Bu yemekler yetersiz diyor

Yardım almayacağım malesef, annem uzakta oturuyor 2 gün kalıp dönecek eşimin anneside arada sırada uğruyor ama yardım etmek için değil sevmek için.

Peki eşiniz destek olacak mı? Bir buçuk yaşındaki çocuğunuz için destek oluyor mu? Yedirme, uyutma, alt değiştirme vs konularında?

Üzüldüm gerçekten durumunuza. İftar menüsünü yetersiz bulan adamın destek olacağını da pek sanmıyorum ya.

Pilav yapmadin mi? Puhhhh

Pek destek olmuyor, sadece seviyor o kadar, bir yere geç kalacaksak o zaman üstünü filan giydirir

Arkadasim boşversene ya bu erkeklere yaranilmaz Walla Ben geçenlerde de içli köfte + çorba salata güllaç yaptım bı çeşit sulu yemek olaydı dedi sonra o sulu yemeğe ağzını bile sürmedi bana kalsa hep oruçtan bunlar

Bir atasözü derki boşalsın semerini yesin diye ay çok sinirlendim..sen gencecik kadınsın bitane çocuk var ikize gebesin ya bn benim kocayı insafsız diye düşünüyodum beterin beteri varmış..bn hamileyken yemek yapmadım neredeyse tost yumurta vs geçiştiriyoduk...yapma elinden gelse de yapma gelmese de yapma o kadar yapmışsın ya yeter az canının kıymetini bil 5 çeşit yapınca madalya takmıyolar

Eger oruc tutuyorsa corba ariyor olabilir kendini yanlis ifade ediyor
Ben cogunlukla soframda corba / sulu yemek ararim mesela makarna pilav yerine menemen tercih ederim kimide pilavsiz sofrada kalkmaz brz hak verdim ztn yapiyorsunuz siz birde makarna yerine corba eklemeyi deneyin

Doymuyor demek ki. Yetersiz derken beğenmiyor değil de az geliyor. Arkadaşların dediği gibi sofrayı zenginlestirseniz susar. Yoğurt salata içecek dondurma karpuz. Sofra dolu dolu olsun da gözü doysun

Her gün çorba salata yapıyorum. Yanına tek çeşit yapıyorum. Tatlı hiç yok hemen hemen... Hafif yemek lazım. Ya sahuru ya akşam yemeğini çok hafif yapıyoruz. 2-3 kg verdim. Eşimde 4-5 kg verdi.

Sulu yemek tercih et bence yaninada pilav yada makarna hangisi gidiyorsa.
Bandıra bandıra yesin :)

8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor.

Canım bu şartlarda eksiğin yok, fazlan var; yerinde ben olsam 3 öğün kahvaltılıkları dayardım adama.
6. aydan itibaren ayaklarda şişlik, ağrı da başlıyor ki 8. ayda ikiz gebelikte o ayakların ne hale gelmiştir kim bilir, otur dinlen; çoluğunu çocuğunu karısını düşünen adam, şu şartlarda önüne koyulan makarnaya da salataya da şükür edip kıymet bilmeli.

Çok üzüldüm, şimdiden böyleyse sizin doğum sonraki halinizi düşünmek bile istemiyorum, Allah size kolaylık versin, kocanıza da hidayet, merhamet.

Belki çorba ekleyebilirsin , Ramazan’da gözleri doymuyor ve bence makarnayı yemekten saymıyorlar eşimden biliyorum ...
Kesinlikle gozleri doymuyor . Inanin ramazani ne severek beklerdim orucu cokseverim ama evleneli beri esim yuzune ramazan gelcek diye korkar oldum. Insanlar aclikla savasiyor bi nebze.olsun empati yapip halimize sukretmemiz gerektigi yerde bi gun aksama kadar dayanamayanlara gercekten cok sinirleniyorum. Birde bu cikti normalde karismayan adamlqr ramazanda gozleri donuyo herseye laf soyluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…