- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
Yardım almayacağım malesef, annem uzakta oturuyor 2 gün kalıp dönecek eşimin anneside arada sırada uğruyor ama yardım etmek için değil sevmek için.
Kız benden 3ay küçüksün sadece.. Eşin işten gelince koy bi tarhana ocakta karıştırsın sen ondan değerlisin unutma98liyim ama aralık ayı
Pilav yapmadin mi? PuhhhhEvliyim 27 yaşındayım çocuk yok, geçen günki menüm kurufasulye ve salata
Tabi o gün istisnaydı genelde iki çeşit pişiriyorum çorba artı yemek şeklinde. Bir de salata oluyor işte. İsterse beğenmesin beyfendi beğenmeyen kalkar yapar yeriz hep beraber.
Pek destek olmuyor, sadece seviyor o kadar, bir yere geç kalacaksak o zaman üstünü filan giydirirPeki eşiniz destek olacak mı? Bir buçuk yaşındaki çocuğunuz için destek oluyor mu? Yedirme, uyutma, alt değiştirme vs konularında?
Üzüldüm gerçekten durumunuza. İftar menüsünü yetersiz bulan adamın destek olacağını da pek sanmıyorum ya.
Kurufasulyeye saygısızlık oldu ama napim evimizde pilav pişmiyorPilav yapmadin mi? Puhhhh
Sevmiyoruz demeeeKurufasulyeye saygısızlık oldu ama napim evimizde pilav pişmiyor
Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Sevmiyoruz değil de sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz sözde. Kuru fasulyeye hakkaten ayıb ettim ama onu kabul ediyorumSevmiyoruz demeeekuru pilavsiz olur mu hic:))
Her gün çorba salata yapıyorum. Yanına tek çeşit yapıyorum. Tatlı hiç yok hemen hemen... Hafif yemek lazım. Ya sahuru ya akşam yemeğini çok hafif yapıyoruz. 2-3 kg verdim. Eşimde 4-5 kg verdi.Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor.
Kesinlikle gozleri doymuyor . Inanin ramazani ne severek beklerdim orucu cokseverim ama evleneli beri esim yuzune ramazan gelcek diye korkar oldum. Insanlar aclikla savasiyor bi nebze.olsun empati yapip halimize sukretmemiz gerektigi yerde bi gun aksama kadar dayanamayanlara gercekten cok sinirleniyorum. Birde bu cikti normalde karismayan adamlqr ramazanda gozleri donuyo herseye laf soyluyorlarBelki çorba ekleyebilirsin , Ramazan’da gözleri doymuyor ve bence makarnayı yemekten saymıyorlar eşimden biliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?