes bi şekilde eleştirmesi çok rahatsız edici . Öyleyse dışardan getirsin sizde rahat edin ya da girip istediklerini kendisi yapsın . Bir buçuk yaşında bir çocuk yeterince yorucuyken bir de hamileliginjz var el insan diyorum eşinize

Yanina birseyler koyuyormusun? Tursu salata yogurt ayran meze gibi seyler?

Iftar icin corba araniyir illaki.. mesela ben gecen sucuklu yumurta yaptim yanina sulu kofte vardi evvelsi gunden. suyundan suzdurup kofteleri uzerine kasar koydum firinladim .. yanina ayran ve yesillik koydum gayet doyurucu oldu. Ama bdn hamile degilim.

Sen hamilesin 2 tand 1 tanede ortikta hic bi ise esin elinide surmuyosa anlayisli olsa iyi olur

Yardım almayacağım malesef, annem uzakta oturuyor 2 gün kalıp dönecek eşimin anneside arada sırada uğruyor ama yardım etmek için değil sevmek için.

Normal bir durum için eksik evet ama sizin durumunuz için fazla bile. 21 yaşındayım 4aylık hamileyim başka çocuğum yok. Bende o kadar yapıyorum yemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…